Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natalaa14

Matki siedzące na kaffe 24 na dobę - dlaczego? A dzieci?

Polecane posty

Gość natalaa14

Hej. Zakładam ten topik bo nie rozumiem jak mając dziecko można siedzieć na internecie 24 na dobę. Sami powiedzcie ? Ja bym starała się chociaż odrobinę czasu poświęcic dziecku . Np. Frau_des_Teufelsak od rana wypowiada się na moim topiku. Nawet jak jest w pracy, dziecko w przedszkolu a ona na kaffe. Potem wraca do domu , i dalej na kaffe. Jak tak można. Co sądzicie o takich matkach? Nie ukrywajmy jest taich dużo tu na kaffe

No ja jestem taką matką prawie 24 na dobę z przerwa na sen i na czynności porządkowo organizacyjne dla dzieci :P Czyli obiad, śniadanko, kolacja, 5 dodatkowych posiłków, sikanie, kąpanie, usypianie, rysowanie kwiatków i takie tam, a tak to leże, gapie się w sufit a ze tam nic ciekawego to gapie się w laptopa. Już niedługo. Jeszcze max 5 tygodni i koniec!!!!!!!!!!!!!!!

Gość czy to TYYYY ?
mama wiosenna czy to Ty jesteś kornelkowamama i MaMani ?

Gość natalaa14
Nie o to mi chodzi. Ja też mam laptopa właczonego ok. Ale chodzi mi o wypowiedzi co 5 min ;p przez caly dzien prawie

Gość dziuuniaa
no a sama również przesiadujesz ,jak widać,i nie masz innych problem ow jak pytanie o jakieś bzdury

Gość natalaa14
Problem w tym ze nie mam co do roboty bo w szpitalu leze. i nie zrozumialas mojeg pyt. 24na dobe to nie jeden temat

Gość willow28
tak-wiosenna mama =kornelkowa mama vel Mamani:)

Gość dziuuniaa
wez ty sie juz natala dłużej nie pogrążaj,jesteś idiotką!! przykro mi czytałam twój poprzedni topic.ŻENADA!!!!!!

Gość bo to tłuste grube krowy
a nie matki, do pracy taka za nic nie pójdzie wolałaby 4 urodzić ale sadła do pracy pasożyt nie ruszy. To taki efekt matki polki

Gość dziuuniaa
a ty wiesz to z własnego doswiadczenia tak

Gość Z tego co mi wiadomo
to kornelkowa nie spodziewa się kolejnego dziecka. nie wiem skąd u was takie informacje ;)

Gość Z tego co mi wiadomo
Kobieto, ale ja się nie wcinam w TWOJĄ wypowiedź :o

natalaa14 Jestem w 25 tyg umiesz liczyć?? I samo się usunęło. hahaha a 6.01 pisała,że w 15tyg.No cóż to byłby kochana 20-21tydz.Jak juz robisz sobie jaja to proszę więcej składni:O

Gość natalaa14
Wytłumacze bo nie umiesz czytac i jestes leniem i patrzysztylko na niektore wypowiedez Przeczytaj sobie moja wypowiedz z 12.01 o godzinie 13.26 Natalaa14 Jestem juz po USG To bbedzie chlopiec ! Juz wiem nazwe go BARTUŚ wyszlo z usg ze to 21 tydz i ze termin mam na 2 V Juz nie moge sie doczekac Porodu i tego ze dostane synka

a ja lubie sobie czasem poczytac topiki mam lub przyszlych mam, mozna sie wielu ciekawych rzeczy dowiedziec na temat ciazy i sposobu wychowania dzieci.

Tak Natallla ale 6.01 lekarz ginekolog stwierdził 15tydzień więc w ciągu tygodnia mógłby sie pomylić o 5 tygodni??hellloł.!!!i co ty taka przemądrzałajestes i nagle wszystko wiedząca??masz przecież 15 czy tam 16 lata z każdym Twoim postem wydajesz sie tak naaaagle mądrzejsza.Nikogo tu nie nabierzesz a zresztą ja mam to akurat gdzieś.Powodzenia

Gość natalaa14
zgadzam sie z BO TO TLUSTE GRUBE ROWY

Gość u mnie zalezy o dnia
jak nie mam nic lepszego do roboty - jest paskudna pogoda, dziecko podziębione itp i jeszcze jakiś temat mnie zainteresuje to mogę siedzie cały dzień - co nie znaczy że tylko siedzą i patrzę w monitor- przeczytam wypowidzi, dopisze swoje- 10min bawię się z dzieckiem i znów czytam i odpisuję i tak cały dzień ... a czasem dziecko siedzi ze mną na necie - na swojej ulubionej stronie minimini :D

Gość grube rowy
niedługo też "grubym rowem" zostaniesz tzn w sumie już jesteś skoro to 25 tc więc powodzenia :)

Gość LASLAS
Ja mam komputer włączony od rana do wieczora i w wolnej chwili podchodzę i korzystam z neta, a są to krótkie chwile(5 min, czasami krócej), ale w ciągu dnia sporo ich się uzbiera. I nie jest to tak, że cały dzień siedzi się na kaffe...

Gość dostanę synka???
Nieźle. W obu topikach ta małolata cieszy się że dostanie synka. Jak jakąś zabawkę pod choinkę. Bez komentarza!!!

Gość natalaa14
no to sie zdecydujcie, bo jak trzeba po mnie jechac to niby pod argumetem ze nie jestem w ciazy a jak pisze o matkach ze sa..... to jestem w ciazy-oby tylko po mnie jechac heh idiotki

Gość grube rowy
nie "jadę po tobie" nie mam pojęcia kim jesteś, twojego tematu nie czytałam tylko dziwi mnie ze przyszła matka pisze o innych matkach takie rzeczy i się z tego cieszy. Przecież skoro sama nią będziesz a w zasadzie już jesteś bo dla mnie ciężarna równa się matka to obrażając w ten sposób matki obrażasz samą siebie.

Gość natalaa14
Wiem kochana ja napisałam to specjalnie. Jestem w ciąży i jak najbardziej mam szacunek do innych matek, tylko chciałam wiedziec czy jak obraże inne matki to nagle moje dręczycielki zaczną najeżdżać na mnie że sama taka jestem bo jestem w ciąży .. I przepraszam myslalam ze jestes jedna z nich

Gość grube rowy
Szczerze to nie czuje potrzeby. Nie lubię rozszyfrowywania zagadek kafe. Nigdy nie wiesz kto siedzi po 2 stronie monitora, z takiego założenia warto wyjść.