Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niania86

Upuściłam dziecko na podłogę!! Co robić??

Polecane posty

Gość Niania86

Zajmowałam się dzieckiem mojej koleżanki. Mała ma 2 lata. Kiedy ją nosiłam nagle zaczęła mi się wyrywać i upuściłam ją na podłogę. Zaczęła oczywiście płakać, ale poza tym chyba nic jej się nie stało. Nic nie powiedziałam jej mamie, ale teraz zastanawiam się czy dobrze zrobiłam... Podpowiedzcie coś!

Gość jakie ladne serce
Dwa latka to juz duza dziewczynka.Uderzyla sie w glowe?

Gość takaaaa mammmaa
lepiej,zebys mamie powiedziala.bedzie obserwowac dziecko i w razie gdyby cos sie dzialo to szybko zareaguje

Gość 369369
Mi kiedyś dziecko 4-miesięczne spadło na podłogę na głowę, co prawda z niewielkiej wysokości, ale jednak. Spanikowałam i pojechałam od razu do szpitala, lekarz po wysłuchaniu moich tłumaczeń tylko się uśmiechnął i zapytał: "no to co?".

Gość camerun
podkopnij ją pod szafę :classic_cool:

wiatm i zapraszam - czy ja dobrze rozumiem, ze podales dokladne dane osoby ktora wczesniej licytowala i nie kupila? adres, telefon, imię i nazwisko? mam wrazenie , ze coś źle rozumiem, bo jesli nie, to Ty idota jakis jestes.

Gość jak upuściłaś to przydepcz
na szczęście :D

Gość moze ktos ma. kasia
gdzie podala czyjes dane bo nie widze tego w aukcjach?

Gość witam i zapraszam ty faktyczni
e POMYŚL ZANIM ZROBISZ:O

Gość mama kornelka 3645
gdzie podala dane osoby ktora nie kupila???

Gość mama kornelka 3645
bardzo dobrze ze podala dane osobowe!!!

spojrz na dodano na dole, tuz nad licytującymi. normalnie, jakby mi tak ktos z moimi danymi wyskoczył, to nieręczylabym za siebie.

Gość mama kornelka 3645
jakby ktos chcial sie dowiedziec to tu cyctat z aukcji: Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupyAllegro Rejestracja Sprzedaj Moje Allegro Szukaj Usługi Społeczność Pomoc Allegro Dla Dzieci Odzież Zestawy ubrań Rozmiar 116-128 Dodaj tę kategorię do ulubionych Sprzedaj swój przedmiot w tej kategorii Szukaj w tytułach i opisach Szukaj w Rozmiar 116-128 SUPER PACZKA DLA CHŁOPCA -ANGLIA -4/5 LAT+2 KURTKI (1454337056) przedmiot nr 1454337056 Zgłoś naruszenie zasad powiększ SUPER PACZKA DLA CHŁOPCA -ANGLIA -4/5 LAT+2 KURTKI Poleć Obserwuj Dane Aktualna cena 56,00 zł Do końca 1 dzień (śro 16 lut 2011 20:59:18 CET) Sprzedający leszeksz1234 (27) Zadaj pytanie Sprzedającemu Obejrzyj inne przedmioty Sprzedającego Liczba ofert 4 Najwyższa oferta d...j (15) Lokalizacja Katowice Twoja maksymalna oferta (nie mniej niż: 57,00 zł): zł 18 pkt. PAYBACK Jak kupować? Zarejestruj się. Przeczytaj opis przedmiotu oraz dane aukcji. Przejrzyj opinie o Sprzedającym. Wpisz maksymalną kwotę, jaką chcesz zapłacić za przedmiot. Ograniczenie dla Użytkowników bez pełnej aktywacji konta Więcej informacji powrót Dostawa i płatność Płatność z góry Płacę z Allegro Paczka pocztowa priorytetowa20,00 zł ParametryPłeć: Chłopcy Stan: Używane Marka: George Rozmiar: 110 Wiek dziecka: 4 lata + KolorWielokolorowy, Opis MAILOWY-ZADAJ PYTANIE SPRZEDAJĄCEMU PACZKA PRIORYTETOWA-20 ZŁ PO WYGRANIU AUKCJI PROSIMY O WPŁATĘ NA KONTO PODANE PRZEZ SPRZEDAJĄCEGO.NIE AKCEPTUJEMY ZAPŁATY-PLAC PRZEZ ALLEGRO!!! PO ZAKSIĘGOWANIU KWOTY ZA AUKCJE PLUS KOSZTY PRZESYŁKI SPRZEDAJĄCY WYSYŁA PACZKĘ DO DWÓCH DNI. SPRZEDAJĄCY ZASTRZEGA SOBIE MOŻLIWOŚĆ WCZEŚNIEJSZEGO ZAKOŃCZENIA AUKCJI. SERDECZNIE WITAM NA NASZEJ AUKCJI!!! MARKOWA PACZKA DLA PRZEDSZKOLACZKA!!! PRZEDMIOTEM MOJEJ AUKCJI BARDZO KOLOROWA I MODNA ODZIEŻ DLA CHŁOPCZYKA W WIEKU 4-5 LAT,R.104-116. ZESTAW SKŁADA SIĘ Z UBRANEK W STENIE IDEALNYM I BARDZO DOBRYM ORAZ W STANIE DOBRYM(WIDOCZNE ŚLADY UŻYTKOWANIA).NIEKTÓRE UBRANKA POSŁUŻĄ DZIECKU NIECO DŁUŻEJ.UBRANKA ZADBANE POCHODZĄCE Z ANGLII.KOLOROWE ,MODNE MOŻNA Z NICH TWORZYĆ WIELE WSPANIAŁYCH KOLOROWYCH ZESTAWÓW NA NIEMAL KAŻDĄ PORĘ ROKU. ZESTAW ZAWIERA: SUPER CIEPLUTKĄ KURTECZKĘ-PRZEJŚCIÓWKĘ GRANATOWA NA CZERWONYM POLARKU W APLIKACJE -KOLOROWE TRAKTORKI Z PRZODU I NA PLECKACH,CIEPLUTKA SUPER NA ZIMNE DNI-5L, BLUZY Z DŁUGIM RĘKAWEM: -GRANATOWY ELEGANCKI SWETEREK WIZYTOWY FIRMY MARKS&SPENCER 5/6, -GRANATOWA BLUZA SPORTOWA NA ZAMEK ENGLAND 5/6, -BRĄZOWA BLUZA Z KAPTUREM DOPODOPO 116, -BIAŁA BLUZA ZAPINANA NA ZAMEK NEXT 5/110 BLUZA NA JEDNYM Z RĘKAWKÓW Z TYLU MA PLAMKĘ DO SPRANIA DLATEGO DODAJĘ JĄ GRATIS KOSZULKI Z DŁUGIM RĘKAWEM: -ŚLICZNA ELEGANCKA BIAŁA KOSZULA W GUZICZKI NEXT 104/4L WYCHODZI 5L, -CZERWONO/SZARA H&M SNOOPY 5/6 L, -ZIELONO/BIAŁA KOSZULKA NINTENDO NEXT 5L, -SZARO/GRANATOWA SAINT GEORGE 5/6L, -NIEBIESKA POWER RANGERS DISNEY 4/5L, KOSZULKI Z KRÓTKIM RĘKAWEM: -ZIELONA ADAMS KIDS 5/110, -BRĄZOWA WE 4/5, -SZARA TELETUBIES 4/5, -GRANATOWA Z KIESZONKĄ GAP, -ZIELONA PNUTS 104/4L, -ZIELONA Z APLIKACJA REBEL 5/6, -BIAŁA ENGLAND PRIMARK ESSENTALS 5/6 , -BIAŁA W BRĄZOWE NAPISY GEORGE 6/7, KOSZULKI SĄ KOLOROWE I ZABAWNE BARDZO SIĘ PRZYDAJĄ DLA MALUCHA NA NADCHODZĄCY SEZON W SKŁAD ZESTAWU WCHODZĄ RÓWNIEŻ SPODNIE I SPODENKI: -DŻINSY EXIT W PASIE REGULOWANE 104/4 TROSZKĘ PRZETARTE NOGAWKI, -GRANATOWE DŻINSY GEORGE REGULOWANY PAS 5/6 110/116, GRATIS DODAJE ŚLICZNE BEZOWE SPODENKI Z BRĄZOWYMI WSTAWKAMI SMILY 116,NA NOGAWCE MAŁA PLAMKA NIEMAL NIEWIDOCZNA DO SPRANIA, -KRÓTKIE SPODENKI CZARNE SPORTOWE GEORGE 4/5, -KRÓTKIE 3/4 SPODENKI SPORTOWE ADAMS KIDS 5/110 PAS GUMKA, GRATIS DODAJE TAKŻE GRANATOWO/BIAŁĄ BANDANKĘ-ŚLICZNY DODATEK NA SZYJĘ, GRATIS DODAJĘ DRUGĄ KURTECZKĘ-JUŻ WKRÓTCE ZACZNIE SIĘ SEZON WIOSENNY I ZWIAZANE Z NIM DESZCZE,A MAM KURTECZKĘ PRZECIWDESZCZOWĄ W STANIE DOBRYM WIĘC DODAM JĄ GRATIS DO KOMPLETU,A PEWNIE SIĘ JESZCZE KOMUŚ PRZYDA.KURTECZKA JEST Z KAPTURKIEM ZIELONO/GRANATOWA NA OK 4/5 L, SERDECZNIE ZAPRASZAM DO LICYTACJI TEGO KOLOROWEGO I PRAKTYCZNEGO ZESTAWU:) ZAPRASZAM NA MOJE POZOSTAŁE AUKCJE!!! - Darmowe szablony allegro -------------------------------------------------------------------------------- Dodano 2011-02-11 20:28 W związku z pytaniami dlaczego aukcja została wystawiona ponownie przedstawiam treść wiadomości od osoby która wygrała aukcje: jarotek77 (0) Grazyna Lesniak Buczyna32 32-742 Sobolów 146855172 , 662569048 jarotek77@interia.pl Wiadomość od: jarotek77, wysłana z komputera o numerze IP: 80.244.146.2 Strona z przedmiotem: SUPER PACZKA DLA CHŁOPCA -ANGLIA -4/5 LAT+2 KURTKI -------------------------------------------------------------------------------- Treść wiadomości: Dzień Dobry. Ja w sprawie tej paczki z ubraniami . bo jednak jej nie kupuję i przepraszam za to całe zamieszanie ale obecnie nie mam z czego zapłacić . I nie będę brała tej paczki. Przepraszam jeszcze raz i pozdrawiam ;)

wiesz, moze kupująca zachowala sie bardzo niefair, ale od tego jest upomnienie allegro i negatywny komentarz

Gość mama kornelka 3645
marystuart mysle ze jak bys mi nie zaplacila za aukcje to ja tez bym nie reczyla za siebie...

Gość mama kornelka 3645
juz widze dzieki wlasnie wkleilam tresc niechchacy wszytsko skopiowalam ehhh

Gość Niania86
Od autorki tematu: To jednak prawda, że jak kobieta zostaje mamą to jej mózg odbiera. Nie potraficie się skupić na poważnym problemie??

mózg kochana chyba tobie odebralo, ze założylas taki topik, zamiast uczciwie przyznac sie matce, pokazac jej miejsce, w ktore sie dziecko uderzylo. tylko szukasz rad w kafejce. mam nadzieje, ze moj syn na taką opiekunkę nie trafi