Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DuŚka1375

Jaki styl?

Polecane posty

Gość DuŚka1375

mam 16 lat i nie moge znalezc swojego stylu. podobaja mi sie dresy, bluzy z kapturem buty oldskoolowe ale ładnie tez wygladaja zwiewne sukieneczki, bluzki w koloze berzu, koronki, obcasy itp. gram w kosza, ale takze gram na gitarze, slucham reagee, hip hop, ale takze pop, lubie poszalec ale takze lubie spokoj, ciszę, romantyzm.. Prosze pomozcie mi. Ktory styl wybrac?? Bardzo mi zalezy zeby miec jeden styl i sie go trzymac.. HELP! P.S: jesli za malo o sobie napisalam to zadawajcie pytania.

Gość DuŚka1375
prosze pomozcie mi..

Gość cykucykucyku
Może znajdziesz coś u mnie? To są rzeczy nowe, na wszystko jest rachunek. Może szara bluza z kapturem i do tego kolczyki z truskawkami? Albo kremowa sukienka i perły? To wszystko u mnie znajdziesz. Możesz sobie sprawić przyjemność już za 4,90zł Towar jest nowy, dobrej jakości , w konkurencyjnych cenach, mamy bardzo tanie i szybkie wysyłki !!! Oferta sklepu znajduje się tutaj, obejrzyj koniecznie wszystkie strony ! Na pewno znajdziesz coś dla siebie: KLIK: http://tuttifruttistyle.ibutik.pl/ Nie masz konta na ibutiku ? Nic nie szkodzi! Złóż zamówienie przez e-mail, napisz nam swój adres i co zamawiasz!!! Oto e-mail do zamówień: tuttifruttistyle@o2.pl ZAPRASZAM !

Gość DuŚka1375
no niby tak.. ale kiedy i do jakich wyjsc jkai stroj.. prosze o wiecej info.

Gość ubieraj się jak chcesz
to tylko Twoja sprawa. Nie musisz być zawsze kobieca, ani zawsze ubierać się na sportowo. Ubieraj się według nastroju i okazji ;) A okazja no cóż, idąc na randkę do kina lub na kolację sukienka będzie w sam raz, idąc na randkę do lasu na spacer już mogą być spodnie i jakas bardziej kobieca bluza z kapturem ;) Bo nawet takie bluzy mogą być kobiece, odpowiednio wybrane

Gość DuŚka1375
a do szkoly?

Już powiedziałam, jak chcesz ;) Byleby spełniać wymogi szkoły, czyli zapewne czysto i niewyzywająco. Jesteś młoda i możesz eksperymentować z ubraniami. Zresztą nie musisz popadać ze skrajności w skrajność, zawsze możesz wybrać coś pomiędzy koronkami a dresem ;)

Gość DuŚka1375
dziekuje za pomoc, ale to nie bardzo mi pomoglo.. nno moze troche ; p hmm.. na przyklad co?

Boże drogi.... Nikt Ci nie powie jaki jest Twój styl i jak masz się ubierać! Strój ma wyrażać Ciebie i Twoją osobowość. Ma pokazywać Twój gust. Nie widzisz dziewczyn na ulicy? Nie oglądasz telewizji? Możesz zawsze ubrać jeansy, jakąś ładną bluzeczkę, sztruksową marynarkę i sportowe buty i masz coś pomiędzy stylem sportowym, a eleganckim i kobiecym. Możesz ubrać te same jeansy z butami na obcasie i bluzeczką wykończoną koronką. Albo spódnicę, do tego balerinki i bluzę z kapturem zapinaną na zamek, o ile będzie dopasowana w talii. Możliwości jest bez liku.