Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfhhgjyuiyuiyui

imie dla corki - Julka?

Polecane posty

Gość gfhhgjyuiyuiyui

czy nadal wiele dziewczynek dostaje tak na imie? podoba mi sie to imie ale zastanwaiam sie czy nie jest zbyt oklepane...

Gość ()()()()()
To skoro Ci się podoba to daj dziecku tak na imię...

Gość gfhhgjyuiyuiyui
rozwazam to ale chcialam sie spytac - czy orientujecie - bywajac na placach zabaw itd czy wiele dziewczynek w dalszym ciagu ma tak na imie? czy wciaz jest takie popularne? to mnie zniechceca...

Gość romulkik
teraz co druga to Julka w grupie u dziecka w przedszkolu jest 6 julek okropienstwo

Gość anjjjjjjjjjja
mi się podoba to imię.

Gość ParyżankaWWA
A co to ma za znaczenie,bez sensu założony temat.pzdr

Gość gfhhgjyuiyuiyui
otoz ma, bezsensu dawac dziecku imie gdy w przedszkolu,klasie, grupie 10 innych dziewczynek tez tak bedzie mialo...

Gość Panikara jakich mało
Jeśli nie chcesz żeby Twoja córka miała na imię jak 5 innych dziewczynek w przedszkolu to odpuść sobie tę Julkę. Tak samo jak Maję, Oliwię, Natalię- to chyba najpopularniejsze ostatnio

Gość gfhhgjyuiyuiyui
wlasnie te najbardziej mi sie podobaja... drogie mamy - rzeczywiscie wasze coreczki maja kolezanki o tym imieniu? wasi znjomi maja coreczki Julki?

Tak, maja dzieci o imieniu Julia. I to dosc sporo. Tyle samo Jakubow. Owczy ped- jakby innych imion nie bylo :o

Gość ja mam 12
koleżanek/znajomych które mają córki Julie w wieku do lat 4 i 4 znajome z Julkami lat około 10

Gość hiohioas
Ja mam córeczkę o tym imieniu, bardzo mi się to imię podoba Nie jest istotne to, że od ponad 10 lat Julia króluje wśród żeńskich imion, oznacza to, że imię to podoba się bardzo dużej ilości osób. A to, że się komuś nie podoba to już kwestia gustu. A żadno imię nie jest jedyne, zawsze będzie się powtarzało, tyle, że jedne mniej drugie bardziej.

Gość gfhhgjyuiyuiyui
dzieki za opinie.... na marginesie dodam ze zawsze podobalo mi sie imie julia i kubus, nie mialam pojecia ze sa tak popularne :/

Gość ja mam dwie córki
bliźniaczki Jedna to Marianna a druga Julianna ale tez mówimy na nia Julka Jula itp, jest to imie bardzo rzadkie ale bardzo piekne, może takie imie bedzie mniej okelpane.

Gość u nas bedzie tez julia
bo to imie juz mamy wybrane od 3 lat i trudno ze jest az tak popularne,ale sliczne i meiszkamy poza polska wiec tu az tak modne nie jest. kuba tez jest sliczne. nic mnie nie obchodzi ze jest tyle Julek dookola. wole takie imie niz Nikola ktore jest dla mnie sztuczne podobnie jak Oliwia.

Gość liweczka95
Ja dam tak mojej córeczce na imię ;) Jak ci się podoba takie imię to je poprostu daj ;) a imię Julia nie jest już aż tak strasznie oklepane

Gość a takie głupie
gadanie:/ już szał na julki minął. Owszem teraz w przedszkolu jest co druga julka ale teraz ja się nie spotkamy żeby wśród niemowlaków było aż tak dużo dziewczynek o tym imieniu. Mam dużo znajomych i żadne z nich nie ma julki. I ja bym na Twoim miejscu wybrała to imię. Chyba że chcesz żeby była jedyna i wyjątkowa to daj jej na imię Kunegunda.

wybaczcie, moja sunia ma takie imię ;) ale swojej córce dałabym na imię Malwina :D

a nie lepiej Julianna??? Zdrobnienie to też Julka, ale jednak jest to inne imię

Gość gfhhgjyuiyuiyui
dzieki :)

Gość mama juleczkiiiiiiiiiiiiiiiii
ja tak dałam bo mi i mezowi to imie bardzo sie podobało nie patrzylam czy oklapane czy nie mnie sie ma podobac i tyle reszta mnie nie interesuje ja tez chodzilam do klasy gdzie były 4 dziewczyny o tym imieniu co ja mam i jakos mi to nie przeszkladzało nie patrze na to czy sa modne MAJE czy Nadie imie ma mi sie podobac a nie ma byc na 1 miejscu w jakims rankingu

Gość vvandziula
Julia to ladne,dzwieczne imię,wiec nie dziwqota,że się tak podoba. .nie też się podoba, ale noie nazwe tak corki,bo jednak ta liczba julkii obecnie to jakis obled,nie bylabym zadowolona,gdyby moja corka miala imię tak wyswqiechtane jak burek czy azor. Moze spodoba ci się cos,oczywiscie jeśli też masz obiekcje,bo jak nie to se daj te julie - ale cos a la Laila, Dalia, Lilia, Lila,Pola,Liwia,Lamia,Luna,Lia,Lea- czyli też z takich miekkszych

Gość gizelllda31
straszne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!siedzicie na tych zwolnieniach i nic nawet nowego nie wymyslicie, kurna ile jest Julek, srulek, amelek, niedajboze oliwek..plissssssssssssssss

Gość gizelllda31
i nikolek to juz jest kwas:) im bardziej patologiczne srodowiska tym wiecej tego typu imion, mysla ze zmienia zycie dzieci imieniem.

Jak Ci się podoba Julia to tak ją nazwij. Ja bym się nie przejmowała czy oklepane czy nie. Ma się rodzicom podobać i nie być dziwne dla dziecka.Więc śmiało :)

Gość Mauupa
Jak sie zastanawia, czy nie jest zbyt oklepane, to znaczy, że chyba jednak jej to przeszkadza, więc po co ma dawac imie, z którego potem bedzie niezadowolona? Chyba lepiej poszukać czegoś innego. Jeśli komuś lata, czy dzieci o takim imieniu bedzie w okolicy 0 , czy 15, to niech daje

Gość Mauupa
Bo mnie by osobiscie rpzeszkadzało takie oklepane imię. Nawet gdyby mi sie bardzo podobało. Nie muszę daleko szukac - np.mnie się straszliwie podoba imię Lara, ale tu, gdzie mieszkam, to imię jest na tyle popularne (nie pierwsza piatka, ale zdaje się 12 miejsce), że nie chcę tak nazywać córki. Dlatego poszukałam innego. To inne tez mi sie bardzo podoba, a do tego jest rzadkie i teraz jestem zadowolona

Gość matka x 2
moje 2 przyjaciolki maja corki o tym imieniu i jak ja je slysze to na wymioty mi sie zbiera a to dlatego, ze non stop slysze "julka, julka" na ul, w autobusie, w przychodni, w sklepach.. blee

Gość Mnie też podoba się to imię
ale gdybym miała mieć kiedyś córkę, to nie dam tego imienia. (Moja mama ma tak na drugie imię i wówczas było oryginalne). Moje dwie dobre koleżanki mają małe Julki i brat męża również.