Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedobrze oj niedobrze

cholera chyba zle zrobilam

Polecane posty

Jego reakcje wytlumaczylam we wczesniejszym poscie...a ten gnoj jeszcze, ze teraz tylko alimenty mi moze dac i do widzenia

Gość hehe dobre.
Nieważne co powiesz i tak mu przejdzie, jesteś jego Pierwszą miłością, więc i tak wróci...

Gość cikitaaaaaaaaaaaaaaa
a baby musza na prawo i lewo kłapać jęzorem ...i masz efekty .. facet nie powinnien wiele rzeczy wiedzieć wtedy zwiazek jest "zdrowszy" a tak to same nie porozumienia.. Szczerość nie jest opłacalna !!!!!!!!!!! zreszta zaczynająć nowy związek odkreślasz grubą linią to co było!!!! to tak na przyszłość pamiętaj ! A odnośnie tego faceta jakis niedojrzały gówniarz daj sobie z nim spokój !

Gość cikitaaaaaaaaaaaaaaa
a baby musza na prawo i lewo kłapać jęzorem ...i masz efekty .. facet nie powinnien wiele rzeczy wiedzieć wtedy zwiazek jest "zdrowszy" a tak to same nie porozumienia.. Szczerość nie jest opłacalna !!!!!!!!!!! zreszta zaczynająć nowy związek odkreślasz grubą linią to co było!!!! to tak na przyszłość pamiętaj ! A odnośnie tego faceta jakis niedojrzały gówniarz daj sobie z nim spokój !

Gość hehe dobre.
ku*wa jaki gość, on chce cię skrzywdzić tylko takimi tekstami, na pewno będzie chciał do ciebie wrócić, pewnie chce teraz żebyś go na kolanach przepraszała... Nie wiem ale mi jakoś nie przeszkadza to co było kiedyś, i z moją Kobietą nie mamy tajemnic...

Gość japierdziu
Nie łapię tego. Tak jakbyś miała nic z nikim nie robić, bo przecież wiedziałaś, że kiedyś spotkasz jego i nim będziesz chciała spróbować wszystkiego po raz pierwszy. Wiesz ja bym do niego podeszła spokojnie. Próbowała wytłumaczyć, że ważne jest to, że z nim przeżyłaś pierwszy raz. I, że cieszysz się, że z tym udało ci się zaczekać na niego, a z oralem niestety nie. Ale nie mogłaś wiedzieć wcześniej, że tak się to potoczy. Dodaj, że jest najważniejszy. I buzi na zgodę.

Dzieki za wsparcie, no stalo sie chcialabym aby pierwszy raz takze w tym byl z nim, ale czasu nie cofne i musze z tym zyc. Dziwne, ze teraz wartosc czlowieka, a szczegolnie kobiety, niektorzy mierza na ten sposob

Gość japierdziu
No i tak mu powiedz. Jak jest mądry to zrozumie. A jak nie to po prostu nie jest wart twoich nerwów.

ehh zazdroszcze tym, ktore maja dojrzalych partnerow i nie musza bac sie mowienia niczego...

Przyznalam sie, on stwierdzil, ze gdybym mu powiedziala to na poczatku to jakos by to przyjal, a teraz juz go to wszystko nie obchodzi...

Gość janiemogez ciebie
po co roztrzasasz jakies swoje doswiadczenia z innymi, to jest niesmaczne w stosunku do twojego faceta obecnego. teraz koles bedzie mial glupie mysli i sama sie przekonasz ze bedzie cie traktowal troche z dystansu. takich rzeczy sie nie opowiada. co bylo to bylo, liczy sie to co jest teraz

myslalam, ze to bedzie fair wobec niego :/

"chociaz wlasnie obawialam sie jednego, ze on mnie kocha za wyobrazenie, a nie za osobe " Zatajenie to też forma kłamstwa bo inna osoba tworzy sobie fałszywy obraz zatajającego. Sama się w to wakowałaś. Trzeba było powiedzieć na początku i nie byłoby sprawy. a teraz po ptakach. I od kiedy seks oralny to nie seks? Nie clintonuj.