Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NIKOLLLLLLLLLLLLLLL

PROSZĘ ZAGLĄDNIJCIE BARDZO WARZNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość NIKOLLLLLLLLLLLLLLL

hej dziewczyny mam pytanie mam 2 dzieci i od jakiegoś czasu myślimy z mężem o 3 dziecku tylko najgorsze jest to że jak już do czegoś dochodzi to w ostatniej chwili potrafię zmienić zdanie więc ze mną chyba coś jest nie tak mój mąż nie długo chyba zwariuje jak tak dalej pójdzie bo on bardzo chce tego maleństwa czy któraś z was tak miała i jednak w końcu się zdecydowała.

Gość zapomnialam nicka
warzne????

Gość NIKOLLLLLLLLLLLLLLL
JEDEN BŁĄD I SIĘ CZEPIASZ NIE WYDAJE MI SIĘ ŻEBYŚ BYŁA ZAWSZE BEZBŁĘDNA WIĘC DARUJ SOBIE

Gość NIKOLLLLLLLLLLLLLLL
WIDZĘ ŻE NIE MA TU NORMALNYCH LUDZI TU NA KAFETERIE TO SAME UCZONE TYLKO PISZĄ SORY ALE MYŚLĘ ŻE JAK BY CO DO CZEGO PRZYSZŁO SPRAWDZIĆ WYKSZTAŁCENIE TO MOGŁY BYŚMY KONKUROWAĆ ALE ZWRACAM HONOR PANIE UCZONE

Gość ParyżankaWWA
A dlaczego potrafisz zmienić zdanie? albo chce się mieć dziecko albo nie,nie wiem jak wygląda twoja sytuacja,Ja czekam na pierwsze dziecko i generalnie bardzo chciałabym mieć w przyszłości drugie ,jedyną rzeczą jaka by mnie zastanawiała czy mieć czy nie to sytuacja finansowa,nie chciałabym by dzieci miały kiepskie życie,jeżeli byłoby mnie stać nie zastanawiałabym się jeżeli nie to bym miała jedno.

Gość hahahahahaha.........
Lepiej nie robcie tego trzeciego dziecka :D Juz i tak za duzo tumanow po swiecie chodzi :P Nie przekazujcie genow dalej!!!!!!!!!!!!!

Gość NIKOLLLLLLLLLLLLLLL
CHYBA NIE WSZYSCY TU NA KAFE WIEDZĄ CO TO JEST DYSORTOGRAFIA ALE JAK TYLKO NA JEDEN BŁĄD JEST CAŁKIEM OK MĄDRALIŃSKIE

Gość NIKOLLLLLLLLLLLLLLL
DO HAHAHAHA TO TY SIĘ LEPIEJ NIE ROZMNAŻAJ TEMPA SZCZAŁO BO TUMANEM JESTEŚ TY WŁAŚNIE TO POKAZUJESZ. OBSERWATORKA 8405 MI TO NIE GROZI A JEDEN BŁĄD O NICZYM NIE ŚWIADCZY ALE SORY BO WY TAKIE INTELIGENTNE JESTEŚCIE

Gość NIKOLLLLLLLLLLLLLLL
MAM CIERPLIWOŚĆ TYLKO DLA CZEGO JA MAM BYĆ MIŁA SKORO WY NIE JESTEŚCIE

Gość hahahahahaha.........
"TEMPA SZCZAŁO" :D:D:D:D:D A teraz na polski poprosze :P

Gość NIKOLLLLLLLLLLLLLLL
POGADAJ Z SĄSIADKĄ TO CI WYTŁUMACZY

Gość 00099987
buhahaha ;)

Gość NIKOLLLLLLLLLLLLLLL
WIDAĆ JAKIE MIŁE OSOBY TU SĄ JAK ZAGLĄDA SIĘ NA INNE TOPIKI TYLKO CZEKACIE ŻEBY KOGOŚ ZJECHAĆ WAM SIĘ CHYBA NUDZI NIE MACIE CO ROBIĆ TO TRZEBA SIĘ KOGOŚ CZEPIAĆ PRZECIEŻ JESTEŚCIE TAKIE IDEALNE JESTEŚCIE

Gość NIKOLLLLLLLLLLLLLLL
DO OBSERWATORKA WIDAĆ ZABOLAŁO SZCZAŁO

Gość NIKOLLLLLLLLLLLLLLL
NIE TAKICH TYLKO PEWNIE GORSZYCH JAKA TY IDEALNA JESTEŚ.BO CZEPIASZ SIĘ A SAMA PEWNIE NIE JESTEŚ W NICZYM LEPSZA SORY ZA TĄ SZCZAŁE ALE BEZ SENSU PROSISZ O COŚ A TU SIĘ BŁĘDÓW CZEPIAJĄ I TO W DODATKU JEDNEGO

o Boze , idz do szkoly i daj lepszy przyklad dzieciom a nie rob ich wiecej....

Gość NIKOLLLLLLLLLLLLLLL
DO GONIA CZEPIASZ SIĘ A POPATRZ DOKŁADNIE CO TY NAPISAŁAŚ TYLKO DOKŁADNIE TO PEWNIE ZNAJDZIESZ

Gość NIKOLLLLLLLLLLLLLLL
TAK OCZYWIŚCIE ZGADZAM SIĘ Z TWOJĄ WYPOWIEDZIĄ

a co czytac nie umiesz? teraz taka jestes wybitna pisarka a takie byki robisz , wstyd .....

Gość NIKOLLLLLLLLLLLLLLL
SPOKO TO NIECH BĘDZIE SZCZAŁO

Gość my tez chcieliśmy 3
i się zdecydowaliśmy po długich wahaniach, a wtedy się okazało ze wszystko jest nie tak. Mam problemy ze zdrowiem, ktoś m i bliski też ma i czeka go poważna operacja, potem ja też miałam operacje i wtedy poczułam ze to dziecko- nowe życie powinno z nami być. że jak wszystko skończy się dobrze to bez żadnych wahań weźmiemy się za robotę. I tak też się stało. Nie żałuję, ani przez chwilę tej decyzji. To dziecko to jakby podziękowanie dla losu za to że wybrnęliśmy z tych ciężkich sytuacji i całą rodziną możemy się z niego cieszyć.

Gość buhahaaaaaaaaaaaaa
No dobra, to ja ją oświecę. Tempa szczało sprawdź w słowniku i napisz o co ci chodzi, może być- "dziecko szczało"-potocznie o oddawaniu moczu, a tobie wykształcona inteligentko pewnie chodzi o STRZAŁĘ. Aha, pisze się tępa, bo "tempo" to możesz co najwyżej napisać, że masz niezłe w robieniu dzieci.