Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aga 944

Siłownia

Polecane posty

Gość Aga 944

Witam. W tym roku skończyłam 17 lat. Mamy już luty, wiosna i lato zbliżają sie wielkimi krokami, wiadomo, szybko przeleci.. Mam zamiar porządnie wziąć się za siebie. Przez zimę zapusciłam się, "urosłam" w boczkach i udach. Chciałam zacząć uczeszczac na siłownię, chociaż 2-3 razy w tygodniu, ale po prostu nie wiem jak i za co sie brać. Na osobistego trenera niestety się raczej nie targnę ;P . Proszę o jakies porady. Aga

Gość kamiśka 92201
dołączam się całą sobą! Zima to złooo.. trzeba się wziąć, masz rację.

Gość kryptonim_nina
wstan grube duspsko od komputera. idz na dwor. pobiegaj idz na basen. i zostaw te czipsy! wszytsko widze

Gość Zen Chokaamatu
Silownia to nie rozwiazanie dla dziewczyn ,ktore maja pojecie o cwiczeniach tyle co nic. Bedziesz sie wstydzila wsrod samych facetow. Zapisz sie na aerobik.

najlepsze na zrzucenie tłuszczyku są biegi, trucht, do tego możesz robić też brzuszki, rowerek itp. Pamiętaj że dopiero po 20 minutach ćwiczeń ciągłych, np trucht, zaczyna się spalać tłuszczyk. Ja też się wzięłam za siebie. Wiadomo zima, święta hmm.. i trzeba wrócić do sylwetki żeby latam wbić się w sukienkę dlatego od 2 tygodni co 2 dzień truchtam 30minut :)

Gość Aga 944
chipsów nie jadam od urodzenia ;] prosiłabym żeby nie udzielały sie osoby nie mające do powiedzenia nic ciekawszego i nie na temat.

Gość ghghgghghghh
Ja też chcę na siłownię :) Moim problemen nie jest jednak nadprogramowa masa, ale jej brak. Innymi słowy jestem chuda i chcę and tym popracować :)

Gość Aga 944
No wiadomo ;)) .. Wiem wiem, bieganie, trucht - standard, ale ja chciałabym nie tylko schudnać, a również "uaktywnic " trochę swoje mięśnie, niech sie trochę pokażą, bo ani widu ani słychu ;)

Gość słodko/gorzka
Ludzie po hooya wydawać kasę na siłownie! Dziewczyno w necie masz sporo fajnych ćwiczeń do wykonywania w domu. Przynajmniej zaoszczędzisz :) Sama tak robiłam i na dobre mi to wyszło.

Gość Aga 944
No tak, ale np. rąk w domu juz nie wyrzeźbię. A na siłownię moge załatwić sobie karnet po zanjomości także tym sie akurat nie przejmuję.

bieganie i brzuszki już dużo dają, znika tłuszczyk i robią się mięśnie przede wszystkim na nogach, pośladkach i brzuchu a jak chcesz więcej to idź na areobik bo na siłowni musiałby cię jednak ktoś poprowadzić żebyś się czasem nie przećwiczyła

Gość Aga 944
Kurcze chyba macie racje.. może jednak ten aerobik?