Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trreg

Mam fobie a wmoim pokoju jest

Polecane posty

Gość monikdoro
i naprawdę Ci współczuje, że nie ma kto pomóc :( może spróbuj jeszcze raz poprosić mamę, ale nie pyskuj, bo na pewno wtedy nie będzie chciała.

Gość trreg
boje sie że nie i że jeszcze jakieś wlecą a tego to już anpewno nie przeżyje..

Gość ??????ninininj
taaaaak kumpli przy takim mrozie :)

Gość trreg
ona sie chyba obraziła, ale ja nie mam zamiaru jej przepraszać, to nie moja wina że ma taką pier dolniętą córke. Przepraszam za to że mam fobie, to nie moja wina. No ale niektórzy przynajmniej się mogą pośmiać

.... żeby mogli sie ogrzać. Słowo daję, nigdy dotąd nie uczestniczyłem w topiku o takiej dramaturgii ;)

Gość MaLko84
jesteśmy ludźmi cywilizowanymi - też jestem za resocjalizacją pająka - toż to przecież stworzenie boże pająk nie ma z tobą problemu - jak nie możesz wytrzymać to się wynieś, dlaczego on ma znosić twoje negatywne nastawienie do niego - nie pomyślałaś że ranisz tym jego uczuci? odradzam samobójstwo - jak się zabijesz - piszesz że masz na to ochotę - to dopiero robaków będzie... empatia? - zupa z azji - czemu przeskakujesz niespodziewanie na wątek kulinarny

Gość Panikara jakich mało
Nie rozumiem jak można tak panikować na widok robaka :o Przecież dziewczyno nie jesteś dzieckiem, on Ci nic nie zrobi, to tylko małe stworzonko! Naprawde nie rozumiem Cię :o (Wcale się nie przyznam, że jak ostatnio w kuchni wybiegł wprost na mnie oooogrooomny pająk to krzyczałam tak, że mój Pan i Władca słyszał mnie w garażu, a płakałam przez pół godziny- ale on był naprawde ogromny)

Gość ??????ninininj
tak wpadna całą bandą usiądą przy żarówce i bedą się grzać ;) a panna popełni samobójstwo ot koniec historii :)

Gość Chętnie z Tobą wyjadę
Dezodorant! albo lakier do włosów! Na robaka!

Gość trreg
byłam w pokoju i jest gorzej bo go nie widze. jest gorzej... jestem załamana, nie wiem czy płakać czy krzyczeć, nie moge być w pokoju wiedząc że on tam jest

On na pewno także odczuwa spory dyskomfort z powodu twojej obecności :)

Gość tak panie wachanieeeeeee
myslisz ze jak zabijesz tego robaka to bedzie oznaczało ze juz ich w twoim pokoju nie ma??

Wyobraź sobie przez chwilę, że jesteś latającycm stworzonkiem, na które poluje gigantyczny drapieżnik uzbrojony w zwinięty program telewizyjny z zeszłego tygodnia :classic_cool: