Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fuckyea

masakra

Polecane posty

Gość fuckyea

Czesc dziewczyny.Jest taki jeden problem. W biucie mam 82,a pod 68. Bra fitter podaje miseczke D,a tabele rozmiarow 70A. Czy moglybyscie okreslic jaka to miseczka?

Gość ropucha m.
B

Gość ehhhhhe
emaliowana

Musisz iść do sklepu i pomierzyć . Myślę, że 70 A. Mam podobne wymiary i takie staniki kupuję.

Gość Kasik1212
ja mam w biuscie 88 a pod biustem 78 wiec jaki to rozmiar?

Gość buraakotka
NieLubieNiedziel, to jednak możliwe :) chodzi o to że miseczka D będzie ok jeśli kupisz stanik z obwodem 65, jeśli 70 to A, ale polecam mniejszy obwód, jest wygodniejszy i dobrze się trzyma na swoim miejscu ;)

Gość fuckyea
dzięki ;)

Rozmiar brytyjski: 28 (60) DD Rozmiar brytyjski, stanik rozciągliwy: 26 (55) F Rozmiar brytyjski, stanik wyjątkowo ściśliwy: 30 (65) C Rozmiar polski: 60E mierzysz się pod biustem, więc odejmij z 5 cm ;) (aż 3 haftki do regulacji) mierzysz biust? -> to luźno, a nie ściśle poszperaj na forum best_bra doradzi najlepiej dla przykładu, pod biustem mam 75 w biuście 102, więc na "nasze" noszę 65 L

Gość daria85
wrzuce wam bardzo przydatny filmik, tu macie czesc pierwsza a sa 3 http://www.youtube.com/watch?v=4SekVjPYuNo dzieki tej lasce nareszcie nosze idealnie dobrany stanik, w zadnym sklepie jakos pomocy nie moglam uzyskac i tak mylalam ze nosze 75b a moj prawidlowy to 65/70 d

Gość podstępna kuciapa
masz miseczkę D i to pewnie z 60/65 D. Miseczki A czy B to fikcja, ale jak widać, jeszcze masa osob o tym nie wie, ale nvrm, wazne, żebyś Ty nie miala zdeformowanych i obolalych cyckow;)

Najlepiej weź rozmiar mniejszy i większy przymierz, rozmiary się troszkę różnią w zależności od firmy, jak przymierzysz to zobaczysz który jest dobry, nie może być za ciasny i za luźny http://zdrowieurodamoda.blogspot.com

Gość mam identyczny rozmiar jak ty
ostatnio kupiłam 65E - i jest idealny, chociaż jednak mógłby być odrobinę ciaśniejszy. Ale generalnie noszę 60D, 60DD, czasem 65D (u mnie w mieście bardzo trudno dostac 60-tki)

Gość nataka68
jaki rozmiar biustonosza powinnam nosic, pod biustem 70 w biuscie 84