Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy warto?

Czy warto kupić butelkę i uspokajacze Lovi?

Polecane posty

Gość Czy warto?

Czy warto kupić butelkę Lovi + taką nakładkę z łyżeczką na później jak przejdziemy na stałe pokarmy? Czy warto kupić smoczki uspokajające Lovi? Czy ich trójprzepływowe smoczki do butelek są ok? Proszę o opinię te z was które tego używały. Przy okazji zapytam jeszcze o nowe pieluchy Dada dla noworodków? Zaryzykować? Opłacają się?

Gość hjkjkjkj
ja mam kilka butelek lovi, smoczki dynamiczne, antykolkowe oraz trojprzeplywy... wszystkie sie sprawdzily a karmilam butla od poczatku do teraz mala ma 10 tygodni i zaakceptowala te smoczki!

Gość Czy warto?
podnosze

Gość Czy warto?
Ej, no co z wami?

Gość mamamam26
smoczki do buzi są super - smoczki na butelkę mojemu małemu za bardzo się lał najmniejszy slow i wymiotował po nim

Gość Czy warto?
Podnoszę. Może dziś będę miała więcej szczęścia i wypowie się więcej osób. Pytałam również o nowe pieluchy Dada dla noworodków i nikt nic nie napisał.

Gość Czy warto?
Przy okazji zapytam jeszcze, czy seledynowa spacerówka X-lander XS w rzeczywistości jest tak samo jaskrawa jak na zdjęciach reklamowych, czy bledsza?

Gość Czy warto?
Nikt z was ich nie używa? Naprawdę używacie samych oryginalnych Pampersów, Huggiesów, Aventów i TT? Nie wieżę. Nikt nic nie napisze?

Gość ja mam syna
ja uzywalam lovi butelki sie dobrze sprawdzily ;-) maly sie przezwyczail i jak kiedys kupilam tt to do buzi nie chcial wziac :-) pieluch dada nie uzywam wiec nie wiem i xlandera tez nie mialam wiec tez nie wiem :-)

Gość Czy warto?
A lyzeczki na butelke Lovi tez uzywalas? I czy sa do nich ustniki zeby zrobic z nich kubek treningowy jak w Aventach?

Gość Czy warto?
I czy pasuja do nich czesci do butelek Avent albo innych firm? Np ustniki, uchwyty itp?

Gość Czy warto?
Hop hop?

Gość mama23_wr23
butelka z lyzeczka z lovi rewelacja...

Gość Czy warto?
Napisz cos wiecej please? Nie blokowala sie, nie cielko za duzo pokarmu?

Gość zdziwonaaaa
moje klony bez uszczerbku na zdrowiu przetestowały cały segment najtańszych pieluch, najczęściej tych z biedronki bo mam blisko butelek lovi nie znam, kupiłam znowu ...najtańsze baby ono i rąbały jak małpa kit, smoczka nie używały.

Gość Czy warto?
Zdziwionaaa, a Dada dla noworodka mialas kiedys? Jaka byla pupa? Wszysko ok?

Gość smakoszka chlebka
Jestem i ja :) Butelek i smoczków-uspokajaczków LOVI nie używałam. Za to mogę polecić Tommee Tippee, super. A smoki używałam Avent i Canpol. Butelkę zakończoną łyżeczką używałam i dla mnie to rewelacja! Oczywiście na początku parę razy prysnłam papką małemu w oko, ale do tej pory chyba mi wybaczył ;) Jedzonko musi być gładkie i dosć sporo w butelce, bo wtedy lepiej wyciskać. Mi si super karmiło i nawet moja mama miała okazję i też dawała sobie radę. Wiem, że są też te łyżeczki z większym otworkiem, ale czy się nie zapychają to nie mam pojęcia, bo akurat tych już nie używałam. Raczej nie da się połączyć tej butelki z ustnikiem i pić wody czy innych płynów ze względu na konstrukcję butelki ( dół ma silikonowy, aby naciskać, a góra jest nakładana, a nie zakręcana) Miałam kubki treningowe, niekapki z Lovi, wydawały się super, ale mój synek od razu zaczął pić ze szklanek czy normalnych kubków, a tymi tylko rzucał.

Gość zdziwonaaaa
nie wiem jakie są teraz, ale od urodzenia używałam najtańszych bo potrzebowałam 500 miesięcznie;) moje babki są z tych żelaznych, nigdy nic im nie przeszkadzało. po prostu spróbuj ;)

Gość mamaaaa
ja podaje malemu stale pokarmy poprostu lyzeczka, dla mnie taka butelka to zbedny wydatek.

Gość smakoszka chlebka
Od razu wypowiem się na temat pieluch. Nie używałam tych Dada dla noworodków, tylko samych Pampersów (dla nas masakra!) lub Huggiesów super flexsów (super!). Jak synek miał ok. 9 m-cy to zaczęłam używać Dada i byłam mega zadowolona, ale pewnego razu nie miałam jak iść do Biedrony, a Rossmana mam bliziutko i kupiłam Baby Dream i jestem do tej pory zachycona! Dada w porównaniu z nimi są twarde. No ale nie wiem jak jest w przypadku new bornów. W ogóle cała seria baby dream jest super. Np. krem zapobiagający odparzeniom (który ostatni zniknął i nie wiadomo czy wróci w innej formie czy jaki pieron?!) jest ekstra i tylko po nim moje dziecko ma piękną pupę, ostatnio się skończył i już po jednym dniu tyłek jak u pawiana, nivea nie pomogła, linomagł też nie, dopiero po 3 dniach stosowania sudocrem.

Gość Czy warto?
O witam! :) Dzieki za wyczerpujaca odpowiedz (jak zawsze zreszta). ;) Do kubkow treningowych nam jeszcze daleko, ale dobrze wiedziec. Mylalam o Lovi bo sa bardzo podobne do Aventow, a przy tym duzo tansze (bo krajowe). TT sa dosyc drogie... a myslalam kupic wiecej niz jedna butle, zeby nie myc za kazdym razem, tylko puszczac w zmywarce. No i lyzeczki w Lovi sa na pewno inne niz w TT...wiec nie wiem co nas czeka.

Gość Czy warto?
*** Myslalam

Gość Czy warto?
Zdziwionaaa, podnioslas mnie troche na duchu. :) Ok, sprobuje.

Gość mamaaaa
ja od poczatku uzywam butelek TT i jestem zadowolona, jednak ostatnio kupilam smoczek do kaszki lovi i malemu nie zrobilo roznicy, jak dla mnie ok. Jesli chodzi o uspokajacze to mialam TT, Nuk i Canpol, maly kazdy przyjal z otwartymi ramionami ....tzn. buzia;)

Gość Czy warto?
Smakoszka, Rossmanna tez mam w okolicy ale sporo dalej. W sumie Biedronke mam najblizej. Moze kupie paczke jednych i drugich na probe i w takim razie bede testowac. Z tym kremem dobrze wiedziec! Bede szukac u siebie. Moze zostaly u nas jakies resztki. A jak on wygladal? Czy to byl taki niebieski okragly zakrecany plaski plastikowy sloiczek?

Gość smakoszka chlebka
Wyżej pisałam o butelce z łyżeczką LOVI. Nawet mam wymienną nieużywaną łyżeczkę do dziś...

Gość mamaaaa
acha jeszcze jedno......najlepiej kup od razu wieksze butelki, ja kupilam 120 ml i teraz czeka mnie zakup kolejnych

Gość Czy warto?
Dzieki. :) Czyli jakie najlepiej? Srednie? Czy najwieksze?

Gość mamaaaa
mysle ze 260 ml wystarcza, moj maluch ma pol roku i je nadal po 120 choc powinien juz 180. Narazie jemu wystarcza ale pewnie juz niedlugo. Mala poprawka...kupilam 150 ml a nie 120

Gość smakoszka chlebka
Tak w niebieskim, płaskim pudełeczku czy nazywając inaczej słoiczku plastikowym. U mnie w 2 Rossmanach nie ma! Pytałam i nie wiedzą, być może wrócą w innym opakowaniu. Zawsze jak jestem to sprawdzam, ale lipa... Są same tuby do bużki, na słońce, na wiatr itp. Zła jestem...