Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy warto?

Czy warto kupić butelkę i uspokajacze Lovi?

Polecane posty

Gość Czy warto?
Aha. A powiedzcie mi czy te najwieksze butelki ponad 300 ml to trzeba pozniej jeszcze kupowac, czy dziecko jest juz tak duze, ze nie musi miec butelki i lepiej zainwestowac w niekapek? Smakoszka, moze jeszcze wroca w nowym opakowaniu, albo moze sa w zielonej serii, tej Natural?

Gość joachimamama
butelki lovi moge polecic jak najbardziej po wielu testach roznych te sa najlepsze

Gość mamaaaa
z tym rozmiarem butelki nie wiem do konca bo moj maly ma dopiero pol roku, ale cora mojej kolezanki ma 2,5 roku a nie je wiecej niz 260

Gość Czy warto?
Joachimamama, a smoczki w butelkach Lovi jak? Nic nie cieknie, nie za duzy przeplyw? Dziecko bylo zadowolone? Pytam bo niektore z was pisaly, ze nieraz za szybko leci w nich pokarm i dzieci sie ksztusza, wiec trzeba kupowac do nich smoczki innych firm. Ciekawa jestem jak bylo u was?

Gość Czy warto?
Mamaaa, a to do butelek TT daliscie rade zamocowac smoczek Lovi? Myslalam, ze TT sa szersze i nie pasuja do innych smoczkow.

Gość mamaaaa
smoczek livi mocowalam do butelki Avent bo mam tez takie dwie w domu (dostalam w prezencie), uzywam ich glownie do przechowywania obiadkow dla dziecka, no i do kaszki wlasnie.

Gość Czy warto?
Aha. :)

Gość mamaaaa
lovi*

Gość smakoszka chlebka
Jeśli chodzi o pojemność to ja miałam jedną 150 ml i 3 o poj. 260 ml. Tyle wyszło, bo używałam ich do swojego odciągniętego mleka, a mała była do wody.

Gość mamaaaa
jesli chodzi o TT to smoczek do kaszki jest porazka, ma wielki otwor, a lovi zdecydowanie mniejszy dlatego taki zakupilam

Gość joachimamama
nie mielismy wiekszego problemu ze smoczkami chyba ze przegryzł:( odkąd używamy lovi nie chce juz innego smoczka ani butelki a do buzi nigdy nie uzywal smoczka wiec nie wiem,ale w zamian biagle chodził z butelka jak ze smoczkiem do dzis zasypia z butelka w buzi

Gość mamaaaa
autorko a na kiedy masz termin?

Gość joachimamama
mamy 6 butelek tak sie nam jakos nazbierało :) wszystkie 260 ml

Gość smakoszka chlebka
Autorko Lovi jest od Canpola, bo na moich rzeczach z tej firmy są napisy Lovi by Canpol

Gość mamaaaa
ja tak jak pisalam na poczatku maialam TT ok 22 zl 2 szt, pozniej nuk 10 zl szt, a na koncu Canpol za 5,50 szt i kazdy byl dobry dla mojego dziecka. Wniosek z tego taki ze nie warto przeplacac

Gość smakoszka chlebka
Fajne te smoki z linka, mój używał podobnych tylko, że z Aventa. Zawsze kupowałam taki typ żeby obojętnie z której strony włożyć to jest dobrze. I jeszcze lubił aby ta część do dojenia była spłaszczone i koniecznie silikonowe.

Gość Czy warto?
Mamaaa, termin mam na polowe marca, ale moze wypasc zarowno wczesniej jak i pozniej... wiec lepiej sie juz skonczyc wyposazac. :) Joachimamama, ja planuje kupic ze 3-4, zeby nie zmywac za kazdym razem. Smakoszka, tak wiem ze Lovi to Canpol i pasuja od nich niektore koncowki, ale chyba takich ustkikow jak Aventy nie maja. Widzialam takie grube kauczukowe. Chociaz moze wcale nie sa zle. Zobaczy sie.

Gość mamaaaa
moje dziecko to jakies bezproblemowe, kazdy smoczek przyjmie

Gość Czy warto?
Nie jestem do konca pewna, ale te smoczki sa wlasnie chyba w ksztalcie kropli, albo anatomiczne. :) I na bank silikonowe. Lovi raczej nie ma w ofercie kauczukowych uspokajaczy... albo ich jeszcze nie widzialam.

Gość smakoszka chlebka
heh, ja miałam termin na 21 marca, a miałam cc 26 marca :)

Gość Czy warto?
No wlasnie, terminu nigdy nie przewidzisz tak do konca. :) Musze sie wiec sprezac z zakupami.

Gość mamaaaa
tak w ogole dobrze za chcialam karmic piersia a nie mialam pokarmu i maz kupowal butelki dopiero jak bylismy z wrzeszczacym dzieckiem w domu

Gość mamaaaa
oj ale pokrecilam wpis, klawiatura mi cos szwankuje chcialam napisac ze dobrze ze kupujesz butelki przed porodem bo ja chcialam karmic piersia a gdy okazalo sie ze nie mam pokarmu to maz na szybkiego kupowal butelki co bylo dodatkowym stresem

Gość Czy warto?
Ja w ogole to nastawiam sie na piers wlasnie, ale mam zamiar pracowac tak predko jak tylko sie da, wiec chcialabym karmic na zmiane butla (odciagnietym i modyfikowanym) i piersia, kiedy bede w domu.

Jak dla mnie firma Lovi jest najlepsza firma;) posiadam butelki medical+ i z serii aktywne ssanie oraz smoczki :) wszystko sprawdza sie genialnie smoczki jako jedyne z tej firmy moj synek uzywa reszta smokow z innych firm nie sprawdzily sie. Butelki sa wykonane solidnie, miarka sie nie sciera i smoczki rowniez chwale gdyz sie nie wylewa bokami mleko :) polecam