Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość faaankka

wioletta villas-upadły anioł

Polecane posty

Gość faaankka

Przed laty najpiękniejsza POLKA,przepiękny głos-dzisiaj zaniedbana,opuszczona,samotna-żal wielki ogarnia-czy przez tyle lat nie zasłużyła na miłosc i opiekę przynajmniej jednej osoby? czy była az tak wielkim potworem? co o tym myslicie?

Gość faaankka
odświezam

Gość trochę photo shopa widzę
Też kiedyś o tym myślałam ;-). Ona była taką gwiazdą :-) Co z jej synem? Dlaczego nie opiekuje się matką ?

nawet nie miała pełnej dolnej szczęki :( a gdy śpiewała "Mamo.." to, kurcze, gardło miałam ściśnięte piękna i zdolna - młoda, biedna i samotna na starość

Gość Dżelusia Ty jesteś........
jak dla mnie ,to najbardziej zmarnowany talent.Jej syn nie ma z nią kontaktu.jak był malutki porzuciła go.

Gość jakakasja
jakies sprawy rodzinne, i to jest jeden z powodow dla ktorych nie chce dzieci za duzo sie napatrzylam. Jak male to jeszcze potrzebuje opieki i kocha rodzicow za to ze mu daja jesc itp, ale z roku na rok coraz gorzej a potem rodzicow normalnie olewa. Zmarnowane zycie przy pieluchach nie przespane noce choroby wrzaski.

Gość faaankka
faktycznie jak dla mnie to nie tylko zmarnowany talent ale i piękna kobieta-zal za serce chwyta gdy słyszy się jej donosny głos-i zal za serce chwyta gdy się na nią teraz patrzy-syn powinien przebaczyc-bo chyba to nie tak do konca ze go nie chciała