Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PATRYCJA3456

PAMPERSY I CHUSTECZKI DADA Z BIEDRONKI

Polecane posty

Gość PATRYCJA3456

tak jak w temacie.co o nich sadzicie?

Gość Marzenabhguy
Jak dla Nas - bdb :)

Gość kkee
Pieluszki są bardzo chłonne i wygodne dla dziecka, natomiast chusteczki niby dobre, ale... Wolę inne, a poza tym to takich chusteczek używaj sporadycznie(przecież to chemia!!!). Ja mojemu maluchowi przy każdej zmianie pieluszki myję pupkę zwilżoną wodą gazą.

chusteczki ok pieluchy sztywne ale podobno teraz pojawiło się jakieś nowe wydanie tych pieluch i są mieciutkie, więc bede musiała wypróbować

Gość a ja uważam ze i chusteczki
i pieluchy sado bani chusteczkami sprzatam dom bo dobrze czyszczą wszelkie zabrudzenia a pieluchy owszem są dobre dla dzieci które dużo sikaja osobiście używam pampersów niebieskich i chusteczek jonsona wcale nie sa strasznei drogie a dużo lepsze chusteczki dada maja w sobie coś dziwnego puźniej pupa małej była tak śliska ze nie mogłam kremu nałożyc

a ja używam tego i tego i jstem zadowolona, a zeby pupa dziecka nie była śliska do posmarowania kremu wystarczy żeby pupa była sucha,

Gość mamamam26
używam tylko dady niebieskich chusteczek i uwielbiam je - wypróbowałam sporo a teraz tylko te - są świetnie nawilżone i fajnie myją a po chwili wysychają i pupka jest gładziutka - pieluchy tez mam - narazie jeszcze tą starszą wersję i też są dobre

Gość akurat chusteczki mają
kiepski skład - dużo rakotwórczych świństw - więc omijam mimo, że są wilgotne.... ..pieluchy za to świetne - najlepsze na rynku!

pieluch nie miałam, ale chusteczki jak dla mnie za bardzo mokre.

Gość antypatologia
Chusteczki wysuszaja mi opuszki palcow i to mnie wkurza :) Za to "sensitive" fajnie pachna.

Może wiecie dziewczyny czy pieluchy dada midi dużo większe są od mini ,kupiłam dla wypróbowania mini i muszę powiedzieć że są super ale za małe już dla małego się zrobiły i chciałabym kupić midi ale żeby się w nich nie utopił ,a co do chusteczek ja używam i bardzo mi odpowiadają .

Gość iguana74
pieluchy raz kupiłam i byłam bardzo niezadowolona, bardzo szybko przeciekały, a co do chusteczek, to są tak mocno nasączone, że można je wyrzymać. Nie lubię.

kupilam raz te pieluchy ale nie zuzylam ich bo przeciekaly, corka miala odparzona pupe co wczesniej nigdy sie nie zdarzylo i ogolnie nie sprawdzily sie.. ale to kazdy ma inne zdanie..:) uzywalam pampersy byly ok a teraz obecnie mam huggies i tez sa ok..:)

Gość mama juleczkiiiiiiiiiiiiiiiii
ja uzywam papmersów DADY od urodzenia nigdy nie przemokły córka nie miala odparzeń

Gość lipka02
Pieluch Dada nie używam bo to dziadostwo,natomiast chusteczki nawilżające są super.Szczególnie to o zapachu lawendy.

no właśnie albo pampersy albo Dada:D ale nie w tym rzecz:) no my używamy jakoś od 2 miesięcy tylko dady, wczesniej na noc zakładałam pampersy. nie narzekam, młody nie miał żadnych problemów skórnych, choć teraz mu się cos pojawiło,ale myśle ,że to wykłe odparzenie ,a nie alergia na pieluszki. chusteczek nie używam, sama nie wiem dlaczego, jakos przyzwyczailismy sie do Clinica Kind.jesli chodzi o pampersy to są znacznie pojemniejsze, takie mam wrazenie. ale ogólnie dada na plus,a jesli teraz są jakieś bardziej miękkie to wogole luksus

Gość gość
Kupiłam dla 14 mięsiecznej córy bo chciałam przy oszczędzić i d..a - po dwóch godzinach dziecko odparzone... Czyli nie dla wszystkich. Poza tym uważam ze się nie opłaca. 4 wychodzi 65 groszy za pieluchę a jest mniej chłonna od pampersa i trzeba częściej zmieniać. Najlepiej szukać promocji i wtedy robić zapas pampersów.