Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dominika00nika

Trudna sytuacja finansowa, myślę o sponsoringu...

Polecane posty

Gość dominika00nika

Nie wiem od czego mam zacząć... Ostatnie lata to jeden wielki koszmar, jedna tragedia za drugą. Najpierw moi rodzice mieli wypadek samochodowy. Tata zginą, mama wymaga całodobowej opieki, dwa razy w tygodniu przychodzi pielęgniarka na kilka godzin to wtedy mam czas aby wyjść i coś załatwić. Pozostała część rodziny się wypięła i nie chce mieć z nami nic wspólnego... Gdy byłam w ciąży zginął mój narzeczony, też w wypadku. Nie jestem w stanie tego wszystkiego pgodzić, opieki nad dzieckiem, opieki nad mamą, i jeszcze zarabiania na dom, to nierealne. Dostajemy jakieś tam zapomogi, zasiłki ale to kropla w morzu potrzeb. Nie pracuję bo nie mam jak, trzeba by było opłacić opiekunkę do mamy, opiekunkę do dziecka albo dziecko posłac do żłobka... Musiałabym znaleźć pracę za co najmniej 4 tyś aby to tak zorganizować ale to nierealne... Dorabiam w domu, przez internet no to dzięki temu trochę podbudowuję ten domwy budżet...Żyjemy z oszczędności które upłynniają się w tempie ekspresowym... Ostatnio poznałam dziewczynę która ma jakiegoś sponsora i miesięcznie ma z tego 5 tyś około. Zaczynam myśleć że to dobre rozwiązanie bo inaczej przyjdzie nam poumierać z głodu...

Gość wszystko ok tylko co w związku
z tym? nie rozumiem po co od razu zakładać temat o tym na kafe?

Gość dominika00nika
Może po to aby się wygadać komuś...?

Gość wszystko ok tylko co w związku
aha no wiadomo, to będzie tylko Twoja decyzja współczuję sytuacji

Gość wiesz tylko nie tu
bo Cie zjedza zywcem... moge sobie wyobrazic co musisz czuc i jak dla mnie jesli nie bedzie Tobie to sprawiac problemu zaryzykuj sprobuj bo jak sie nie odbijesz to depresja Cie zniszczy.