Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość assialbnn

Kłopot... Ciąża?! Choroba ?!

Polecane posty

Gość assialbnn

Witam wszytskie internautki mam taki problem, gdybyscie mogly mi cos doradzić byłabym wdzieczn aa wiec moj problem dotyczy poniekąt ciazy aa może podejrzewania ze jestem w ciazy albo coś ze mną nie tak... 15 listopada miałam ostatnią miesiączke. poszłam do ginekologa który powiedział ze prawdopodobnie jestem w ciąży zlecił mi badanie hcg (16.12.10r) wynik był 15.3 gdzie wynik 16 oznacza ciąże. dla pewności powtórzyłam badanie hcg (22.12.10r) wynik to

Gość pancakeeeee
jaki wynik?

Gość assialbnn
drugie badania hcg wykazały wynik

Gość assialbnn
ciąg dalszy... wynik to

Gość studentka.poloznictwa
Witam serdecznie! Jestem studentką V roku położnictwa na Uniwersytecie Medycznym im. K. Marcinkowskiego w Poznaniu. Jestem w trakcie pisania pracy magisterskiej pod tytułem: "Diagnostyka niepłodności małżeńskiej". Zwracam się z uprzejmą prośbą do Pań o pomoc w uzyskaniu potrzebnych do tego celu danych. Prośbę kieruję do kobiet które miały trudności z zajściem w ciąże i poddały się diagnostyce niepłodności. Przygotowana przeze mnie ankieta ma na celu ocenę częstości wykorzystania poszczególnych metod diagnostycznych w rozpoznawaniu niepłodności. Wypełnienie kwestionariusza zajmie Paniom około 20 minut. Badanie jest całkowicie anonimowe, nie wymaga nawet podania adresu e-mail. Kwestionariusz znajduje się na stronie: http://www.ankietka.pl/ankieta/48498/diagnostyka-nieplodnosci-malzenskiej.html Będę bardzo wdzięczna za pomoc. Pozdrawiam!