Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kolma

zapraszam do licytacji!!!! piekne bluzeczki i spodnie:)

Polecane posty

Gość tetettsss
żenada :( robić zdjęcia na podłodze!!!! Jak chcesz coś sprzedać zrób żeby to wyglądało efektownie i zachęcało!!!! A to..... masakra :(

Gość alutkassss
fajne ubrania ale strona ochydna!!!!

Gość do kolma
czemu tak brzydko przedstawiasz towar ktory chcesz sprzedać :(

a dlaczego brzydko przedstawiam? lezy na podlodze bo nie mam innego jednolitego tla.to sprawia jakis problem?miejsce jest czyste.

Gość .mop../,
a co to przeszkadza co??/ chyba czysta i ładna ta podłoga!!! a ciuszki i tak trzeba wyprać,,

ładne masz te ubranka a z podłoga problemu nie widzę

Gość do kolma
proponuje ci program allepomocnik tam pięknie przedstawisz to co masz do sprzedania :)

dzieki za rady nie pomyslalam ze ktos sie zainteresuje podloga:D moim zdaniem nic nie przeszkadza:D zapraszam do kupna ubranek skoro sie podobaja:D

Gość ja też !
To i ja sie podlacze. zapraszam na aukcje zabawek. Gwarantuje NAJNIŻSZĄ cenę na allegro, ponieważ jest to wyprzedaż. http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=2807481 ps. z doświadczenia widzę,że dziecięce ubranka najlepiej fotografować na lalkach.....lepiej widać no i się spzredają...tak mogą zginąć w gąszczu innych.....

Gość xxxxxxyyy
Fajne bluzeczki - szczegolnie ta pierwsza - na moja niestety juz za mala . Problemu z podloga nie rozumiem - o wiele lepiej to wyglada niz na tych kocykach albo lalkach - potworkach. Powodzenia w aukcji:)

Gość bukaa
Dam ci radę. Zauważyłam na kafe, że wielu osobom przeszkadzają ubrania rozłożone na podlodze. Lepiej więc podłożyć prześcieradło lub inna jednobarwna tkaninę. Po drugie - napisz cos więcej o ubrankach, podstawą jest skład materiału. I po trzecie - napisz, jaki stan. Nigdy nie kupuję bez czegos takiego, żeby ktoś nie mógł się bronić, że nigdzie nie napisał, że stan lepszy niż dostateczny. Spotkałam się juz nawet na kafe z obraną kupującego, że "nigdzie nie napisano, że nie ma dziur". :o Więc wolę się zabezpieczyć.

dokladnie jest napisane ze jest uzywane i w razie jakis pytam mozna napisac meila:)