Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pelnanadzei

Czy mogą być to początkowe objawy ciąży?

Polecane posty

Gość pelnanadzei

Witam wszystkie kobietki udzielające się na tym forum! Mam pewien problem... W 2010roku zażywałam tabletki anty aby uregulować hormony i miesiączkę. Gdy je odstawiłam pierwsza miesiączka wystąpiła dobrze jednak kolejnej nadal brak. Ostatnią miałam 4-8 stycznia. Współżyłam z chłopakiem bez zabezpieczenia i często kończył we mnie. W 35dniu cyklu zrobiłam test ciążowy "bobotest" (różne opinie na jego temat słyszałam), wyszedł on negatywnie. Jest 43 dzień cyklu i nadal nic. Wczoraj wieczorem miałam wrażenie że coś podchodzi mi do gardła. Z racji tego, ze całą noc nie spałam bo bolał ząb wzięłam kilka tabletek apapu (przez całą noc) i całą noc też mnie mdliło. Rano wstałam i z 7h wymiotowałam. Zauważyłam też, że czasem mam wrażenie, że coś się ze mnie leje jednak gdy sprawdzam to albo nie ma nic albo jest na bieliźnie tylko mała, lepka, biała jak mleko plamka. Dodam ze miesiączki mam nieregularne, ale takiej przerwy nie miałam. Planuję do soboty czekać i powtórzyć test innej firmy w sobotę rano. Piszę jednak dlatego aby spytać, czy któraś z Was miała może takie początkowe objawy? Czy którejś z Pań test "bobotest" wyszedł negatywny, a w ciąży była? Czekam na odpowiedź i pozdrawiam.

Gość pelnanadziei
halo halo :)