Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zlotowl0sa

dlaczego nie mam okresu?

Polecane posty

Gość zlotowl0sa

od razu napisze, ze test ciazowy pokazuje brak ciazy. Moje cykle trwaja ok 29-30 dni. Teraz jest 36 dzien cyklu i nie mam okresu. Testowalam 32 dnia cyklu i dzisiaj - wynik negatywny. Od dwoch lat nie biore tablektek i nie mialam nigdy kulkudniowego opoznienia mimo roznych stresow i chorob. teraz tez nie mialam sytuacji, ktora teoretycznie przyczynilaby sie do opoznienia okresu. czy jak nie dostane okresu to za kilka dni powinnam powtorzyc test? nigdy nie zwracalam uwagi na sluz, poniewaz nie planuje dziecka, ale pod koniec cyklu zauwazylam "objawy owulacji"... czy to mozliwe, ze owulacja wystapila bardzo pozno, dlatego test jeszcze nic nie wychwycil?? bardzo prosze Was kochane kobietki o Wasze wypowiedzi na ten temat, moze ktoras miala podobnie.... ps. nie czekam na posty - tak jestes w ciazy, poniewaz nie planuje na razie dziecka.

Gość zlotowl0sa
i przy okazji, po ilu dniach "nie dostania" okresu powinno sie isc do gin zeby sprawdzic czy wszystko ok...

Gość zlotowl0sa
nikt nie odpisze?

Gość martucha020290
Mi pierwszy pozytywny test wyszedł po 3 miesiącach chodzenia w ciąży :P Nie miałam okresu i wiedziałam że jestem ale chciałam dowodu ;) To zależy od tego całego hormonu w moczu który świadczy o ciąży. Lekarz też w prawie 3 miesiącu nic niby nie widział, ale był stary i chyba ślepy :p no ale nie ma co się zamartwiać. Do lekarza nie wiem chyba po tygodniu?? Ale to niech inne dziewczyny potwerdza... Przeziębienia żadnego nie złapałaś?? Może nieświadomie miałaś na coś stres ostatnio i to dlatego...

Gość zlotowl0sa
no wlasnie zero stresu, moge smialo powiedziec, ze wiecej luzu i odpoczynku niz zwykle!

Gość wydaje się że czas na wizytę
u gina i zrobienie badania poziomu hormonów, bo widocznie coś się pokręciło

Gość martucha020290
No też tek myśle. Wizyta u ginekologa bedzie najlepszym rozwiązaniem...

Gość zlotowl0sa
a jak okres spozni sie np. 8 dni (zakladajac, ze na dniach dostane) to mimo wszystko isc zrobic badania hormonow, jezeli to jednorazowy wybryk :)

Gość martucha020290
Nie można załyżyć że po tych 8 dniach napewno dostaniesz... Zawsze lepiej dla pewności iść do specjalisty. Pozdrawiam...

Gość zlotowl0sa
Dziekuje za rady :)) w razie gdybym nie dostala @ to chyba i tak pod koniec tyg zrobie jeszcze test, duzo czytalam o dziewczynach, ktorych test pokazal dwie kreski dopiero nawet 10 dni po spodziewanej... lepiej byc pewna na 100%

Gość czuprynka81
ja na twoim miejscu nie wykluczyklabym ciazy. jak opisujesz po objawach mozliwe ze ci sie przesunela owulacja powtorz test za dwa dni