Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nhglka

Moj maz zachowuje sie jak gowniarz...

Polecane posty

Gość nhglka

zachowuje sie jak ktos przyjdzie jak nastolatek, jego gadka mnie wku...a zwyczajnie, robi z siebie idiote i zem mnie, sam o sobie mowi np. a o tej porze to ja mam zryty beret, a ktos widzac to jeszcze mu dowala, najgorsze ze jest bardzo zaradny, pracowity,,,itd ale to zachowanie, glupie zarty po ktorych ludzie smieja sie nie tylko z niego ale ze mnie pewnie tez ze mam takiego meza, najgorsze jest to ze ludzie wtedy zaczynaja jechac po kims bez powodu bo to jest osoba z ktorej mozna sie posmaic, ja mowie nie pozwalaj sobie, do meza mojej kolezanki nawet nie zazartujesz bo on sobie na glupie zarty nie pozwala...co mam zrobic...mam ochote go zostawic..

Gość leaaan
po ile macie lat? 17?

Gość ja mam 30 maz 27
niestety nie 17

Gość pikobella ewa
oj tam przesadzasz chyba znałaś go wcześniej co nie? A jak taki przy tobie się stał to twoja wina :P

Gość hahahah bardzo smieszne
drazni mnie i tyle,

Gość loca loca loca
Widocznie twój "gówniarz" ma problemy z poczuciem własnej wartości. Znajdź sobie terapeutę bo na pewno ci ciężko z takim typem wytrzymać. Zawsze lepiej jak fachowiec pomoże Ci się przyjrzeć o co chodzi i wtedy świadomie będziesz mogła zadziałać - żeby coś zmienić na lepsze... no chyba że chcesz żyć i wkurzać się bez skutku całe życie.

Gość dsghjtu
twój "gówniarz" jest zaradny i pracowity i żartujac sam z siebie pokazuje ze ma do siebie DYSTANS idiotko :o a ty jestes przewrazliwiona pizda