Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juliaaaaa2121223

To on jest samolubny czy ja przesadzam?

Polecane posty

Gość juliaaaaa2121223

Mam faceta od 2 lat . pozwolilam mu nocować u mnie na stancji kiedy chce bo on studiuje zaocznie no i nie dokłada się do mieszkania bo przyjeżdza tylko czasem jak mnie nie ma. ale to ok nie przeszkadza mi ,że się nie doklada nawet.. Ale zaczyna się u mnie rządzic np chce tu nocowac swoich znajomych mimo ,że to maly pokoik . czasem przyjeżdza w nocy ,a ,że mam teraz egaminy to powiedzialam mu ,że jak chce przujechac to nie jakos bardzo późno bo mnie obudzi w środku nocy . a on na to ,, ja mam klucz więc przyjade o której bedę chciał" w koncu niby się zgodzil ,ale możliwe ,że i tak przyejdzie w środku nocy i mnie obudzi.. Albo jak on chrapie i ja go budze bo nie moge spac to on na to ,że powinnam wytrzymać i go nie budzić.. tak samo jak chcialam poszukać sobie stoperów do uszu to mówił ,, nie wstawaj juz wytrzymasz jakoś" Okno wg niego ma być otwarte kiedy on chce bo mu gorąco , albo chce wytrzeźwieć po imprezie , mamy oglądać w tv co on chce ... nie pozwalam mu na wszystko ,ale wtedy jest kłotnia itd ,że niby ja jestem egoistką..

Gość juliaaaaa2121223
up

on przesadza. powiedziełaś mu że jak mieszka u Ciebie to musi się do Ciebie dostosowac?

Gość ajaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
To on jest samolubny.

Gość japierdziu
Jak można dać sobie tak na głowę wchodzić. U mnie byłaby krótka piłka? Nie przychodzi w nocy, bo nie życzysz sobie, ma klucz, to niech sobie ma, Ty wkładasz klucz od środka i nikt nie wejdzie. Znajomych nie nocuje, bo nie chcesz obcych ludzi na stancji, za którą odpowiadasz Ty i za szkody jakiekolwiek też Ty ponosisz odpowiedzialność, a jak juz chce, to żądaj nazwisk i adresów na wszelki wypadek. Noce musisz przesypiać, bo musisz być wypoczęta, jak chrapie to z impetem wstajesz po stopery i masz jego chrapanie gdzieś. Ogląda w tv co chce, to Ty wychodzisz, po Ciebie to nudzi i idziesz szukać ciekawszego zajęcia. Zimno Ci w nocy, to zabierasz całą kołdrę, jak mu gorąco to niech śpi bez. Już ja bym mu pokazała! Po co się kłócić? Po prostu rób tak jak on, tak jak Tobie jest wygodnie.

Gość juliaaaaa2121223
powiedziałam mu ,ale nie chcialam znowu byc taką jędzą ,że nic u mnie nie może itd.. ale on przesadza zawsze ma tak być jak on chce bo inaczej jest gadanie ..Tak samo jak on chrapie ,a ja mam np egzamin na nast dzien i chce sie wyspać to jak mam go nie budzić ?

Gość japierdziu
Ty jędzą? Jakoś nie widzę tego. To on jest dupkiem. Nie przejmuj się tym, że gada, niech gada, a Ty rób swoje i tyle.

Gość juliaaaaa2121223
Poprostu ja nie chce być egoistką ,a mi się przykro robi jak np go obudze w nocy i on mówi ,, ale egoistka z ciebie to nie moje wina ,że chrapie" .. no ok ,ale nawet ze stoperami to jego chrapanie słyszać poprpstu nie da się wytrzymać.. albo ma kaca i chce wytrzeźwieć więc otwiera okno na całą noc ,a wiadomo ,że jest zima.. czasem juz nie wiem.. kocham go ,ale cięzko z nim wytrzymać. On np twierdzi ,że jak przyjedzie w nocy to po cichu itd ,ale ja jak zawsze się obudze przecież

Gość japierdziu
To słabe te Twoje stopery, ja w swoich nie słyszę chrapania faceta:) Albo Twój głośniej chrapie:P A tak poważnie, to jak Ci zarzuca egoizm, to spytaj, czy w takim razie masz leżeć i słuchać cierpliwie jak chrapie bez słowa czy co innego masz robić wg niego?

Gość japierdziu
I zabieraj mu kołdrę, koc wszystko, bo Ci zimno, jak zmarznie to zamknie okno! Niech wybiera albo się wietrzy albo ma ciepło!

Gość I bardzo dobrze
Autorko droga, głupoty Ci piszą. To się nie nazywa "samolubstwo", tylko "wykorzystywanie". Będzie tak długo Twoim chłopakiem, dopóki będziesz mu pozwalała na mieszkanie u siebie, bo mu tak wygodnie. A jak już przestaniesz mu się "opłacać", to Cię rzuci z dnia na dzień, bez żadnych wyrzutów sumienia. Moja koleżanka miała takiego właśnie typka, który w dodatku został jej mężem, miał u niej darmowe mieszkanie i motywację, by robić studia (bardzo go o tym przekonywała i bardzo mu w tym pomagała oraz wspierała), a jak tylko je skończył, poczuł się już na tyle wspaniały (wcześniej miał tyle kompleksow, że nikt by nie zliczył), ze zaczął ją zdradzać, a wkrótce i bić. Niebawem odbył się rozwód.Dzieckiem do dziś się nie interesuje. Jeśli chcesz takiej przyszlości, to dalej z nim bądź. To zwykły manipulant i egoista, który w ludziach szuka jedynie korzyści i do nikogo nie ma szacunku.

Gość I bardzo dobrze
Autorko droga, głupoty Ci piszą. To się nie nazywa "samolubstwo", tylko "wykorzystywanie". Będzie tak długo Twoim chłopakiem, dopóki będziesz mu pozwalała na mieszkanie u siebie, bo mu tak wygodnie. A jak już przestaniesz mu się "opłacać", to Cię rzuci z dnia na dzień, bez żadnych wyrzutów sumienia. Moja koleżanka miała takiego właśnie typka, który w dodatku został jej mężem, miał u niej darmowe mieszkanie i motywację, by robić studia (bardzo go o tym przekonywała i bardzo mu w tym pomagała oraz wspierała), a jak tylko je skończył, poczuł się już na tyle wspaniały (wcześniej miał tyle kompleksow, że nikt by nie zliczył), ze zaczął ją zdradzać, a wkrótce i bić. Niebawem odbył się rozwód.Dzieckiem do dziś się nie interesuje. Jeśli chcesz takiej przyszlości, to dalej z nim bądź. To zwykły manipulant i egoista, który w ludziach szuka jedynie korzyści i do nikogo nie ma szacunku.