Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FOKUSMOK

Czy jesteś zawiedziony rządami PO?

Polecane posty

Gość Kumatyziomm
No jasne,jasne.PO nic nie zrobiło dobrego.

Gość FOKUSMOK
?

Gość derektore
PO tylko sie nahapało kosztem obywateli, oskubują nas na każdym kroku złodzieje

Gość FOKUSMOK
Derektore ale jednak szary lud ich hasełka kupuje i jest nimi zachwycony(choć narzekają). Hehe PO rządzi a wszytko co złe na resztę zwalają///

Gość na kafe wszystkie kochamy PO
mnie tu linczowano niemal, gdy pisałem jak się skończy te nie-rządy. ale dzieci nie wiedziały i nie pamiętały, tro się na własnej skórze przekonały

Bardziej jestem zawiedziony moimi porażkami na polu miłosnym. Cudów nie ma, ale tez nie jest źle. Mam co jeść, śpię w ciepłym łóżku, trochę oszczędziłem.

Gość przyjdzie Jarek
da wam skwarek :classic_cool:

Gość FOKUSMOK
na kafe wszystkie kochamy PO Mnie tutaj nie było ;D A teraz jestem i pytam,bo długi Tuska i wysokie bezrobocie sprawia,że mój rozum nie pojmuje jak można na nich głosować :D

Gość FOKUSMOK
męska rzecz Ale przyszłość zapowiada się niewesoło...

Gość przyjdzie Jarek
na długi pracowali wszyscy od 20 lat (w tym i kota fan)

Gość FOKUSMOK
nie mam jąder?

Gość kasia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PO dostało spory kredyt zaufania (przynajmniej jeśli chodzi o mnie) i prawdę mówiąc jestem trochę zniesmaczona pewnymi decyzjami p.Tuska. Czy zagłosuję? ??? na pewno nie zagłosuję na PIS Zdaję sobie sprawę w jakim momencie ( kryzys itp..) PO wstąpiło na podium rządzące. Przypuszczam, że nie było by lepiej, nawet gdyby rządziła inna partia.

Gość Podszywka trzym pysk FO
przyjdzie Jarek. Teraz rządzi Tusk,który doprowadził,że to wszystko "wybuchło". To tylko i wyłącznie jego i jego ministrów(nieudolnych)działanie spowodowało,że jest jest jak jest! Jego długi są większe od Gierka :D A tak w ogóle to on teraz wszystko podwyższa i chce z ludzi jeszcze więcej pieniędzy ściągać. Kaczor był jaki był. Rządził z tymi dwoma durniami ale i tak on był szyją kierującą głową i widział problemy a nie jak Tusk chował głowę w piasek.

Gość ja nie jestem zawiedzony
bo dokładnie tego się spodziewałem po ich rzadach dlatego na nich nie głosowałem

kasia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie na PiS a dlaczego? Bo tak PO każe? Nie masz własnych przemyśleń? Prawda jest taka,że PiS to teraz najlepsza alternatywa dla durnych liberałów. Popatrz jak oni rządzą-kompromitacja Smoleńska,kryzys kolejowy,podwyżka VAT..jeszcze chcesz? Hehe a kryzys? W Polsce go nie było...bo PO nic nie zrobiło bo nie potrafiło:D

a tak z ciekawości to na kogo zagłosujecie?

Gość ty podszywka
nie obrażaj liberałow nazwywajac partie zero liberałami.

trudno powiedzieć co by było gdyby..... Długi rosną już od Gierka więc pewne rzeczy są nieuniknione. Wiecie czego najbardziej żałuję? że tylu ludzi ( naszych przodków ) musiało zginąć podczas wojny bo nie chcieli ugiąć się przed germanizacją i rusyfikacją a teraz wystarczy tylko żeby dług publiczny się powiększy i polska jest bankrutem.

Kasia prawda jest taka,że PO liczy się tylko z sondażami i Polska jest na ostatnim miejscu. Ale człowiek jest w Polsce jaki jest... Najbardziej mi wstyd,że Polacy wybrali komora.

Podszywka trzym pysk FO kasia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie na PiS a dlaczego? Bo tak PO każe? Nie masz własnych przemyśleń? Prawda jest taka,że PiS to teraz najlepsza alternatywa dla durnych liberałów. Popatrz jak oni rządzą-kompromitacja Smoleńska,kryzys kolejowy,podwyżka VAT..jeszcze chcesz? Hehe a kryzys? W Polsce go nie było...bo PO nic nie zrobiło bo nie potrafiło Owszem mam własne przemyślenia i dlatego nie jestem pewna.

komora...wrrrr...mówisz jak moja teściowa....wrrrr... trochę szacunku! Głosowałam na p . Komorowskiego i nadal uważam to za dobrą decyzję.

tyle na dzisiaj , zmykam; Miłego wieczorku.

A co to za polityk Komorek? Sezonowy gracz a wybrany tylko dlatego bo z PO-wstyd!

Gość komórkowiec to burak
wsadzony do pałacu przez stare służby WSI

Gość c... z politykami
i co ciamajdy? apokalipsa się zbliża, a wy o pierdołach gadacie :p

Ehh ta PO...

Gość iksowa
TAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BRONEK WYPIERDALAC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TUSK WYPIERDALAC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PO WON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość igfuwgoyvw8YEV8
Ten kto chce mieć bezpieczną przyszłość na PO nie zaglosuje