Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maja, ale nie sablewska

facet, z ktorym sie spotykam, napisal mi cos takiego w esie

Polecane posty

Gość chcesz mu dac dupy choc
on nie wie czego chce, to daj- twoja sprawa i twoja dupa

Gość jo878u6
Może to znaczy, że faktycznie cię lubi ale ma mętlik w głowie i dlatego woli cię wcześniej nie przelecieć ani się nie deklarować póki nie będzie miał pewności co do swoich uczuć i planów?

Gość nadziejaaaaaaaaa
"On do Ciebie nic nie czuje"-a co to jakieś medium kurcze??? jeden tekst i znacie na wylot człowieka? oczerniacie, tyracie z każdej strony ??? Nie rozumiem i nie zrozumiem próżności znawców męskich osobowości... phhhi to dopiero żenada... a dupa to nie mydło nie zmydli się na pewno....i nie trzeba zaraz kacem się dławić moralnym po udanym stosunku.... phiiii, też mi złote rady dla dziewczyny która pyta o zdanie ..... i sama w pierwszej wiadomości nie napisała o sexie, chłopak zresztą też o sexie nie napisał,a co znacie całą ich rozmowwe?? no żal . pl.........

Gość chcesz mu dac dupy choc
facet powiedzial ,ze "NIE WIE CZEGO CHCE" --> NIE ZALEZY MU NA NIEJ I MOZE LICZYC CONAJWYZEJ NA RUCHANKO BEZ ZOBOWIAZAN tu nie ma co debatowac, jasna sprawa

Gość I bardzo dobrze
Karolyne... miłam podonego... bał sie zwiazku bo zranił duzo lasek i poprostu za bardzo mnie szanowął ( dokładni tak mi pwiedzial) zeby z emna być ... Taaaak, a świstak siedzi i zawija w sreberka. :-D Takie teksty, jak i to, że "jesteś dla mnie za dobra" to typowe teksty podrywaczy, którzy już na horyzoncie mają nowe cudo, a tej obecnej muszą wymyślić coś takiego, żeby mogli się od niej uwolnić, by być z tą nową, ale jednocześnie zostawić sobie otwartą furtkę na wypadek, gdyby ta kolejna i kolejna się znudziły albo dały mu kosza. Po prostu takie rzeczy gadają ci, którzy lecą na kilka frontów naraz.

Gość I bardzo dobrze
chcesz mu dac dupy choc facet powiedzial ,ze "NIE WIE CZEGO CHCE" --> NIE ZALEZY MU NA NIEJ I MOZE LICZYC CONAJWYZEJ NA RUCHANKO BEZ ZOBOWIAZAN tu nie ma co debatowac, jasna sprawa ----- Mniej więcej. Jest tylko drobna róznica - to on ma nadzieję, że w razie czego będzie mógl liczyć na seks u Autorki. Zapamiętajcie wreszcie, że męzczyzna, któremu zależy na kobiecie, nigdy nie będzie niezdecydowany!