Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jo878u6

jestem porządna a podoba mi się chłopak chodzący na kurwy...:/

Polecane posty

Gość jo878u6

Jestem dziewicą, z zasadami a spodobał mi się facet lat około 40. Od kolegów wiem, że razem z innym chodzą na kurwy. Nawet jedną ściągnęli z białorusi a drugą z gruzji. Wyobrażam sobie to tak, że ten starszy demoralizuje tego, który mi się podoba. Bardzo mnie to odstręcza ale nie umiem się pohamować i wyobrażam go sobie w pozytywny sposób nie bacząc na to jaki może być naprawdę. Myślicie, że to może wypalić jak mam powsciągliwy i cnotliwy charakter a on takiego kolegę? Myślicie, że taki facet będzie kłamał, że jest w porządku a na bokach chodził z kolegą na seks z tymi, które tamten wybierze czy może okazać sie być prawdziwie kochającym i niezdradzającym facetem? To nie prowo.

Gość Napoleonka_93
Możesz mieć na niego zbawienny wpływ, ale jeśli taka jego natura to daj sb z nim spokój. Szkoda czasu.

Gość jo878u6
Też mi się kiedyś zdarzyło obsłużyć oralnie cały pluton kenijskich komandosów :)

Gość jo878u6
Ten wpis powyżej to podszyw. Jak pociąga mnie brudny świat? Własnie jestem temu przeciwna. Spodobał mi się zanim się o tym dowiedziałam.

Gość jo878u6
Wącham z rozkoszą kalesony gajowego :classic_cool:

Gość jo878u6
Przebrana za semafor dezorientuję kierowców na skrzyżowaniu Daszyńskiego z Opolską :classic_cool:

Gość jo878u6
Tiaa, na pewno podszywie... ;) Zastanawiam się czy to nie jest tak, że ja za bardzo "wybielam" cudzy charakter albo nie miałam z tym styczności i nie zdaję sobie sprawy, że to są tylko moje czcze pragnienia by nie był taki jak kolega a prawda jest zabójcza. Bo może dla niego to frajda i nie zależy mu na miłości. A może mu zależy... No właśnie nie wiem czy to sprawdzać.

Gość jo878u6
Sprawdziłam....nadal mam błonę i jestem dziewicą, a on znowu poszedł na kurwy :O

Gość jo878u6
Wącham z rozkoszą kalesony gajowego :)

Gość jo878u6
p0rzepraszam to nie blonka , zapomnialam , ze nie zdjelam rajstop

Gość jo878u6
Po raz drugi gdybyście nie zauważyli...ten zapach, ten aromat, to Teekanne, moje kalesony :)

Gość jo878u6
Liżę krawężniki :)

Gość jo878u6
Metodą Kreuzfelda-Jacoba staram się zamienić piękną księżniczkę w żabę całując ją odwrotnie.

Gość taki najlepszy na męża
doświadczony i sprawdzony :classic_cool:

Gość Girl_______
Wszystko zależy od Ciebie, jeśli On zaangażuje się w tą znajomość może zrezygnuje z takiego spędzania czasu. Możesz sprawić, że oszaleje na Twoim punkcie i nie będą go bawić takie rozrywki ;) musisz spróbować, inaczej się nie przekonasz ;)

Gość jo878u6
Rezygnacja może być faktycznie błędem. Póki się nie sprawdzi, to się nie wie. Może faktycznie spróbuję :)

A jak facet chodzi na kurwy to znaczy że jest nieporządny??? to jest towar , płaci i dostaje co chce .

Ludzie się nie zmieniają! Zmieniają się nieliczne wyjątki potwierdzające regułę. Przeczytaj na erotycznym co tacy dziwkarze piszą. Dla nich seks jest jak kupienie chleba, a pójście do prostytutki jak wizyta u fryzjera. Aż żal czytać. To jest patologia. Nie warto sobie niszczyć życia. A co zrobisz jak cie czymś zarazi? Co jak będziecie mieć dzieci? Większe szanse są na to, że dalej będzie taki sam niż na to, że się zmieni. Ale cóż... Niektóre kobiety mają taką chęć nawracania, cierpienia i naiwności. Zawsze będą wierzyć, że "on się zmieni" i zwykle źle się to kończy. Będziesz mieć złamane serce jak nic.

Widzisz co pisze germanotta. Twój facet też nie będzie rozumiał dlaczego ma przestać chodzić na kurwy, bo to dla dziwkarzy jest nic takiego.