Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

DziewczynaZeSzczecina

Mój kot doprowadza mnie do szału!!!!

Polecane posty

Na mojego to nie działa wyje to biore go na rece i on zamiast potem połozyc sie i spac to łazi z miejsca na miejsce tu chwile polerzy to zaraz gdzie indzieł i łazi mi po klacie i mnie wkurza :P a w dodatku ma od dziecka przyzwyczajenie lizania stopy... jak koty ugniatają coś łapkami z przyzwyczajenia jak ugniatały cyce matki tak on do tego ssa stope...

To jeszcze ugniata?:) Jak słodko:) Chociaż mój 9-letni tez czasem ugniata. Za to kotka moja tez nie położy się w miejscu, tylko tak łazi po człowieku. Wg niej tak powinny wyglądać pieszczoty. Ale wtedy przynajmniej nie miauczy.

no mój kocur roku jeszcze nie ma dopiero skończył 9 miesięcy ale już duży jest ;] mógłby się ogranąć... wogóle ja go wziełam z towarzystwa opieki nad zwierzętami... był znaleziony na śmietniku jak miał z tydzień ja go wziełam jak miał 6 tygodni... miał grzybice na uchu i świerzba w obu uszach.. ale go wyleczyłam ;] to wszystko mnie bardzo do niego zbliżyło :)

Ok a jeśli on tak wyje przynajmniej co pół godz no to jeśli za każdym razem będę go brała na ręce to nie będzie coraz gorzej?? bo ja czesto jak on wyje biore go to mój chłopak drze sie ze go rozpuszczam jeszcze bardziej ;p

Chłopakiem się nie przejmuj:p Ja swojego kota zawsze brałam na ręce i nadal go tak noszę, on się robi błogi i się rozkleja. Waży bardzo dużo, dlatego długo go nie ponoszę. Jest słodki, cieplutki, milutki i puszysty. I w moim przypadku nie jest to objaw niespełnionego macierzyństwa.

Spróbuj moze jakas terapie , pusc mu fajna muzyczke albo sobie bys go nie słyszała za bardzo albo pusc mu film ze zwierzatkami moze sie zainteresuje by odciagnac jego uwage :)

zebra w paski bordo - nie wiesz, co piszesz:D Muzyczkę? Nawet sobie nie wyobrażasz, jak się kot potrafi drzeć:D A upierdliwością koty przewyższają nawet komary:D

Gość luzak gepard chester
Moja kocina też tak miauczy, ale to tylko parę minut kilka razy w ciągu dnia - mam wrażenie że to tylko tak żeby sobie pogadać :P Też jestem ze szczecina i wzięłam kota z toz-u :D

Gość luzak gepard chester
No i wykrakałam... Parę godzin temu pisałam że kocina moja miauczy raz na jakiś czas... A chwilę temu dostała ruję i teraz dopiero daje czadu :D

Gość on111
twuj kot kupowalby wiskas uhahaaa

Gość Sasunia24
Dzis jest swieto Kota:D

Idź z nim do weterynarza, to, że ma apetyt wcale nie musi świadczyć o tym, że nie jest chory.

Gość malamimimi
to zalezy jaki to kot- jesli mieszkasz w bloku to moze to byc powodem bo wiele kotow potrzebuje znacznie wiekszej przestrzeni, zwlaszcza wieczorem, kiedy sa pobudzone.

Gość IMO13248
Jak by mnie jakaś wykastrowała, też bym na nia ciągle miauczał!