Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

DziewczynaZeSzczecina

Mój kot doprowadza mnie do szału!!!!

Polecane posty

Witam mam pytanie do osób znających się trochę na psychice kotów ;] otóż mój kot mimo że ma ciągle jedzenie picie jest przytulany bawie sie z nim poza tym ma kotkę do bzykania no w skórcie ma wszystko ale mimo wszystko ciągle chodzi i wyje miauczy bez powodu a mnie to juz powoli zaczyna wkurwiac no bo ile można?? Co mam z nim zrobić?? tylko nie piszcie że oddać bo mimo wszystko bardzo go kocham ;]

Gość hejsokołłłłłłły
racja tylko sterelizacja po wycieciu jajek bedzie jak eunuch

Gość ZiutekKrakowski24
Mój po wycięciu jajec się zrobił strasznie dziki i przytył jak kluska:D

Gość ZiutekKrakowski24
Mój wygląda jak taki puchaty pulpet. Tylko ryjek mu został taki sam jak pyza:D

Mój Filip (bo tak się nazywa) jak był malutki to zarł jak prosiak i miał taki brzuch jak kulka a sam w sobie był chudy ;] teraz cały sie spasł ale nie jest jeszcze źle bo sie dużo rusza ciągle wariuje ;]

Gość ladymakbet85
kup mu whiskas to się uspokoi

Whiskasa nie lubi :P woli kitekata :P ale mniejsza o żarcie dostaje przecierz puszki suche i jakąs szyneczke jak robie obiad to i miesko surowe ;] ma wszystko bydlak jeden :P

Gość ladymakbet85
twój kot wie co dobre :) rozpuściłaś go sprawdź czy naprawdę ma 9 żyć

już pisałam że go kocham ;] nic mu nie zrobię :) naprawdę potrzebuję jakiejś rady bo on mnie do szału doprowadza... najgorzej jest jak ja spie jest 3 w nocy a tu nagle budzi mnie miaaaaaauuuuuuu...

Gość ladymakbet85
psi psycholog może by coś poradził

Gość ladymakbet85
jak są psi psycholodzy to kocich nie ma? - może ten od psa zna się też na kociej psyche?

Gość zobacz;D
tutaj masz wszystko o kotach o ich psychice też;D http://l.pl/hak

Gość eeeeeeeeeeeeeeyyyt
czy na pewno dobrze wykastrowany? czasami jedno jądro pozostaje w ciele... a koteczka która masz jest wysterylizowana? jesli nie jest to moze być powód wycia twojego kocura:P wysterylizuj kotke czym predzej a masz duze szanse ze kocurro bedzie cicho jak myszka;)

Kotka wysterylizowana kocur wykastrowany są ;] kocurkowi podwiązali nasieniowody tylko bo już z tego co słyszałam nie wycina się jajek ;] Staram się go zrozumieć ale nie idzie bo wyje jak debil bez potrzeby ;] nawet czasami na siłe bawie sie z nim w ciągu dnia zeby się wyspał w nocy ale on i tak co chwila idzie spać w dzień. no koty to przeciez stworzenia nocne ;] no ale zeby tak kurwa non stop wyć????? ;]

Sterylizacja polega na pozbawieniu płodności, przy jednoczesnym zachowaniu gospodarki hormonalnej (czy jak to nazwać) gruczołów, a kastracja to pobawienie płodności, przy jednoczesnym pozbawieniu wydzielania hormonów. I płeć nie ma tu nic do rzeczy. Moje obydwa koty - kot i kotka - są wykastrowane. Co do miauczenia - albo domaga się uwagi, są takie koty, którymi wciąż trzeba się zajmować, albo coś mu dolega.

Oblubienico ;] pisałam wcześniej że kociak ma wszystko ;] chory nie jest bo normalnie sie bawi je spi robi wszystko co normalny kot robi jest odrobaczany ma dobre zarcie bawie sie z nim przytulam.. moze jedynie o rozpusciłam... za duzo ma w dupie chyba ;]

Pewnie tak. Doprasza się uwagi - mój kiedyś też tak robił o 5 rano. Trzeba było wstać, wziąć go do łóżka i przytulić:o Wtedy się uspokajał zasypiał:o