Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość były mąż78

haha współczuję przyszłemu wybrankowi mojej byłej żony

Polecane posty

Gość były mąż78

widzę,że jakiś jej prawi komplementy na facebooku oj bardzo atrakcyjna i potrafi zgrywać ideał i zwabić faceta.. koleś się ocknie po czasie , będąc już w formalnym związku , może i z dzieckiem, a ona będzie się łaskawie wypinać raz na kilka miesięcy, a o wyjściu do znajomych będzie mógł pomarzyć haaa

Gość okkkkkkkgkb
no trochę pojechałeś za daleko, nieładnie jednym słowem

Gość były mąż78
kiedy taka jest prawda! po ślubie - NIE DO POZNANIA !! inna osoba, 2 lata wytrzymałem, z każdym dniem coraz gorzej

Gość okkkkkkkgkb
to może dzieki Tobie , pewnie jesteś egoista

Gość były mąż78
jasne.. szkoda,że przed ślubem byłem taki sam

Gość były mąż78
a ona? no kurcze marzenie każdego faceta, powinienem się skapnąć,że żadna normalna aż tak nie zabiega o faceta.. później zupełne przeciwieństwo

Gość okkkkkkkgkb
ludzie sie zmieniaja,kija ma dwa końce zakochała sie w kim innym

Gość były mąż78
nie ona... ona nie potrafi kochać chyba,że siebie !

Gość okkkkkkkgkb
chyba życie , normalność, szarość dnia

Gość były mąż78
jaka szarość? mieszkała w pałacu, jadła łososia na śniadanie, chociaż dla niej to codzienność ,bo zawsze tak miała

Gość okkkkkkkgkb
skoro tak piszesz o żonie to ją zostaw

Gość były mąż78
już po rozwodzie! laska nie z tej ziemi.. schabu nie potrafiła rozbić, a najchętniej by mnie ubrała jak geja

Gość były mąż78
jasne że mnie nie kochała! ona TYLKO SIEBIE potrafi kochać, jestem tego więcej niż pewien, a zachowanie przed ślubem było po to żeby mnie złapać na stałe( chyba nie liczyła się z tym że jest coś takiego jak rozwód), bo trzeba mieć męża na pokaz, ktoś dzieciaka musi zrobić, nie wypada być starą panną, nie wspomnę juz o rozwodowej wojnie , może powinienem ostrzec biedaka haha

Gość były mąż78
haha a może w ten sposób okazywała mi miłość ;) ?

Gość były mąż78
nie jestem ;) tak mi się wydaje hehe spryciula, zostawiłem dla niej swoją ówczesną dziewczynę tak mi zawróciła w głowie

Gość fiuuuuu fiuuuuuuuuuuuuu
czytając Twoje wypowiedzi nie dziwię się kobiecie, jak można być z takim pierdołowatym, zapatrzonym w siebie gościem, do tego tak żenująco wierzącego we własną kasę i nieomylność facet! daruj sobie w najbliższym czasie kobiety, dorośnij do związku - może się uda

Gość znam to niestety
lepiej sie przyznaj, że ciagle ją kochasz i jesteś zazdrosny, że jakiś inny będzie ją pukał co wieczór. Bo on w przeciwiwenstwie do ciebie zna sie na sexie a ty widocznie byłeś kiepski to się jej nie chciało:P

Gość jak to mowia
pieniadze szczescia nie daja

Widze ze co poniktorym nie miesci sie w glowie ze autor moze mowic prawde i ze takie kobiety istnieja. Ale macie racje, co ja tam wiem o zyciu przeciez zadna kobieta nie moze byc egoistka z zapedami narcystycznymi.

Gość jasne ze moga istniec
powalone babki, tak samo , jak istnieja nienormalni faceci :) z tym, ze troche dziwne, ze ktos przed slubem jest idealem, a zaraz po nim zwrot o 180 stopni, wierzyc mi sie nie chce, ze jakas bogata laska chcialaby zlapac jakiegos tylko faceta po to, zeby miec meza i dziecko, bo to jakies chore byloby....i to po to, ze tak trzeba, bo wstyd przed znajomymi i spoleczenstwem, nie zyjemy w sredniowieczu i nie moge sobie tego wyobrazic po prostu

Gość grazkatoja
No cóż. Nie Tobie jednemu trafiła się taka numerantka. Faceci też tak potrafią. Zresztą tutaj podobnych topików o facetach, ale i o kobietach też było sporo. Dobrze, że masz to już za sobą. Całe szczęście, że są rozwody i zapewne z każdym kolejnym facetem Twoja była będzie robiła podobnie. Gorzej jak trafi na kogoś, kto nie będzie sobie pozwalał i tak ją ustawi, że się nie pozbiera. Nie martw się. Do każdego wraca krzywda, którą wyrządza.

Gość jadźka z siłowni
no są takie kurwiszonki a to z domu już wynoszą takie zachowanie ,widzą jak mamusia tatusia seksem szantażuje,ja mam taką znajomą w pracy co mężowi loda za złoto robi:D:D

Gość Widocznie..
nie trafiłeś do jej serca.. Może jesteś nudny? I nie kręcisz jej seksualnie.. Ja też dla każdego z moich facetów byłam inna.. Jeden szybko przestał mnie kręcić (wtedy wiadomo nie ma się ochoty na seks, ani wyjścia z takim), a drugiego nie mam dość nigdy.. a i wyjścia są boskie... Wszystko z nim, to szybowanie po niebie... Pewnie to podobny przypadek..

Gość efdefde
dlaczego zaraz szukacie winy w facecie? "jasne ze moga istniec" , to nie średniowiecze ,ale też znam takie przypadki :O

Gość ale o co cho
pewnie biedaczek nie jest bez winy, ile było kochanek ? tylko jedna czy dwie ? a wypady do znajomych pewnie kończyły się zataczaniem do domu

Gość znawcatematucipek
Autor ma racje, że istnieją takie kobiety. Nie możemy oceniać go bo nie wiemy jakie są fakty dlatego takie śmieszne teorie takich pań jak powyżej "niektory mnie kręcił a niektóry nie" są żałosne. Ja poznałem taką właśnie dziewczynę, jest taka nawet przd ślubem. Ja jestem studentem, nie mam za wiele kasy, a ta chce wychodzić i mówi, że facet powinien za wszystko płacić. A ona nie ma kasy bo jej matka nie daje. I też nie pomyśli, że ja mogę nie mieć irp.

Gość euuus
nie pitol, musiałeś być cienki bo każda kobieta lubi seks :P