Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Almera26

Jak szybko i bezboleśnie zerwac z facetem? POMOCY

Polecane posty

Witam Was, jestem z facetem od 14 m-cy, na poczatku bylo cudownie, myslalam ze to ten jedyny, ale zaczal odwalac straszne chaly, tearz sobie uswiadomilam ze go juz nie kocham albo w ogole nie kochalam, ze to bylo tylko zauroczenie. Najgorsze jest to, ze mieszakmy razem, to jest moje mieszaknie ale on w nim zrobil remont i kupil prawie cale wyposazenie. Poza tym jest okropnie zazdrosny, nie moge isc na sliownie czy na basen bo bede ogladac facetow, nie moge isc do kolezanki bo mnie do zlego namawia, nie moge jechac do kuznyki itp, paranoja. Nie wiem jak z nim zerwac, wiem, ze musze to zrobic bo inaczej zmaruje sobie zycie, chcialabym to zakonczyc ale nie mam kompletnie siły ani pomyslu jak to zrobic. To ze powiem mu ze go zdradzilam nie wchodzi w gre, bo jak kiedys tak rozmawialismy to mi powiedzial ze jak go zdradze to mi krzywde zrobi, poza tym jest strasznie msciwy i wiem ze mi zepsuje opinie w naszym miescie. Nie wiem jak to zalatwic zeby bylo bezbolesnie. Raz juz probowałam, starsznie sie wkurzyl i zaczal wyliczac kase ile mam mu oddac i ze sie zemsci, potem stwierdzil ze go kocham i specjalnie tak gadam. BŁAGAM WAS pomozcie mi bo zwariuje. CO ROBIC????

Gość mamciaaaa
rozlicz sie z nim ile kosztuje remont a ile Twoja dupa , uregulujcie wobec siebie kwestie finansowe i kazde w swoje strone

Gdyby to bylo takie proste to juz dawno bym to zaltwila, ale ten facet tak prosto nie odpusci, potzrebuje "zloty srodek" jakies dobre argumenty

Gość mmnnio
bez boleśnie to się nie da ale żeby ci nie dał w mordę to można spróbować ja proponuje żebyś mu powiedziała że interesują cię kobiety ze stałaś się lesbą no może ci dać w mordę albo powiedz że chcesz zmienić pleć bo zawsze czułaś się mężczyzną to w tedy cię może zostawi

hehe:) dziekuje za orginalne rady, ale obawiam sie ze on tego nie lyknie:)

Gość mmnnio
masz może jakąś dobrą kumpelę to pocałuj ją na jego oczach i wszystko

a mozna zrobic cos innego szkutecznego, np sprowokowac go zeby to byla jego wina to rozstanie, bo w sumie to on swoim zachwowaniem mnie do siebie zrazil

Gość mmnnio
no to wynajmij dziwkę i się z nią umów żeby ci dziada poderwała i gdy będą w łóżku nakryjesz ich

Gość dgfhj
no co Ty, dałaś się zastraszyć? powiedz mu ze to koniec i tyle. Jeśli się go boisz to weż kolegow albo brata, zeby był przy jego wyprowadzce. albo rodzicow swoich. A płacił CI za mieszkanie? rachunki, czynsz itp? Jeśli nie, to powiedz że remont był w ramach tych opłat, więc żeby się uspokoił. A jak płacił, to powiedz, że nie ma dowodu na to, że on kupował wszystkie materiały i że to jego problem. jak jest frajerem to zasługuje.

Gość mmnnio
no ale później może się zaczaić i ją dorwać