Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kiti=Ket

Moj problem chude nogi

Polecane posty

Gość Kiti=Ket

Mam bardzo chude nogi.Mam 171 są długie i proste ale bardzo szczuple.Mozecie polecic jakies ćwiczenia aby staly sie ładniejsze....

Gość grazkatoja
Ja też chce mieć takie problemy.

Ciesz się, że nie masz baleronów w kształcie parówek z hipermarketu jak ma większość udzielających się tu dziewczyn, to dopiero porażka :classic_cool:

Gość grazkatoja
Hehe hszonszcz, to prawda, ja mam parówki i nie płaczę:]

Gość ęą
najpierw to trzeba by było nabrać masy w tych nogach a potem je rzeźbić poprzez ćwiczenia z resztą chude chudemu nie równe ,ja np.mam strasznie chude i jak zacznę walić serię ćwiczeń to jeszcze gorzej to wygląda bo nie dość ,że sa chude to jeszcze kurewsko umięśnione co dalej prowadzi do widocznych żył ,które się uwypuklają pod skórą z nadmiaru ćwiczeń wygląda to jak żylasty kurczak :O

a ja co mam powiedzieć? mam strasznie chude łydki.. ćwiczę na nie od od niedawna i nic... czy komuś pomogły ćwiczenia??

Gość ęą
no właśnie nic kurde nie pomaga dopóki nie nabierzesz masy w nogach ,tylko jak to zrobić aby w nogi poszło ?:( uda to jeszcze ujdą ,bo tam to zawsze jakieś mięśnie są i objętościowo są większe ,ale łydki Qrwa tragedia :( Kiedyś ćwiczyłam na łydki i masakra ,mięśnie tak się wywaliły ,ze wyglądało to jakbym przykleiła sobie bułki do łydek :O