Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patka1990

walentynkowy sex...ciaza ???..heh

Polecane posty

Gość patka1990

witam. mam takie malutkie pytanko, czy rzeczywscie test ciazowy pownno sie robic 1 dnia spodziewanej miesiaczki? bo takie cos odczytalalam na opakowaniu teraz. a ja bardzo chciala bym wiedziec już... otorz 14 w walentynki pod wplywem chwili uprawialam sex z chlopakiem, oczywiscie w gimce, nic nie peklo raczej, ale... tu sie rodza moje pytania, bo robilismy to dwa razy, wiec czy miedzy zmiana gumki na 2 nic nie moglo sie nawet na jego palcach dostac do mnie?:> albo jak po 1 razie po zdjeciu gumki wylizalam mu go bo byl w spermie potem sie calowalismy a potem on robil mi minete, to czegos nie przeniosl...;/ kurde paranoja, moze bym i tak nie przezywala, ale sprawdzilam na necie w jakichś kalendarzykach ze gdybysmy byli para starajaca sie o dziecko to najbardziej plodne sa 14/15 i 16 lutego...... ehhhhh... prosze o rade 1. czy moglo dojsc do zaplodnienia 2. co z tymi testami? mam czekac az miesiac ?

Gość No cóż...,.,.
używacie prezerwatyw, ale o używaniu mózgu zapomnieliście...

Gość patka1990
jakiego mozgu? no sory ? uzywasz 2 gumek zmieniasz jedna na druga? i co powiesz mi ze nie mozliwe jest zajscie w ciaze? przeciez nie robisz tego w jakichs rekawiczkach przy wlaczonym swietle komisyjnie?!?!?! juz nie mowie o tym ze przez minetke,a le to juz mnie fantazja poniosla:D ale to wszystko przez to ze plodne mialam akurat 14 lutego....;/ ale powaznie przeciez sperma sie nie przyczepia do gumnki i nic jej tam nie zostaje na nim czyz nie? wiec nie mow mi o nie uzywaniu mozgu. zwykle gdy ktos nie chce wpadki, to mu glupie mysli chodza po glowie. ja zaczynam studia on tez.. no sory dziecko nam nie pomoze...:( a miesiaczke mam miec za 2 tyg. bo akurat tamta mi sie w piatek skoczyla

zrob w takim razie test za dwa tygodnie jezeli @ nie przyjdzie i bedzie wiadomo

Gość patka1990
nie wiem czemu ubzduralam sobie ze test mozna zrobic dzien po stosunku. moze przez to ze nigdy nie mialam takiej sytuacji...ehh :)

Gość Idź dziecko
i dokształć się trochę w sferze seksu, a potem zakładaj głupie tematy.

Gość patka1990
ale tak wogole to ja popadlam w histerie? czy mozliwe by bylo zaplodnienie w sytuacji ktora opisalam ?:>

Gość patka1990
do Idż dziecko: owszem jestem 5 letnim dzieckiem, nic niew iem o sexie, to doksztralc mnie prosze doksztalc... nie wysmiewaj mnie, tylko DOKSZTALC MNIE!!! PROSZe!!! CHCE WIEDZIEC TO CO TY WIESZ! NAPISZ COS MADREGO!!!prosze!!! jestes madry inteligenty/a wiec powiedz mi cos madregoa nie kazuj sie doksztalcac... tak kazde nawet 9 letnie dziecko umie doradzic, a ty pewnie masz wiecej lat

Gość oliwka###
ale z 2 strony jesli robili to w gumkach, to raczej male prawdopodobienstwo. we mnie maz sie skuszcza w pupe, i czasem sperma pokapie nizej i jeszcze nigdy nie zaszlam, a wy tu sie boicie o przeniesienie na palcach ? nie wydaje mi sie

Gość O Jezu :O
co z ciebie za tępak autorko i w kwestii sexu i poprawnego wysławiania się. Gdybyś miała odrobinę oleju w głowie to być wiedziała, że może dojść do zapłodnienia po palcu (choć uśmiałam się bardzo), ale nie może się sperma dostać przeniesiona językiem. Po drugie nie pisze się "nie kazuj" tylko nie każ.

Gość on%%%%%%
:*

Gość patka1990
do o jezu: dzieki obrazac kazdy umie. nigdy nie miales 21 lat, i nie bales sie ze mogles wpasc? a nie sory ty pewnie 1 raz miales w wieku 16 lat... od tego jest internet zeby pytac. nie bede leciec od razu do lekarza, jesli nie ma sensu. kazdy ma swoj jakis problem, ja dzis mam taki :|

Gość ANNA WAŁEGA
LUDZIE NIE PRZEZYWAJCIE! UPRAWIAJAC SEZ W GUMKACH TO MOZNA ZAJSC W CIAZE TYLKO WTEDY JAK PEKNIE...;]

Gość Masz dziewczyno
problem z głową. Załozyłaś 2 takie same tematy i w jednym się rzucasz, a w drugim przyznajesz do popełnienia głupoty. Poza tym chyba wiarygodniejsza będzie wizyta u lekarza niż porady w sieci. Ale cóż głupich nie sieją sami się rodzą...

Gość patka1990
dzieki kamilka, zrobie tak jak piszesz za 2 tyg. przynajmniej 1 zyczliwa osobka:)