Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zdradziccc??

mąż czy ten drugi?

Polecane posty

jestem rok po ślubie, ja mam 20 lat, on 26. Kocham go na swój sposób, jestem do niego przywiązana. ZNUDZIŁO MI SIĘ JEDNAK ŻYCIE Z NIM. Codziennie to samo, każdy dzień wygląda tak samo. Wiem,że mnie okłamuje, po 2 - 3 dni nie ma go w domu. Kiedy wspominam o rozwodzie to mówi,że kocha że nigdy nie pozwoli mi odejść. że prędzej mnie zabije, niż da mi rozwód. Rozmawiałam z nim już tys razy. ale wszystko na nic. Teraz odnowiłam znajomość z kolegą. Wiem,że on mnie kocha. Mówi mi,żebym zostawiła męża i była z nim. Pow mi,że kochał mnie od początku znajomości, jednak nic nie mówił, bo myslał,że nawet na niego nie zwrócę uwagi. Do niczego między nami nie doszło, ale coraz bardziej czuję,że to cos więcej niż zwykła przyjaźń.

Gość Epona
wiosna się zbliża i zaczynają się podjazdy :O Powaliło was z tymi zdradami??:O

Gość Epona
odejść!!! na łancuchu cie trzyma??:O

tak jakby. Co mam się spakować i wyjść jak jego nie bd?? To nie w porządku. I tak by mnie znalazł. Zatrzymał na siłe. Wydaje mi się ,że jedyne rozw jest przyłapanie go na zdradzie. Chociaż on się wypiera. Ale nikt mi nie powie,że koleś jest wierny jak pare nocy pod rząd go w domu nie ma.

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
rok po slubie znudziło Ci sie życie z mężem?? szok, żałosna baba z Ciebie :O

no znudziło. może i jestem żałosna. ale nie ekscytuje mnie siedzenie w domu po trzy dni i zastanawianie się, gdzie dzisiejszą noc spędził mój mąż!!

Gość yelebim
a jak on sie tłumaczy gdzie był w nocy? Wy chyba obydwoje siebie warci jestescie.Rok po ślubie!!Ty masz go dośc a on na noc z domu wybywa.Po co wy wogóle sie pobieraliscie? z nudów czy jak. Rozumiem ze po kilkunastu latach rutyny mozna miec dosc ale po roku? Druga sprawa odnośnie topicu to jak go masz dosc i go nie kochasz to daj mu wolnosc.No chyba ze popracujesz nad tym zeby chłop na noc z domu ci nie uciekał.Rozpalisz w was na nowo miłośc jeśli taka istniała wczesniej i bedzie ok.On nie bedzie uciekał a ty nie bedziesz sie zamartwiac gdzie on jest.

Gość ewella2
odejść, najpierw odejść a następnie wiązać się z kimś innym (albo sypiać) to prawidłowa kolejność. Nic Ci nie zrobi , każdy pseudokozak tak gada aby wymóc na Tobie bycie z nim.

Gość annaBanna
Jesli nie kochasz meza-odejdz od niego,tym bardziej,ze nic Was juz nie laczy.

"Kocham go na swój sposób" nigdy nie chciałbym usłyszeć, że mąż mnie kocha NA SWÓJ SPOSÓB :P

Gość telefax
jestem rok po ślubie, ja mam 20 lat, on 26. Kocham go na swój sposób, jestem do niego przywiązana. ZNUDZIŁO MI SIĘ JEDNAK ŻYCIE Z NIM. Codziennie to samo, każdy dzień wygląda tak samo. Moze zamiast mysleć o zdradzie,pomyśl co zrobic zeby kazdy dzień tak samo nie wygladał.Pobudzisz tym w nim uczucia,poczuje ze sie nim interesujesz,ze go adorujesz i wtedy jakos pomału wróci wszystko do normy. Wszyscy uwazaja odejscie za dobry pomysł i jedyny,ale nie zastanawiaja sie jaki jest powód ze zanika uczucie i co zrobic zeby je odnowic. zwiazesz si z kims innym i tez za jakis czas bedzie ci nudno.Uniesienie nie trwa wiecznie.I co tak bedziesz do końca zycia sie rozwodzic i poznawac innego.?

Gość łaniaaaa:P
"A on na siłe chce ze mną być." to chyba ty ...na siłe z nim chcesz byc.

łania: ja z nim nie chcę być na siłe. A Ty chyba nie wiesz co gadasz.. po prostu widocznie nie znasz takiego typu faceta. Chce mieć żonę, dom ,a z drugiej strony wolność, kumpli i imprezy.

do os wyżej: no i co z tego,że tak wcześnie?? Wyszłam za mąż ,bo tego chciałam. Wcześniej byliśmy 4 lata ze sobą. Nie każdy musi wiązać się ślubem po 30, bo taka moda. To indywidualna sprawa.Dlatego to co nap było głupie.

Gość deserek do kafe
chcialas to masz a teraz jak chcesz to odejdziesz a nie bedziesz myslec nad tym w nieskonczonosc czy szukac argumentow.Proste jak budowa cepa

a swoje wypady tłumaczy w ten sposób,że niby był z kolegami, gdzieś imprezowali. Były inne dziewczyny, ale on z nimi nie miał styczności i takie bzdury. Niedawno jego kolega się wygadał,że taka dziewczyna (która do niego podbijała jeszcze przed naszym ślubem) powiedziałam mu,że ojcem jej dziecka jest mój mąż!!!!!! Oczywiście wyparł się tego. Nie wiem co myśleć.

łatwo sie mówi: ODEJDŹ!! Ale to nie jest takie proste. Jakby podejmowanie decyzji było takie proste to kafe by pewnie nawet nie istniało.

zs daj sobie siana, bo nudny się robisz. Zrób coś dla społeczeństwa i wypierdol kompa przez okno.

moze czas dodac jeszcze, ze podejrzewasz meza o bycie kryptogejem? w przeciwnym wypadku prowo nie osiagnie 3ciej strony

Gość Ewk@@
Wasze malzenstwo to fikcja, im szybciej je zakonczycie tym lepiej dla was.

Znudziło się z jednym, znudzi też z drugim, atrakcyjnie się prezentuje faza zalotów ale potem wszystko wraca do normy i znowu jest "Codziennie to samo, każdy dzień wygląda tak samo". Tyle w kwestii nudy. A kogucik co tańczy kolo ciebie biednie wygląda z tymi swoimi zalotami ale cóż to i tak miła odskocznia od nudy.

Gość Ewk@@
Tak w ogole to ten caly temat wyglada jak jakas nieudolna prowokacja, bo ktora normalna kobieta pozwolilaby sobie na takie zachowanie meza. Jak mu nie pasuje to niech wypierdala w podskokach albo dostosuje sie to nowych zasad panujacych w kazdym normalnym malzenstwie. Zdrada nic Ci nie da, no chyba ze przyspieszenie rozwodu.

Gość Ewk@@
Co wiecej, nie dorosliscie do malzenstwa, trzeba bylo sie wyszalec przed slubem a nie po nim.

skoro wg Was to prowo to tym bardziej jestem przekonana,że to małżeństwo to pomyłka. Wiecie nawet takie rzeczy się zdarzają. Nie każdy musi być zadowolony z życia i nie zawsze wszystko wygląda tak kolorowo. Czemu nie odejdę?? Widocznie słaba jestem i nie potrafię. Jednego dnia jestem zdecydowana,żeby to skończyć, a po paru dniach złość mija i mi przechodzi. Wolałabym,żeby on mnie zostawił. Bo nie rozumiem jego zachowania. Z jednej strony pragnie wolności, a z drugiej kochającej żony, domowych obiadków.. Ciągle mówi,że kocha,że mu zależy.. a nawet nie potrafi dotrzymać danego mi słowa. Gdyby nie to,że tak mnie oszukuje to starałabym się o to małżeństwo. Ale ile można?? Mówi,że to ostatni raz, obiecuje poprawę, a potem znowu to samo.