Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

olgam14

kurtka wiosna MOTHERCARE, ubranka NEXT i inne 0-3m, 3-6m

Polecane posty

Witam...Niebawem na allegro kończy się kilka aukcji z ciekawymi ubrankami między innymi z Next'a, Mothercare itp. w sam raz na nadchodzący sezon wiosenny...być może któraś z Was wybierze coś dla swoich pociech: 1. NEXT - jeansy z fabrycznymi przetarciami i naszywkami 3-6 m 2. NEXT - lekko ocieplane jeansy 3-6 m 3. NEXT - beżowe ocieplane sztruksy 3-6 m 4. NEXT - polar z kapturem 3-6 m 5. MOTHERCARE - WIOSENNA KURTKA DLA CHŁOPCA 3-6M 6. MARKS & SPENCER - OCIEPLANE SZTRUKSY 3-6M 7. GEORGE - OCIEPLANE BEŻOWE BOJÓWKI 3-6M 8. CHEROKEE - bluza z kapturem 3-6m 9 . NEXT - Jeansy + sweterek CHEROKEE w niebiesko zółte pasy 0-3m 10. NEXT - JEANSY + bluzeczka H&M 0-3M Polecam - ciuszki są ładne i naprawdę w stanie bardzo dobrym. Gdyby, któraś z Was wylicytowała coś dla siebie proszę o maila po zakończeniu aukcji z powołaniem się na forum kafeteria.pl - do paczki dołączę jakiś drobny gratis :) Pozdrawiam mój nick allegro: olgam14

Zakończenie części aukcji już jutro w godzinach wieczornych. Zapraszam!

Gość matyna pe443
skad masz te ubrania? damowe z uka w polsce sprzedajesz? wysyla ci ktos paczka z uk?

Gość lesny ludek
bardzo ladne masz te rzeczy .tylko wysylka bardzo duzo. za duzo zdecydowanie. pojedyncze rzeczy mozna wyslac za 4 zl. mnie to znecheca

Gość qqqqqwertyuiokj
za 4zł to możesz se wysłać pocztówkę, ceny ok

Masz rację z kosztami ....już to zmieniam (koszt wysyłki to również koszt koperty bąbelkowej ok 1zł)...ciuszki są po moim synku...zapraszam

koszty wysyłki zmienione - może niewielka korekta, ale po zastanowieniu zrezygnowałam z opcji wysyłki zwykłym listem na rzecz poczty poleconej (na wyraźne życzenie mogę po zakupie udostępnić opcję zwykłej poczty) pozdrawiam i zapraszam