Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NIERUDA

Pomozcie przy farbowaniu wlosow

Polecane posty

Gość NIERUDA

Czesc. Mam wlosy taki sredni braz. Mozna je pofarbowac na rudo bez rozjasniania? To moze byc taka farba kryjaca po wierzchu i zmywalna po 1 myciu (A sa takie???)) mozecie cos polecic?

zależy jaki ton masz tego brązu na głowie.. pewnie bez rozjaśniania nie da rady.. ewentualnie na jakiś kasztanowy... no mówię zależy jaki masz teraz..

Gość grazkatoja
Nie ma takiej opcji i lepiej nie próbuj, bo nie będziesz zadowolona z efektu. Najpierw musisz ściagnąć swój kolor. A w tym celu radzę sie udać do dobrej i polecanej fryzjerki.

Gość fryzzz
jestem fryzjesrka. i niestety aby zafarbowac wlosy o kolorze sredni braz na rudy nalezy wykonac dekoloryzacje czyli sciaganie koloru. nie polecam wykonywac tego sama w domu bo to zabieg ktory trzeba bardzo dokladnie kontrolowac.. poniewaz wpierw przy uzyciu rozjasniacza rozjasnia sie wlosy o kilka tonow zaczynajac od nakladania tam gdzie najciemniejsze i to musi byc slabe stezenie wodu ulteninej a takie sklepowe to przewaznie sa z woda12% czyl najsilniejsza a do tego potrzeba wody o stezeniu ok4%. czyli tylko dostepne w salonach fryzjerskivh no ewentualnie w hurtownich fryz. ale na twoim miejscu nie robila bym tego sama!:)

JA SCIAGALAM KOLOR SAMA W DOMU I EFEKT BYL BARDZO DOBRY LADNIE ZMIENILAM Z CIEMNYCH NA RUDY ZYWY KOLOREK, NO ALE MOZE NIE KAZDE WLOSY SA TAKIE SAME, W KAZDYM BADZ RAZIE MI WYSZLO:)

Gość NIERUDA
A nie ma czegos do popsikania zeby wlosy jednorazowo wygladaly jak rude?

Gość fryzzz
z tego co wiem to nie ma

Gość NIERUDA
:( Nie chce niszczyc wlosow farba... przegladalam na Allegro peruki, ale jakies takie lyse i krotkie, a wiecej niz 120 nie dam...