Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamaaaaaaaaaa

jaki syrop na mokry kaszel?

Polecane posty

Gość mamaaaaaaaaaa

jaki polecicie mi syrop tak bez recepty nic oprocz kaszlu jej nie dolega kaszel jest mokry czy tymiankowy sie nadaje?

Gość m7yggg5
herbapekt junior

Gość tak, tak
to bardzo dobry syrop tylko Herbatect

Gość mamaaaaaaaaaa
ona ma 1,5 roku to moge jej podac?

Gość mamaaaaaaaaaa
wpisałam w google i wyskoczył mi opis tego syropu i pisze ze powyżej 3 roku zycia to nie wiem czy moge jej podac mam tymiankowy a domu i nei wiem czy podac czy kupic inny kyotras mama podawała ten tymiankowy ?

Gość flavamed polecam
flavamed jest od 1 roku życia, ja podawałam małej jak miała 9 miesięcy i ok. z zalecenia lekarza oczywiście

Gość m7yggg5
ja podaję roczniakowi.Uważam,że lepiej syrop niż antybiotyki

Gość bociek łobociek
polecam Lipomal.

Gość ja czesto kupuje nasz polski
syrop prawoślazowy i kosztuje chyba 3 złote

Gość m7yggg5
na mojego prawoślazowy nie działa

Gość ja czesto kupuje nasz polski
SYROP PRAWOŚLAZOWY stosowany jest podczas leczenia wspomagającego infekcji wirusowych i bakteryjnych jamy ustnej, gardła, krtani i oskrzeli, a także przy przeziębieniach. Działanie: SYROP PRAWOŚLAZOWY należy do kategorii leków złożonych, które wykazują skojarzone działanie zawartych w nim substancji. Powoduje obkurczanie naczyń śluzówki i neutralizowanie symptomów nieżytu nosa. Ogranicza też rozszerzenie oskrzeli i wpływa korzystnie na odkrztuszanie zalegającego śluzu. Ponadto preparat chroni śluzówkę przed destrukcyjnym oddziaływaniem czynników środowiskowych, łagodzi stany zapalne oraz przyśpiesza odbudowywanie się uszkodzonych części śluzówki.

Gość mamaaaaaaaaaa
mam prawośłazowy i jej podaje ale to na suchy kaszel i bol gardła a tym razem ma mokry

Gość meginalu
Weź kup sobie fenspogal. Dobrze działa i mi pomaga (chociaż to dla dzieci syropek). Ale wiesz, jak masz kaszel dłużej niż tydzień czy dwa to się nie zastanawiaj i leć do lekarza.

Gość gość
guajazyl rewelacyjnie działa ale jest paskudny ;P

Gość gość
Nam pomógł flavamed z zalecenia lekarza

Gość luizkamet
jak dla dziecka na kaszel to sambucol junior dobrze dziala wiem ze jest skuteczny, a co do leczenia kaszlu u doroslych to nie wiem moze jakies tabletki sa skuteczne?

Gość gość
Mokry kaszel jest efektem zdrowienia. Wlewajcie w dzieci hektolitry syropów, żeby za wszelką cenę zatrzymać wydalanie z organizmu flegmy z wirusem po to, by za jakiś czas znowu się namnożył i uaktywnił. Skończone idiotki.

Gość gość
Do luizkamet czy jakoś tak. Jaką trzeba być niedouczoną idiotką, żeby za taki oszukany badziew niewielkiej ilości ekstraktu z bzu czarnego, wody, cukru i konserwantu płacić krocie i jeszcze wlewać to goowno w dziecko. Znajdujesz krzak bzu czarnego, zbierasz owoce i robisz z tego sok, który jest 100% i bez syfiatych dodatków. Do tego ma przyjemny kwaskowaty smak i można go z powodzeniem dodać dziecku do herbaty.

Gość hinajo
Sambucol jest dobrym sprawdzonym syropem od okolo roku jak meczy mnie kaszel to stosuje i najczesciej po 2-3 dniach mijają objawy takze sprawdzcie sobie powinien byc dostepny w kazdej aptece