Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sosenka2519

dziwny okres.

Polecane posty

Gość Sosenka2519

hej mam pewien problem, kochałam sie z moim chłopakiem, jakiej 3 dmi przed okresem, uważaliśmy i na pewno nie skonczył we mnie. Okres przyszedł w odpowiednim terminie, tyle, że był słabszy niz zwykle jeśli chodzi o ilośc krwi. Trwał normalnie (7 dni), bolało jak zwykle niestety. Problem w tym, że teraz zaczęłam sie tym niepokoić i obserwować swoje ciało i oto: na sutkach zauważyłam niebieskie żyłki(mało, ze 3), plus troche pobolewa mnie brzuch. I teraz pytanie, czy taki okres może zwiastować ciąże? i czy długa choroba, przyjmowane leki i antybiotyk mogły mieć wpływ na miesiączkę?

Gość hmiiuutrree
skąd my to mamy wiedziec do jasnej cholery czy ty jestes w ciązy??? zrób test ciazowy !trzeba bylo wczesnij myslec.

Gość Sosenka2519
nie pytam sie was czy jestem w ciaży tylko jakie mogą być przyczyny takiej miesiączki, i czy w ogóle jest możliwa miesiączka w trakcie ciąży... pozatym czy to mogło być plamienie?

Gość hmiiuutrree
to zrób test glupia cipo MOZE CI PWRÓZYC Z KULI BUAHAHAHAHAHHAHAHAHA;D TO LEKARZA WYPIERD....

Gość 6u764u
Mam to samo i też się boje okres normalny ale słabszy mniej mi leci , zrób sobie test dlatego że takie coś występuję właśnie w ciąży .

Gość zgaadzam sie
zrób test ciązowy!!!!

Gość tez mi sie zdarzy slabszy
okres a mimo tego w ciazy nie jestem bez paniki!!!!!

Gość melancholia1897
te niebieskie żyłki są troszkę niepokojące.. czasem na początku ciąży okres występuje, także myślę, że jednak największą pewność da Ci test ciążowy. Są takie, że po 6 dniach można robić.. także spokojnie..tutaj chyba nikt nam nie pomoże..;)

Gość Sosenka2519
Test tak, ale najwczesniej jutro rano. Jesli mam regulerne cykle to chyba nie mozliwe jest zaplodnienie 3 dni przed miesiaczka, zwlaszcza ze nie bylo wytrysku... Wg was cos musi byc ze mna nie tak, czy leki moga miec wplywa na miesiaczke? A, no i te niebieskie zylki zaobserwowalam tez na rekach, wiec juz naprawde nic nie rozumiem :(

Gość Sosenka2519
to znowu ja, czytalam dzis duzo na temat cyklu i znalazman informacje ze po owulacji wystepuje "faza nieplodnosci bezwzglednej". wie ktos z was jak to jest z tym w rzeczywistosci?

Gość martucha020290
po owulacji jest faza niepłodności bezwzglednej tak jak napisałas... według tzw "kalendarzyka" a pozniej okres... po drodze jeszcze cos tam chyba bylo ale niewazne... ;p przed okresem reczej nie ma opcji na ciaze zwlaszcza jesli masz regularne cykle... antybiotyki i inne leki a co za tym idzie pownie jakas choroba jak najbardziej moga miec wplyw na krwawienie miesiaczkowe. zylki to pewnie nic takiego jesli nie masz ociazalych i obolalych piersi. najlepszym rozwiazaniem jest test lub kontrola u ginekologa... pozdrawiam :)

Gość Sosenka2519
Dzieki wielkie! ciezkich piersi nie mam, nie powiekszyly sie ani nic z tych rzeczy :) zrobie test jak tylko bedzie to mozliwe, mam nadzieje ze przeciagajaca sie choroba nie ma wplywu na wynik testu...

Gość Ellais-Medyk
Matka Medycyna dopuszcza różne sytuacje :-) w zasadzie 8 dni przed miesiączką nie ma opcji zajścia w ciążę. Ale miałam ostatnio pacjentkę, która do końca ciąży miesiączkowała. Myślę, że Twoje objawy to wpływ leków. Pozdrawiam