Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamany idiota1

KOBIETY POMÓŻCIE.... JESTEM ZDESPEROWANY. :(

Polecane posty

Gość taka normalna dziewczyna
hehe mój były tez tak mówił, że się zmieni że wie co stracił że teraz będzie inaczej itp itd a nic nie było dobrze, człowiek nie potrafi se zmienić tak po prostu i tyle, jak byś mógł i chciał się zmienić to już byś to dawno zrobił zamiast ją krzywdzić a teraz daj jej spokój i pozwól żyć normalnie bez Ciebie, pozwól jej być szczęśliwą u boku kogoś kto będzie ją kochał i będzie o nią dbał, a Ty lepiej przypomnij sobie dlaczego ją tak zaniedbywałeś i rób sobie to na czym tak bardzo Ci zależało jak ona była i jeszcze to znosiła....

i nie dziwie jej się że nie wierzy, ja też nie wierzyłam i bardzo dobrze na tym wyszłam... ile masz lat autorze?

Gość załamany idiota1
24 lata. Nigdy sobie nie wybaczę,że wszystko zniszczyłem,moją miłość. muszę się dziś napić i to dużooo. :(

załamany idiota1 Ja zabiłem to uczucie. anialon, czy jest możliwe żeby odbudowac to uczucie?? to znaczy czy TY byłabyś w stanie znów się w to zaangażować,zaufać? TAK gdyby on przyszedł do mnie na kolanach skruszony z kwiatami i gdyby mi powiedział od serca że był idiota i dopiero teraz to widzi i prosił o jeszcze jedną szansę dostałby ją powodzenia

Gość załamany idiota1
Dałaś mi nadzieję. Mam nadzieję,że to da się naprawić.Skoro mówi,że mnie kocha i zawsze będzie kochać to chyba poczeka na mnie..:( pisze jak kretyn,sam siebie okłamuje.:(

tylko jeśli każe się że da Ci tą szansę to nie zawiedź jej znów bo bardzo szybko ją utracisz już wtedy na zawsze i nie będzie cienia szansy żeby to zmienić. Jesteś jeszcze młody jeśli się bardzo postarasz i dasz z siebie wszystko to może się zmienić i udowodnić jej że miała rację dając Ci szansę. Mój były miał 30lat więc o tyle gorzej było mu się zmienić o ile dłużej taki był, a może nigdy nie chciał tak na prawdę się dla mnie zmieniać? nie wiem i już się tego nie dowiem, ale trzymam za Ciebie kciuki może wam się uda :)

i wiesz co? jeśli naprawdę kocha to da Ci szansę a jak nie to nara nie była warta świat jest pełen pięknych kobiet ;)

Gość a ja mieszkam w małym mieście
A po co chcesz ją odzyskać? Mało pewnie przez ciebie łez wylała? I pewnie kumple mają cię też dosyć? Mam nadzieję, że to mądra dziewczyna i nigdy do ciebie nie wróci!

Gość załamany idiota1
wiem,że jest pełno pięnych kobiet ale ona była WYJĄTKOWA. Tylko z nią czułem sie tak fantastycznie. Chcę żeby wróciła,żeby była szczęśliwa ze mną a nie z innym człowiekiem. Nie chce żeby się z innym kochała. :(

Gość okropny jesteś
a Ty nie jesteś przypadkiem pies ogrodnika? Jak była z tobą, to ja "kopałeś" jak psa, ale jak odeszła, to broń boże, żeby lepiej nie miała. Żeby nie było nikogo, kto ją będzie kochał? A co jej dałeś powiedz? Weź ty ją zostaw w spokoju, niech dziewczyna zacznie żyć szczęśliwie, bo ty jej każdy dzień sobą zatruwałeś. Miałeś szczęście i nie widziałeś, przepadło.

Gość gość444444
W 2010 była na tym forum podobna sytuacja. Gość olewał dziewczynę przez 10 lat, a jak z nią zerwał to mu się żal zrobiło. Nie wiadomo jak to się skończyło, ale chyba źle. A jak się skończyła ta historia?

Gość gość
Nie pozwol jej odejsc bo zostaniesz sam jak palec a lepszej nie spotkasz, a zmienic sie i tak musisz