Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem masochistką

jestem masochistką

Polecane posty

Gość jestem masochistką
podszywaczu zwróc uwagę ze jestes tu ignorowany. od tej chwili także przeze mnie - nwiec nie zaistniejesz tutaj. chyba że stac cie bedzie nan napisanie czegoś mądrego. ale to zbyt wygówowane oczekiwanie wobec ciebie....

Gość piekielna maszyna
ze względu na podszywy itp rozwijanie tematu ma sens na priv, wiec jeśli chcesz to podaj namiar

Gość jestem masochistką
evali@wp.pl

Gość jestem masochistką
marzę żeby facet kazał mi obciągać koniowi na gnoju. to by było takie poniżające. oddac się koniowi tez bym chciała, bo to by było bolesne, a ja lubię jak boli :)

Gość piekielna maszyna
już do ciebie piszę. mam ochotę wyruchać jakąś sukę.

Gość piekielna maszyna
lubię bić ludzi! kutas mi od tego staje!

Gość piekielna maszyna
podszywie...spóźniłeś się:P

Gość radaa
Idź nocą do parku to może jakiś facet cię zgwałci.

Gość piekielna maszyna
mogę nad twoją głową zrobić kupkę, a ty będziesz to łykać. :D

Gość zzzzzzzz2
Nauczycielki już tak mają. Z tym, że ja zawsze trafiam na sadystki lubiące męczyć ludzi...

Gość piekielna maszyna
już się umówiłem na seks. będzie ostro. możecie mi zazdrościć. tak ją wychlastam po papie, że tydzień z domu nie wyjdzie przez siniaki.

Gość piekielna maszyna
a potem będzie zmiana. lubię też być kopany po jajkach. :)

Gość monikaska
Myśle, że powinnaś w sposób dyskretny bezpieczny i rozważny zacząć realizować swoje pragnienia z tym zwiazane. Inaczej grozi ci frustracja ktora odbije sie na twojej rodzinie. Pamiętaj tylko o swoim bezpieczeństwie. Pozdrawiam Autorkę posta.

Gość uległa pani
Jestem w podobne sytuacji do autorki posta. Satysfakcje erotyczną i zaspokojenie daje mi tylko pełna dominacja faceta i podoprządkowanie sie seksualne...

Gość autorko na kafaeterii nie
dostaniesz odpowiedzi tylko durne komentarze dzieci na feriach. idz na forum.gazeta.pl i znajdz dział odpowiedni i tam zapytaj, tam siedza dorosli i czasami nawet cos mądrze podpowiedza :)

Gość komu to przeszkadza?
jeśli to lubisz to odwagi.

Gość jestem masochistką
evali@wp.pl

Gość Pseudonim-anonim
Napisałem wczoraj na maila i żadnego odzewu...Więc o co chodzi autorko? Zmieniłem nick bo był podszyw wczoraj

Gość rozwiązanie problemu
jest banalnie proste. wystarczy w warzywniaku kupić największego ogórka takiego ok 0,5 kg.

Gość a ja cie
posunę mocno w d.pala po same jaja bez nawilżenia. będziesz miała to czego chciałas

Gość gość
Wiele lat temu poznałem wówczas 18 letnią dziewczynę. Ja miałem lat 22. W czasie zbliżeń prosiła mnie o rzeczy, októrych nie miałem pojęcia. Np. mocne sciskanie łechtaczki palcami aż do bólu. Odczuwała przyjemność. Przed sexem prosiła o bicie paskiem po posladkach. Jednocześnie sie masturbowała. Później, kiedy rozmawialiśmy na te tematy opowiadała, że takie rzeczy sprawiają jej przyjemność seksualną. Ona zaciskała sobie wargi sromowe zaciskami do papieru, łechtaczkę przekuła sobie i zawiesiła ciężarek! Tak chodziła np. na zakupy. Odczuwała przy tym wielką rozkosz. Nie nosiła majtek. Siadała nieraz okrakiem na różnych murkach czy płotach i widać było, że ją to boli , ale nie schodziła. Pod koniec naszej znajomości opowiedziała mi pewne przypadki z jej dzieciństwa. Kiedy miała 12-14 lat ktoś z jej rodziny , chyba kuzyn albo sąsiad w ramach żartów czy zabaw w karę , kładł ją na kolanach, ssuwał majtki i na goły tyłek wymierzał klapsy. To się powtarzało a ona zaczeła w takiej sytuacji , nie rozumiejąc co się dzieje, odczuwać "motyle w brzuchu". Było też tak ,że ten chłopak wkładał dłoń pomiędzy jej posladki i palcami "gmerał" przy odbycie i wejściu do pochwy. W takiej sytucji doznała pierwsy orgazm. To było dawno ok. 40 lat temu. Czytając teraz o masochistkach myślę, że ta dziewczyna nabyła tych cech po doświadczeniach z dzieciństwa.

Gość gość
basicm@wp.pl - dominujący

Gość Nirmala
Kiedy miałam trzynaście lat,mój odtrącony adorator,starszy dużo od mnie chłopak,zagroził mi- jak się będziesz stawiać, dorwę cie i,,wyczyszczę''- wytnę c****erożka i obetnę cycki.Zwyzywałam go od zboczeńców i chamów,ale moje ciało zalała fala ognia,poczułam skurcze w dole brzucha,przedsmak rozkoszy.To wydarzenie miało dalszy ciąg, zaważyło w sposób radykalny, na moim życiu.

Gość gość
Od dłuższego czasu interesuję się Ukraińską paramilitarną organizacją dziewcząt amazonek Asgarda. Uprawiają sztuki walki wręcz, zajmują się wieloma innymi sprawami, yogą , wyrobami artystycznymi, haftem -a najważniejsze, kultywują ,,czystość,, Dobrowolnie poddają się zabiegowi po którym nie miesiączkują. Coś dla mnie. Myślę że są trochę les. ale to też ma urok.

Gość Dlabab
Jest Pani jak najbardziej normalna. Nie istnieje bowiem w zachowaniach seksualnych anormalność, skoro określone zachowanie dostarcza rozkoszy a jednocześnie nie robi nikomu krzywdy. Jeżeli obydwie strony sado- masochizmu są usatysfakcjonowane, to znaczy, że czerpią maksimum z tego, co może dostarczyć im sex. Proszę nie walczyc ze swoja tendencją, bo przecież ona przynosi Pani seksualne spełnienie. Proszę korzystać z tego w pełni. Kto tego nie rozumie, to jego problem a nie Pani. Pani ma odczuwać przyjemność a jeśli taka zachodzi to wszystko jest ok. Pozdrawiam.