Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiziaaaaa

PRAWO JAZDY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!POMOCY

Polecane posty

hej :) chcialam zapytac czy prawo jazdy jest dla was wazne?? czy mozecie zyc bez prawa jazdy ? i w jakim wieku zdawaliscie ? chcialam sobie zdrobic ale niestety nie mam na to narazie pieniedzy czy znacie jakies szybkie i w miare latwe sposby na zarabianie pieniedzy? potrzebuje ok 800 zl....:) piszcie

Gość ma\ndx,snad,
zdaje w pon... moje 1 podejscie. jak zdam juz nigdy nie wsiade do autobusu!!! jest bardzo wazne

Gość iiurs
ja tez nie mam prawa jazdy , a nie robie bo i tak nie mam zamiaru jezdzic samochodem .. Nie ciagnie mnie do samochodow i mało mnie interesuja .

jest zajebiscie wazne :[ odkad mam to czesto jezdze. rooob bo pozniej ci sie nie bedzie chcialo ja zdalam za 1

Gość klfkjflkfklfl
Rodzice ci nie dadzą ? Prawo jazdy robi się najwcześniej jak to jest możliwe .

dadza mi ale tylko na dwa egzaminy...a boje sie ze nie zdam . mam juz prawe kurs skonczony ale prawie rok juz nie jezdzilam a mam jeszcze 9 gdzin do wyjezdzenia... wiec wolala bym miec swoje pieniadze

Gość malinka023
ja zrobiłam prawko w wieku 25 lat wczesniej nie było mnie stac. zdałam teraz w styczniu. rób bo prawko jest mega wazne a autobusów coraz mniej bynajmniej tam gdzie ja mieszkam. ale nawet jak autobusy sa to jednak auto to wygoda:)

jak bym mogla sama zarobic...bo nie chce prosic mammy o pieniadze...a taty niestety nie mam...

ja zrobiłem prawie 2 lata temu i powiem tyle że się przydaje prawo jazdy

Gość malinka023
no nie wiem a ile masz lat uczysz sie? moze ulotki

18l. na ulotkacch tyle nie zarobie a nawet nie wiem gdzie sie z tym zglosic

możesz handlować na allegro ale to niepewne. możesz też spróbować poszukać pracy typu sprzątaczka na pół etatu lub spróbować dostać się na staż

Gość malinka023
sa stronki z ogłoszeniami prac dorywczych kazdego województwa spróbuj poszukac no niestety ja nie orientuje sie za bardzo bo prace mam stała. ale prawko zrób bo naprawde warto:)

czasami też urząd pracy organizuje darmowe kursy prawa jazdy dla bezrobotnych

Gość aniiula
jak Ty to zrobiłaś że kurs masz prawie ukończony a przez rok nie jeżdziłaś. Ja chodziłam na kurs teorii i jednosześnie. Najgorzej jest właśnie jak się zacznie prawo jazdy o nie skończy, ponieważ potem naprawdę trudno jets się jeszcze raz zdecydować.Także nie ma co trzeba zrobić prawko.

Gość prawkocc
Nie nastawiaj sie absolutnie, ze nei zdasz! rodzice dadza Ci na dwa egzaminy i dobrze, bo za 1 lub 2 zdasz. Po co Ci az 800zl?? nie przesadzajmy, ze tyle razy bedziesz podchodzila. Skoro kurs masz ukonczony to teraz tylko wykup sobie 5 godzinek w Elce i idź na ten egzamin. Nie bo sie. I nie nastawiaj sie, ze na pewno bedziesz musiala kilka razy podchodzic. Bo takie myslenie nie pomaga!

Gość problem z prawem jazdy
Ja też mam teraz problem. Bo właśnie za 2 tygodnie skończę kurs. I od razu idę się zapisać na prawo jazdy czyli termin egzaminu dostanę gdzieś na koniec października. Jeśli nie zdam to kolejny egzamin pod koniec listopada, a jak nie zdam to pod koniec grudnia, a że święta idą to pewnie dopiero na styczeń. Czyli mam tak naprawdę 3 podejścia. Bo jeśli nie zdam przed lutym 2012 to będzie lipa, bo nie chce zdawac na tych nowych zasadach. Czyli miesiac w miesiac bede musiala zapisywac sie na egzamin, wykupywac po kilka godzin 2-3 przed egzaminami. I nie wiem czy wyrobie sie do lutego:(

Gość nie wyobrazam sobie życia
bez samochodu!!!Jeżdże juz 12 lat ale to tez z konieczności .Wybudowaliśmy dom w maciupeńkiej miejscowości i mąż ma auto do pracy a ja mam swoje bo musze dzieci wozić do szkoły i do przedszkola ...czasami coś wyskoczy jakiś wyjazd np z dzieckiem do lekarza wtedy pakuje dwójke do samochodu i jade albo na zakupy czy cokolwiek załatwić ..na PKS nie mam co liczyć bo jeżdzi 2 razy dziennie i ni czorta nie pasuje...:) NIE -NIE WYOBRAŻAM SOBIE !

Zrobiłam majac 18 lat i od tamtej pory robie rocznie jakieś 40-45 tys km. W smie to do zeszłego roku, bo nie opłaca mi sie jeździć do pracy samochodem z mokotowa na pregę. Za dłogu w korkach stoję. Ale jak dojeżdzałam poza warszawę to bez auta nie wyobrażałam sobie życia.

Ja też się boję czy zdążę przed lutym. Mam jeszcze połowę godzin kursu do wyjeżdżenia. Orientuje się ktoś jak długo czeka się na termin egzaminu jeśli np. zapiszę się pod koniec października? Będę zdawać w Poznaniu.