Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miss murderier

plastiki! co o nich myślicie?

Polecane posty

Gość miss murderier

Zdarzało sie że widziałam różne plastiki na nk i innych portalach, rzadziej spotykałam takie na ulicy ale czasem też taka koło mnie przeszła ale nie zwracałam na to uwagi. Oczywiście nie myle plastikowych panien z dziewczynami które poprostu mają blond włosy i czasem założą coś różowego, bo to o niczym nie świadczy. Ale ostatnio moja znajoma z normalnej dziewczyny zaczeła sie w taką zmieniać :D Najpierw zaczeła cały dzień chodzić z błyszczykiem, potem chodziła do solarium, zmieniła kolor włosów z naturalnej szatynki na platyne itp. a dzisiaj wygląda tak sztucznie że aż mnie to śmieszy :O nosi opaski z różowymi kokardkami, różowe bluzki, buty, pełno tapety na ryju, i najlepsze... kolczyki z króliczkami playboya. Nawet na nk zrobiła sobie 'Sweetaśny' profilek nie zamierzam jej robić uwag z tego powodu ale nie rozumiem jak można lubić taki styl, i tak wyglądać, niedobrze mi :O

Gość ulka.kulka
haha mi się chce brechtać jak widzę takie laski. ale słuchaj jak by nie było takich ludzi to nie było by tak wesoło ;)

Gość miss murderier
przepraszam za błędy, szybko pisałam.

Gość a co to ciebie tak naprawde
obchodzi :D szczerze to niewiele widuje na żywo takich rasowych 'plastikowych' dziewczyn bez gustu :) ale trzeba przyznac ze jesli twoja koleżanka przeszła 'przemiane' to na pewno nie jest teraz szarą myszką...i pewnie o to chodziło fakt że mogła to zrobić ze smakiem, ale czesto blond+roż to jedyny i prymitywny pomysł na zmiane i przyciagniecie uwagi :)

Gość kaRinKa_
a po co mam myśleć o czymś co nie myśli?

Gość kaRinKa_
plastik to nie tylko wygląd - to stan umysłu

Gość miss murderier
up

Gość jaasnee
j.w