Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama ośmiolatka

Witam ! Dokąd posłać dziecko na pierwszą kolonię???

Polecane posty

Gość Mama ośmiolatka

Drogie mamy,proszę Was o rady,dokąd wysłać chłopca na kolonię,może któraś z Was ma dobre,sprawdzone miejsca? Chodzi mi o Polskę oczywiście :)

Gość Mama ośmiolatka
Proszę :)

Gość 44444444444444444
a co masz do wyboru??

Gość Mama ośmiolatka
?????????

Gość malinowa-herbata
ja na pierwszych koloniach byłam w Muszynie. Miałam 8lat. Bardzo dobrze wspominam pierwszy wyjazd. Góry są fajnym miejscem na wypoczynek :)

Gość Mama ośmiolatka
Muszyna? Dzięki,poszukam coś na ten temat,a jakieś konkrety? Dobre sprawdzone biuro,organizatorzy?

Gość Do Rabki
:) Ta miejscowość cała jest nastawiona na dzieci, nawet w herbie chyba jest jakieś dziecko. Ja w dziecinstwie tam byłam na koloniach 3 razy. Za 1 razem miałam 7 lat a wyjazd trwał chyba 4 tygodnie ;-) Było spoko

Gość szprrycha
Ja bym wysłała gdzieś niedaleko od miejsca zamieszkania, żeby nie musieć sie tarabanic na drugi koniec Polski, gdyby stwierdził, ze "juz nie wytrzyma" i trzeba przyjechac go odwiedzić.

Gość bukaa
Polecam kolonie z Dziecięcą Akademią Przygody. Zajrzyj na ich stronę internetowa, ale chyba jeszcze nie ma ofert wakacyjnych. Oni własnie specjalizują się w koloniach dla małych dzieci. Syn był z nimi w ubiegłym roku w Dźwirzynie i wrócił bardzo zadowolony. Jak wysiadł z pociągu, to jego pierwszymi słowami było "Chcę jechać za zminowisko". Dzieci miały wyjścia, zajęcia i zabawy, bo najbardziej bałam się, ze będa chodziły samopas, jak to nie raz widziałam. Plusem jest tez to, że organizują dojazd ze wszystkich większych miast

Gość bukaa
oczywiście miało być "zimowisko"

Gość Mama ośmiolatka
O fajnie ,że ktoś się wpisał. Dzięki kobietki. Tak właśnie myślę,żeby go wysłać gdzieś niedaleko,mieszkam w Krakowie,więc,Rabka jak najbardziej i inne miejsca w obrębie 100 km.