Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asia_Torun

Wieczór Panieński - Atrakcje

Polecane posty

Gość Asia_Torun

Witajcie :) Mam do Was pytanie. W kwietniu organizuję wieczór panieński. Chciałam zorganizować striptizera, ale koleżanka doradziła mi, aby zamiast niego zorganizować takiego faceta, który robi tzw. trampling sessions. Znaczy do podobno tyle, że kładzie się na ziemi i jest w stanie "udźwignąć" ciężar kilku kobiet. Najpierw staje na nim jedna osoba, potem 2, 3... itd. Mówiła, że potrafi utrzymać nawet do 5-6 osób. Potem pozwala on na sobie nawet "trochę" skakać itp. Ma ileś tam atrakcji. Co o tym myślicie, jak to może się spodobać? Mam do niego namiary, ale chcę najpierw popytać was o radę :) Pozdrawiam, Asia

Gość Asia_Torun
A jeśli dam mu jakąś kasę ekstra, to zrobi "COŚ" więcej? Jak to jest?? Bo głupio mi go zapytać....

Gość Asia_Torun
Co tu się dzieje... ktoś się podszywa? Proszę nie róbcie z tego jakiś głupich tematów. Pytam po prostu i oczekuję normalnej odpowiedzi, a nie rozmów o seksie... ehh. Po prostu nie zamierzam się tu więcej wypowiadać tylko wysłucham wasze opinie. Będzie wiadomo, że każda następna moja wypowiedź będzie podszyciem się przez kogoś... żeby uniknąć takich rzeczy... jeżeli będziecie miały jakieś pytania to proszę na gg: 33890494

Gość rrrrrrrr
A ten facet co się kładzie nie rozbierze się za dopłatą?

Gość Asia_Torun
nie wytrzymałam, eh, no nikt nie wie??? chodzi o dobrą zabawę, żebym jako panna młoda długo pamiętała i czuła jakiś wielki bolec w sobie, tak mi się marzy a nie umiem się za to zabrać

Gość saramatta
a po co na niego wchodzić, w dodatku w kilka osób, to jakieś chore, co w tym zabawnego? zabawnie byłoby się puścić tuż przed ślubem

Gość czwarty muszkieter
ja mogę wystąpić i nawet będę miły nie tylko dla Ciebie ale i dla Twoich druhen. Potrzebuję kasy, bo żona i kochanka są w ciąży... :( Zajrzyj na mój temat. Pzdr

Gość Asia_Torun
Przeżuwam larwy chrabąszcza majowego :)