Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 chlebiks

jestem chory

Polecane posty

Go艣膰 chlebiks

Stan mojego zdrowia jest tragiczny odk膮d pami臋tam, czyli co najmniej od 15 lat, a licz臋 aktualnie 22. Jest wiele objaw贸w kt贸re mi doskwieraj膮, lekarze nie widz膮 problemu, wyniki krwi, moczu etc. w normie. Postaram si臋 wymieni膰 wszystko co posiadam: - niedro偶no艣膰 nosa w prawej 艣luz贸wce, co powoduje splywanie cuchn膮cej flegmy do gard艂a i nie艣wie偶y oddech + pogorszenie dykcji, nast臋pnie osiada na oskrzelach co powoduje kaszel i niewydolno艣膰 oddechow膮 (badane przez laryngologa - wszystko ok) - uczucie chronicznego zm臋czenia, sen nie daje wypoczynku, chodz臋 nieprzytomny przez ca艂y dzie艅, kryzys ok. godziny 14-16 - musz臋 odespa膰 bo inaczej nie jestem w stanie funkcjonowa膰 - b贸le mi臋艣ni, staw贸w, kr臋gos艂upa, ograniczona zdolno艣膰 ruchowa, czuj臋 偶e poruszam si臋 sztywno jak robot, swodobniejsze ruchy wywo艂uj膮 b贸l - ka偶dy wysi艂ek fizyczny to wielkie obci膮偶enie dla organizmu, poc臋 si臋 niemi艂osiernie, nawet zwyk艂e zmywanie naczy艅 jest problemem - w sytuacjach stresowych nadmierna potliwo艣膰, drgania r膮k, z tym偶e prawie wszystkie sprawy powoli zaczynaj膮 go wywo艂ywa膰 (przez to wszystko chyba nabawi艂em si臋 nerwicy) - ci膮g艂e ot臋pienie, brak koncentracji, nie mog臋 na niczym skupi膰 uwagi - stale pogarszaj膮cy si臋 wzrok - okulista od 3 lat m贸wi 偶e wykraczam poza dojrzewanie i to si臋 ustabilizuje, jednak zauwa偶y艂em 偶e widzenie pogarsza si臋 o -0,25 dioptrii co 6 miesi臋cy po obu oczach (powinien ju偶 nosi膰 -2,50 a mam jeszcze -2,25) - z potencj膮 nie najlepiej, na pewno nie mam zbyt wielkich wymaga艅 jak na 22-latka - brunatne plamy na cz艂onku = hiperpigmentacja, taka jest diagnoza, ale przyczyny ju偶 nie znamy - prawa strona cia艂a (nogi, r臋ce, klatka piersiowa) jest lepiej zbudowana od lewej, zatem silniejsza i sprawniejsza, lewa dr臋twieje, boli, jest du偶o s艂absza - stwierdzone zwyrodnienie z dyskopati膮; jednak neurolog twierdzi 偶e przy dyskopatii nie powinny wyst臋powa膰 takie objawy - zaczynam wygl膮da膰 jak trup - 60kg przy 180cm i ci膮g艂a tendencja do spadk贸w cho膰 jem przyzwoicie - brak si艂 do jakiekogolwiek dzia艂ania Powy偶sze objawy utrzymuj膮 si臋 od conajmniej 15 lat, tyle mnie wi臋cej si臋gam pami臋ci膮. Napisa艂em je hierarchicznie od najbardziej do najmniej dolegliwych objaw贸w. Najgorsze jest to, 偶e wyniki mam w porz膮dku, cho膰 dosta艂em skierowania na kolejn膮 serie wi臋c nied艂ugo si臋 odezw臋. Jakie艣 2 tyg mia艂em robione wyniki na tarczyce kt贸re s膮 w normie, jednak po USG dowiedzia艂em si臋 偶e narz膮d jest 'lichy' - za ma艂y, powinien by膰 wi臋kszy, do tego nadnercza kt贸re prawdopodobnie nie produkuj膮 hormonu w wystarczaj膮cej ilo艣ci. Od tego czasu bior臋 hydrokortyzol i eupathyrox na pobudzenie tych narz膮d贸w, p贸ki co zmian nie widz臋 ale pewnie zbyt kr贸tki okres czasu aby co艣 zauwa偶y膰. Pisz臋 do Was, poniewa偶 偶aden lekarz jeszcze mi nie pom贸g艂, wymy艣laj膮 standardowe badania kt贸re mam w porz膮dku i na tym opieraj膮 swe decyzje - czyli nigdy nic nie idzie ku lepszemu; wysy艂aj膮 mnie do psychiatry (u kt贸rego zreszt膮 si臋 ju偶 leczy艂em i zrezygnowa艂em). By膰 mo偶e kto艣 z Was r贸wnie偶 ma podobne objawy, mo偶e co艣 podsun膮膰 w jakim kierunku dzia艂a膰 i co robi膰, bo dawno temu straci艂em ch臋膰 do 偶ycia, jestem do niego niezdatny w takim stanie. By膰 mo偶e wsp贸lnymi si艂ami uda si臋 co艣 wymy艣li膰. Dzi臋kuj臋 za uwag臋 i pozdrawiam!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Wi臋kszo艣膰 konowa艂贸w to 艣miecie kt贸re nadaj膮 sie tylko do postawienia przed plutonem egzekucyjnym.Kiedy艣 taki gn贸j wygna艂 mnie z gabinetu ale nie mog臋 mu odpu艣ci膰. A to co opisujesz to typowe objawy uog贸lnionego zatrucia spowodowanego zasyfionym 偶arciem i by膰 mo偶e niedoborami:O.Dlatego polecam co艣 w tym stylu: http://www.youtube.com/watch?v=tY-HsoJ0gr0 :classic_cool:.Te lewatywy te偶 polecam ale oczywi艣cie niekoniecznie 4 dziennie bo to co polecaj膮 tam to do leczenia z nowotwor贸w:D.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ifeelblue
Tak Tw贸j organizm jest zatruty. Musisz si臋 oczy艣ci膰, nie blokowa膰 objaw贸w infekcji, nie je艣膰 艣mieciowego jedzenia, nie bra膰 lek贸w. Poczytaj wi臋cej na http://www.bioslone.pl/forum/

Udost臋pnij ten post

W google wpisz kandydoza albo grzybiaca og贸lnoustrojowa. Na 99procent wszystkie te dolegliwo艣膰 mog膮 byc spowodowane ni膮. Wsp贸艂czuj臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no i ....
A mo偶e masz kwasic臋, bo t臋 drug膮 to chyba nie? Oczy艣膰 organizm i zajmij si臋 jego odkwaszeniem, a mo偶e jedno wystarczy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 chlebiks
R贸wnie偶 to u siebie podejrzewa艂em, robi艂em badania w kierunku kandydozy kt贸re niczego nie wykaza艂y. Od zawsze mia艂em s艂aby system immunologiczny, 艂apa艂em ka偶d膮 infekcj臋, du偶o chorowa艂em i zawsze by艂 antybiotyk kt贸rych ju偶 si臋 w 偶yciu na艂yka艂em. Za dzieciaka pami臋tam, 偶e pi艂em wod臋 ze "藕r贸de艂ek" nad kt贸rymi zawsze wisia艂a tabliczka i偶 woda jest niezdatna do picia, czuj臋 偶e tym sobie 'dopomog艂em'. Od wrze艣nia 2010 lecz臋 si臋 u zielarza, pana Jacka Spodniewskiego (nie wiem czy kto艣 s艂ysza艂, przyjmuje w Jastrz臋biu Zdroju) - od samego pocz膮tku kuracji zakaza艂 jedzenia s艂odyczy, ser贸w i nabia艂u - staram si臋 unika膰, lecz zawsze co艣 tam zjad艂em, od pewnego czasu dojrza艂em do problemu i aktualnie nie spo偶ywam tych produkt贸w. Przez ten czas schud艂em 5 kg, jestem coraz s艂abszy; przed chwil膮 wsta艂em (po艂ozy艂em si臋 po pracy) i nie ogarniam co si臋 wok贸艂 mnie dzieje, jestem ca艂kowicie wypompowany. Nie mam si艂 i ch臋ci do 偶ycia, przespa艂bym wszystko nie ruszaj膮c si臋 z 艂贸偶ka. Przejrza艂em ksi膮偶k臋 Gersona, nie wiem czy jestem w stanie wdro偶y膰 tak膮 rewolucj臋 w 偶ycie - nikt z rodziny mi w tym nie pomo偶e, musia艂bym wszystko przyrz膮dza膰 sobie sam w czym tkwi chyba najwi臋kszy problem. Czuj臋 si臋 jak trup, czy to kiedykolwiek si臋 poprawi? ;(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ale ta
Max Zander vel Klaun A TY JESTE艢 LEKARZEM SAMOUKIEM?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 9alit9unjb
A jak wygl膮daj膮 brunatne plamy na cz艂onku-jak piegi? To musi by膰 bardzo poci膮gaj膮ce. Mi by si臋 podoba艂o ja wygl膮da jak piegi lub znamiona ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ehhhhhhhhhhhhhhss
ale ta, on jest nawiedzonym hipohondrykiem, kt贸rego jedyn膮 rzeczywist膮 przypad艂o艣ci膮 s膮 zaburzenia paranoidalne, i jest to jednocze艣nie jedyna rzecz, kt贸rej u siebie nie "leczy".

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 raz w roku musisz wpuscic
hipochondryk jak nic! wroc do tego psychologa bo kiepsko z toba jest.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Takie objawy podobne s膮 w toczniu, mo偶e by膰 te偶 borelioza. 呕ycz臋 zdrowia.

Udost臋pnij ten post