Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karmelek222222

mam 22 lata i uwazam, ze jest to odpowiedni czas na dziecko.

Polecane posty

Gość karmelek222222

wyprowadzilam sie z domu majac lat 18. od 4 lat sama na siebie pracuje, gotuje, sprzatam, piore itd. Mam chlopaka ktorego kocham i z ktorym chce spedzic reszte zycia. czuje sie kilka lat starsza od kolezanek w tym samym wieku poniewaz przezylam bardzo wiele. jestem szczesliwa i wiem, ze bede bardzo dobra mama. czuje sie silna psychicznie. poradze sobie w kazdej sytuacji i wiem, ze nic mnie nie zlamie. przezylam tak wiele zlego, ze ciesze sie z kazdej malej rzeczy. mam ogromy spokoj wewnetrzny. jestem gotowa na dziecko, stac mnie na nie. wiekszosc ludzi jednak powie, ze jestem za mloda.. ja pragne zostac mama.

Gość biedna renta
no to w czym problem? nikt Ci nie zabrania

Gość bjhbjbhjbj
Co nas to obchodzi? Nie masz ambicji, twoja sprawa

Gość Slodka Malinka
skoro tak uwazasz to co nas to obchodzi

Gość biedna renta
teraz to 11 latki rodzą dzieci Ty już powinnas już byc babcią a nie mama ;-)

Gość asdewq123
ja mialam 19 lat jak urodzilam dzisiaj moja coreczka ma 2 latka i nie wyobrazam sobie zycia bez niej:) takze do roboty diewczyno:)

Gość karmelek222222
nie mam ambicji? dopiero co skonczylam nauke w obcym kraju ktora sama oplacilam ciezko pracujac i nie majac czasu dla siebie, mam dobrze plata prace, dom, samochod i chlopaka. uwazam, ze majac dziecko kobieta nie konczy zycia.

Gość bjhbjbhjbj
Jaką naukę skończyłaś mająs 22 lata? Zrobiłaś kilka semestrów w 3, 4 lata? Dla mnie możesz mieć jeepa, dom na tropikalnej wyspie, milion dolarów na koncie - naprawdę, nie rozumiem na cholerę zakładasz ten topic. Durne prowo?

Gość asdewq123
pewnie ze nie konczy.. zycie sie zmienia ale tez jest kolorowo.. ja nie narzekam

Gość kikikik
karmelek jak stac cie na dziecko i pragniesz jego to w czym problem? zróbcie sobie i juz bachory to kupa gówien całe życie bedziesz miec obowiazek a na starosc i tak sama zostaniesz nie nawidze bachorow bo sa wredne dopóki bedziesz miec kase to beda cie kochac a jak zachorujesz i zestarzejesz sie ehhhhh sama sie przekonasz co jest z bachorów

Gość Phoebe20
ja też nie rozumiem, o co Ci chodzi i czemu się wahasz. Sama sobie uargumentowałaś, że możesz mieć dziecko. Znam całą masę młodych mam, jedna z nich to wręcz ekstrema, 20 lat i sześcioletnia córka :P ale w dzisiejszych czasach 22letnia (zanim urodzisz to 23letnia) mama to żadna sensacja. Zresztą co Cię ludzie obchodzą? Twoje życie. A dla zdrowia to właśnie idealny wiek :) także powodzenia ;)

Gość Phoebe20
a naukę mogła spokojnie skończyć :) w UK np, dużo szybciej się kończy. Ja będę miała 22/23 jak skończę magistra, tu licencjat jest 3 lata i magister 1 rok.

Gość kikik ile ty masz lat? 80?
badania naukowe przeprowadzalas, ze takie wnioski? Jesli masz takie doswiadczenia z najblizszego otoczenia - to cóz , wspołczuc, a nie wierzyc w teorie

Gość karmelek222222
ja tez jestem z uk ;) jedyne co mnie martwi to to, ze stane sie posmiewiskiem w polsce ale.. w sumie nigdy tam nie wroce wiec po problemie. nie prosze o rady po prostu wygadalam sie w spokoju, nie musicie odpisywac.

Gość kikikik
nie mam 80 lat mam o kikadziesiąt mniej ale znam sytuację gdzie syn zarabia ma piękny dom i majątek a matka staruszka żyje z opieki syn nawet jej nie odwiedzi nie mówię że wszystkie dzieci takie sa ale zdarza sie pracuje w domu starców pełno staruszków jest samotnych maja dzieci ale nie maja nigdy czasu przyjsc bo jada w alpy na narty 🖐️

Gość ona.ca
w takim razie powodzenia:)

Gość bjhbjbhjbj
Trzeba było napisać sobie w pamiętniku 🖐️