Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Matylda171

POMOCY!! już sama nie wiem co mam myśleć...

Polecane posty

Gość Matylda171

To mój pierwszy post na tym forum , jestem zdesperowana i nie wiem co mam zrobić. Ostatnio odkryłam na koncie mojego narzeczonego na nk wiadomość od pewnej dziewczyny ,,Witam cię moja Przygodo Miłosna...! Pewnie dziwnie to zabrzmi ale niewiele pamiętam". Chłopak usunął wiadomość nic mi o niej nie mówiąc. Kiedy powiedziałam mu ze wiem o niej stwierdził ze nie powiedział mi nic bo nie chciał sie kłucić. Twierdzi ze jest to sąsiadka jego znajomego ze była z nim na imprezie i tylko z nia tańczył a ona jest na tyle nieogarnięta ze chyba sobie za dużo pomyślała po czym usunął nk po rzekomym napisaniu do niej wiadomości ze nie zyczy sobie takiego czegoś . Wczoraj napisałam do niej... Na poczatku stwierdziła ze ona nie wie o co chodzi i nawet GO nie zna , ze najwyraźniej sie pomyliła wysylając wiadomość do kogoś innego... Po mojej kolejnej wiadomości stwierdziła ze jednak go zna i nic ich ie łączy jedynie pisali ze sobą by wyjaśnic pomyłke ze nawet nie ma jego numeru tel... Nic mi sie tutaj nie zgadza... NIC. Szczególnie to ze na odpowiedzi musiałam czekac bardzo długo a wszystko było zagmatwane. Nie wiem może wpadam w paranoje ale nie chce być oszukiwana a rozmowy nic nie daja... Prosze o wasze zdanie...

Gość Matylda171
Moze mi ktoś pomóc ??? :(

Ja bym się wkurzyła i zostawiła faceta. :P Nie lubię żyć w niepewności i przypuszczeniach że mój z inna... Bleee

Gość tarot allegro!!-Sprawdzialność
MASZ PROBLEMY? DYLEMATY? ZAWĘDRUJ DO MNIE NA MOJE AUKCJE I SKORZYSTAJ Z MOICH KART I WIEDZY JEŚLI W NIĄ WĄTPISZ KOMENTARZE WYSTAWIONE PRZEZ MOICH KLIENTOW O MNIE CIE UTWIERDZĄ ZAPRASZAM SERDECZNIE SZYBKO TANIO PROFESJONALNIE PYTANIE SYMBOLICZNA 1 ZŁOTÓWKA http://allegro.pl/tarot-1-pyt-najtaniej-zapla ta-po-1zl-i1443839063.html WRÓŻBA ROCZNA PROMOCJA http://allegro.pl/tarot-wrozba-roczna-profesj onalnie-wplata-po-i1454757393.html

Gość Matylda171
No własnie o to chodzi ze nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć... Z jednej strony mam jakieś podejrzenia ale z drugiej, jeśli on jednek nie kłamie , nie chciałabym tego spieprzyć...

Gość Matylda171
Widzę ze jednak nie moge liczyć za bardzo na pomoc na tym forum:(:(:(