Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rihann4

temperatura po terminie spodziewanej miesiaczki

Polecane posty

Gość rihann4

Hej !! Dziewczynki ktore maja doswiadczenie w mierzeniu temperatu prosze o was o rade. dzisiaj jest 37 dc i nie mam okresu wciaz. robilam wczoraj test i wyszedl negatywny. boje sie ze owulacja opoznila mi sie na koniec cyklu (mialam bardzo ksiazkowy sluz) i dlatego jeszcze nic nie wychodzi... czy po dniu spodziwanej miesiaczki tempka powinna juz spasc? bo ja rano milam 37,3 - ale nie mierzylam wczesniej :(

Gość rihann4
podnosze

Gość rihann4
:):)

Gość rihann4
mam nadzieje, ze ktos odpisze :(:(:(

Gość rihann4
nie widac mnie? :P

Gość pelnanadziei
zaloguj się na www.28dni.pl tam masz wszystko świetnie opisane :)

Gość rihann4
a moze ktos bezposrednio odpowie?

Gość rihann4
halooo

Gość rihann4
:)

Gość assfgjlkl
tyle co ja wiem to że jak temperatura nie spada to może być ciąża idź na bete

Bez urazy, ale czy nie możesz poczekać z testem? Rozumiem, że można chcieć mieć dziecko, ale żeby sobie śluz sprawdzać i temp mierzyć? Jedno przesada, drugie obrzydliwe.

Gość uwazam ze...
mniej wiecej tydzien po spodziewanej miesiaczce taka temperatura oznacza ciaze. nie wiem jak uwazaja inne

Gość rihann4
jezeli dbasz o higiene intymna, to chyba czujesz, kiedy jestes bardziej mokra, jezeli nie to Ci wspolczuje. a piszac, ze mierzenie temperatury jest obrzydliwe, to obrazasz duza liczbe kobiet, ktore stosuja taka metode. moze po prostu wypowiadasz sie nie tam, gdzie trzeba skoro Twoja wypowiedz, poza kpina, niczego nie wnosi?

Gość temperatura oznacza
przeziębienie :)

W mojej wypowiedzi jest tylko zdziwienie nie ironia czy coś podobnego. Nie wiem, po co te całe dodatkowe zabiegi i np. tak jak robią niektóre kobiety kochanie się tylko w dni płodne, a z faceta robienie samca rozpłodowego. Nie wiem, czy autorka tak robi i to nie moja sprawa. Nie kpię, bo po co? Każdy ma swoje życie i robi co chcę. A obrzydliwe dla mnie jest latanie do łazienki i analizowanie swojego śluzu, a nie mierzenie temp. Chociaż w sumie zależy gdzie wkładamy termometr.

Gość rihann4
nie mam zamiaru z Toba dyskutowac, skoro sama gubisz sie w swoich wypowiedziach :)

Albo Ty nie potrafisz czytać ze zrozumieniem i wyłapać sensu. Jedyne w czym się pogubiłam, a raczej na co nie zwróciłam uwagi to na Twój nick droga autorko dlatego pisałam, o Tobie, jak do osoby komentującej. Życzę Ci, byś była szczęśliwą "mamunią" i dała wreszcie spokój swoimi tematami normalnym osobom na tym forum. Współczuję Twojemu przyszłemu dziecku i mężczyźnie, z którym jesteś. W przyszłości pewnie razem z córcią, albo synową będziecie mierzyć "temperaturkę" i "śluzik" sprawdzać. P.S. Bez urazy dla normalnych przyszłych matek. Pozdrawiam.

jezeli temperatura utrzymuje sie na podwyzszonym poziomie przez 18 dni wtedy mozemy mowic o ciazy.. a nie tak jak Ty to zrobilas.. jednorazowy pomiar nic nie daje.. tymbardziej ze nie wiesz jaka jest u ciebie podstawowa temperarura

wyzwolona ale Ty glupiutka jestes.. a Ty wiesz ze dzieki codziennemu mierzeniu temperatury mozesz zaobserwowac czy np masz problemy z hormonami? cykle bezowulacyjne itd? to nie jest przesada, to sie nazywa poznawanie swojego ciala.. ja dzieki temu wiem kiedy mam dni plodne kiedy sie one koncza i kiedy mam dostac miesiaczke

Gość rihann4
Wiesz co dziewczyno, starsznie sie wczuwasz w swoje wypowiedzi, sa strasznie negatywnie nacechowane, nie wiem z czego to wynika. Ja nie atakowalam Ciebie - sama napisalas a propo sluzu i temperatury "jedno przesada, drugie obrzydliwe", i tylko na to zwrocilam Ci uwage. A wątek moge zalozyc nawet o dupie marynie, to Ty powinnas udzielac sie tam, gdzie Twoja odpowiedz cos wniesie. Na razie pokazujesz bardzo niski poziom slowami typu "z corcia bedziecie sobie mierzyc temp." Mimo wszystko zycze Ci milego wieczorku, moze wlasnie nie masz faceta i dlatego jestes taka wredna :)

Gość martucha020290
albo koleżance okres przyszedł a też miała nadzieję na brak. Zero zrozumienia, poszanowania drugiej osoby i jakiejkolwiek pokory wyzwolona... a co do pytania to jeśli zaobserwuje sie znaczną różnice pomiedzy temp przed i po owulacji i jeśli ta po utrzymuje się cały czas wysoko wtedy mozemy podejrzewać ciąże... przez jednorazowy pomiar nic sie nie da zaobserwowac.