Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytaammm

prowadzicice pamietnik??

Polecane posty

Gość zapytaammm

chcialabym zaczac prowadzic pamietnik. jestem dorosla i wszedzie znajduje na necie pamietniczki rozowe dla ksiezniczek ;) szukam jakiegos porzadnego, skorzanego pamietnika.. nie mialabym nic przeciwko gdyby mial jakies zapiecie lub kłodke.. moze cos mi podpowiecie, gdzie moge cos takiego znalezc

Gość Janiowy dziadek
W sklepie papierzanym ? Na Allegro ?

Gość igeia
ja sie wyleczylam z pamietnika na zawsze. opisywalam sobie rozne rzeczy pierwsza milosc i ten pierwszy raz a szwagier dobral sie do niego i przeczytali wspolnie z siorą. jezu jak ja ich nie nawidzilam plakalam i wrzucilam w nerwach do ognia.

A skąd jesteś? We Wrocławiu jest taki sklep TK Maxx, tam widziałam przepiękne takie właśnie zeszyty. Stylizowany na stary notatnik, skórzany, postarzały bardzo ładny papier. Poszukaj może u Ciebie w mieście też jest

Gość zapytaammm
haha mnie to raczej nie grozi, nie zapraszam do domu osob, ktore moga zrobic mi swinstwo... no ale roznie to bywa. po to ta klodeczka ;) na allegro nie moge znalezc z klodka czy zameczkiem. janiowy to jak znajdziesz cos to daj znac. w empiku tyz nie ma :/

Gość zapytaammm
jestem ze szczecina...

Gość igeia
w kazdym badz razie ja nie zaryzykuje juz nigdy, wole miec wspomnienia w glowie i w razie jakby mi sie cos stalo to tajemnice zabieram z soba a tak to wszystko moze sie zdazyc :(

No to tam akurat chyba nie ma, nie pamiętam jaka firma to była żeby wyszukać w necie ale rewelka. Poszukaj może na jakiś forach co dziewczyny same robią takie notatniki to czasem takie rękodzieła też fajnie wyglądają

Gość igeia
nie otwarlo tej strony z pamietnikami ale sobie wpisz w wyszukiwarke na gorze

Tu masz coś bardziej stylowego ;) http://arsneo.pl/przedmioty/1139634,skora-skorzany-elegancki-stylowy-solidny.html Kurde ale to i tak nie to co widziałam w tym sklepie, na prawdę boski był tamten aż sama się zastanawiałam czy nie kupić ale nigdy nie udawało mi się ładnie prowadzić takich pamiętników Aha co do pytania czy ktoś prowadzi - ja prowadziłam jako nastolatka - w zwykłych zeszytach, później wszystkie spaliłam ;) Pisałam tam raczej tajemnice jak wspomnienia i nie żałuje że spaliłam. Chciałabym taki wspomnieniowy prowadzić ale jakoś nie mam głowy do pisania i ładnego prowadzenia takiego czegoś