Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gmaja

zółte upławy w 39 tyg.!!!!!!!

Polecane posty

dzis zauwazylam ze moj uplawy zaczely byc zolte.Nie sa intensywniejsze ani nie odczuwam pieczenia ani swedzenia ani nie zmienily zapachu. ogolnie nie jest ich duzo ale na wkladce zuwazylam ze sa zolte. czy ktroas wie moze czemu tak jest czy to cos groznego. do lekarza moge jechac dopiero jutro popoludniu. czy to cos moze byc nie tak ?cos groznego dla dzieka czy poprosyu jakas infekcja?

ja mialam taki na poczatku zoltawy a potem rozowy czop i dzien pozniej urodzilam,ale rownie dobrze to mozse byc infekcja.najlepiej sie poradzic lekarza.a skurczy nie masz?

Gość 40 tydz...
ja mialam tak jak ty gdzies ok 37 tyg do tego byly bardzo wodniste, tez zero swedzenia itp, okazalo sie ze grzybek mnie nawiedzil w sotatnich tyg ciazy, moze masz to samo.

Gość do autorkII
ha mialam tak 3 dni po terminie... lyknelam troche drinka, pol nocy wspolzylam z mezem- moze to wplynelo?

Gość dwefrb
Ja mam tak od 3,5miesiaca :O nie pomogły czopki ale zauwazyłam ze sie to nasila jak pije mleko,ogolnie jak duzo przetworów z mleka np.jogurty..dziewczyna pisala ze slodycze i biala maka tez to nasila :(

skurcze mam ale takie delikatne nieregularne, raczej tak mnie pobolewa brzuch jak przy miesiączce i to w nocy przede wszystkim.kurde mam nadziee ze to jednak nie grzybica bo w sumie nie mialabym sie zabardzo gdzie zarazaic nia.

Ale wiesz najlepiej to sprawdzic bo to juz 39 tydz wiec w kazdej chwili mozesz zaczac rodzic.Ja Ci zycze jak najlepiej,szczesliwego rozwiazania :)

Gość allllabama
u mnie pod koniec ciązy nasiliły się upławy ale nie zmienił się ich kolor, ja na wszelki wypadek wzięłabym sobie provag doustnie juz do końca ciąży, zawsze to wzmocnienie dobrych bakterii w pochwie-a przezcież dziecko "pobiera" od matki forę bakteryjną