Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MarlenkaxD

matka mnie pobila..."("(

Polecane posty

witajcie. estem w klasie mauralnej, wczoraj byla wywiadoka, ale mama nie mogla isc, a dzisiaj kontaktowala sie telfonicznie z nauczielka,... nie powiedzialam, jej o kilku godz. nie usprawiedliwonych i o kilku slabszych ocenach...:( no bo kazdemu sie zdarzy, a dzisiaj kiedy wocilam ze szkoly na odpowiedz "pochwalony" (bo zawsze tak mowie po powrocie do domu) dostalam z 5 strzalow kablem za szkole nogi mam poprzecinane:(...nie mam ciezkiej sytuaci w szkole,a ona tak mnie potraktowala i na dodatek zezwala mnie od najgorszych.... zw wstyd ej ze ma taka corke.rozumiem, mogla sie wkur... ze jej nie wszystko powiedzialam, no ale bez przesady estem dorosla i swo rozum mam.

Gość chcemisiem
no nie źle dobrze że to nie był ojciec bolało by mocniej :-(

Gość ehhhhhe
nie dziw się matce i poproś o jeszcze

Gość a co my mamy
teraz ci powiedzieć mogłaś powiedzieć starym prawdę o swoich wyskokach wtedy może nie dostała bys w pierdol

ojciec napewno nie zrobil by mi czegos taiego jak ona...;( bo on rozumie, ze nie zawsze uda sie miec 5 czy 4 a do niej to nie dociera...:(

ale co to za wyskoki?? edna pala z matematyki i to tylko dlatego ze ylam 2 tyg w domu chora, i nie zrozumialam materialu i z spr dostalam buta... i czy zadnej nie zdarzylo sie isc na wagary, z wf czy religii bo cale dnie nie chodzena wagary

Gość ehhhhhe
zdecydowanie poproś mame o okablowanie ponowne

nie, tu twoja matka naprawde popełniłła błąd. Nie dość, że jak mówisz dobrze się uczysz i odrazu za kilka wyskoków dać kablem po nogach, nie to jest idiotyczne. A czy twoja matka biła Cię wcześniej? czy sprawiasz jakieś problemy wychowawcze?

Gość kaRinKa_
daję "lubię to" - do nauki się bierz

wdae mi sie ze nic zlego nie robie, wiadome ak kazdemu zdarzy sie, ale chodze do szkoly, ucze sie na miare swoich mozliwosci, nie pyskue, pomagam jej i wgl.

Gość a2s3d4f5
matka mnie pobila..."("( 19:13 MarlenkaxD witajcie. estem w klasie mauralnej, wczoraj byla wywiadoka, ale mama nie mogla isc, a dzisiaj kontaktowala sie telfonicznie z nauczielka,... nie powiedzialam, jej o kilku godz. nie usprawiedliwonych i o kilku slabszych ocenach... no bo kazdemu sie zdarzy, a dzisiaj kiedy wocilam ze szkoly na odpowiedz "pochwalony" (bo zawsze tak mowie po powrocie do domu) dostalam z 5 strzalow kablem za szkole nogi mam poprzecinane ...nie mam ciezkiej sytuaci w szkole,a ona tak mnie potraktowala i na dodatek zezwala mnie od najgorszych.... zw wstyd ej ze ma taka corke.rozumiem, mogla sie wkur... ze jej nie wszystko powiedzialam, no ale bez przesady estem dorosla i swo rozum mam. Życie jest piękne --------------------------------------------------------------------------------------- ps Zwroccie uwage na charakterystyczna stopke autorki.....w pelni adekwatna do tematu:classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool:

czepiasz, sie ...sa rzeczy ktore sprawiaja ze zycie ma sens, i staram sie zyc innymi, szczesliwymi rzeczmi ni konfliktami z mama.!:) ale czasami sa gorsze chwile,, kiedy chce sie komus wyzalic tak ak w te sytuacji,ale nie u kazdego mozna miec zrozumienie:(

Gość cyrkle
mama mnie czasem też zbiła, hehehe może ma miesiaczke??