Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pies kota wyłomota

dziewice - istnieją takowe czy to tylko baśń z tysiąca i jednej nocy?

Polecane posty

Gość pies kota wyłomota

Obalam mit,że wszystkie laski to kurwy. Na kafe coraz więcej tematów pod tytułem : '' laski to zwykłe suki '' . Nie wszystkie panowie,nie wszystkie!

tak, bo każda ma czekać z wianuszkiem na tego jednego jedyngo, bo każdy palant tak by chciał, a faceci mogą sobie dupczyć na prawo i lewo. jedno wyklucza drugie

Gość pies kota wyłomota
Do trzech razy sztuka...

Gość pies kota wyłomota
Ale nie każda nią umiera. ;) LOL

Gość pies kota wyłomota
Syndykat ci nastepni sa poszkodowani ozenic sie z niedziewica to porazka tak uważasz?

Gość IMO13248
Oczywiście, że dziewice istnieją! Czy takie dadzą się bezkarnie rozdziewiczyć? Nie, bo za pedofilie idzie się do paki.

pies kota wyłomota Syndykat ci nastepni sa poszkodowani ozenic sie z niedziewica to porazka tak uważasz?" tak

Gość pies kota wyłomota
IMO może zamiast szukać dziewic wśród dziesięciolatek wysil się trochę bardziej...

Gość pies kota wyłomota
Niko Bellic to pewnie dlatego,że dziewice nie są aż takie otwarte...Łatwiej wyrwać pustą lalę to jasne ;)

Nie lubię zatwardziałych dziewic bo nie są rozrywkowe :P pisałem dziś ,że potrzebuję takiej która wkręci mnie w towarzystwo i ośmieli :P

Gość IMO13248
Aha, autorko to, że wydaje Ci się, że jestes pożądna nic nie znaczy. Gdyż w tym zdaniu kluczową rolę odgrywa właśnie: WYDAJE SIĘ...

Gość dziewica to jedno z
najbardziej głupich pojęć, słów, wymyślonych przez zboczeńców o poyebańców.

Gość pies kota wyłomota
Aha czyli uważasz,że dawno już straciłam dziewictwo i nic o tym nie wiem? Buahahahahahahahahahahahahahahahahaha. IMO,IMO dorośnij.... do Niko : dziewice nie są rozrywkowe? przykro,że tylko na takie trafiasz;(

dziewica z kafffe ja jestem dziewicą mam 22 lata u mnie na uczelni wiem jeszcze o 3 dziewicach wiec prawiczkowe teorie ,ze wiekszosc dziewczyn po 20 to rozruchane lale jest nieprawdziwa" cztery dziewice to raczej mniejszość więc teoria że większość jest rozruchana nie jest obalona

Gość IMO13248
Niko jesli masz niewyjściową gębe, to taka jedynie może użyć Cię jako swojego przyjaciela -emocjonalnego pocieszyciela. Ponieważ będzie się wstydzic Twego ryła przed psiapsółkami.

Gość mia_miau_miau
mialam 25lat gdy stracilam dziewictwo, a to bylo w ubieglym roku, wiec jestem najlepszym przykladem, ze istnieja i maja sie dobrze ;-)

Nigdy nie bylem na zadnej imprezie ,wiec moze sie myle :P bazuje na opiniach forumowiczów :P

Gość terlemoreleee
Ja mam 21 i tez jestem, ostatnio chcialam oddac moje wiano mojemu chlopakowi, jednakze wczesniej ugodłam jego meskie ego i spierdolil :( wiec nie zdazyłam :d

Gość pies kota wyłomota
terlemoreleee - taaa istniejemy i mamy się dobrze. ;>

mia_miau_miau mialam 25lat gdy stracilam dziewictwo, a to bylo w ubieglym roku, wiec jestem najlepszym przykladem, ze istnieja i maja sie dobrze " jesteś dowodem na to że istniaŁY

Brzydki nie jestem , po prostu sie nie podobam kobietom , wyglądam jak dzieciak , nie jestem męski itepe