Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pies kota wyłomota

dziewice - istnieją takowe czy to tylko baśń z tysiąca i jednej nocy?

Polecane posty

Gość pies kota wyłomota
mia_miau_miau mialam 25lat gdy stracilam dziewictwo, a to bylo w ubieglym roku, wiec jestem najlepszym przykladem, ze istnieja i maja sie dobrze " jesteś dowodem na to że istniaŁY buahahahahahahahahahaha ale ćwierć wieku nią była... miała czekać do osiemdziesiątki?

Gość IMO13248
Aha, jeszcze jedno. Pełno jest "dziewic", które chleją hektolitry spermy, a w dupę wiecej biorą niż mała kamienica pełna gejów. Ale błonka jest? Jest.

Gość pies kota wyłomota
Niko Bellic Brzydki nie jestem , po prostu sie nie podobam kobietom , wyglądam jak dzieciak , nie jestem męski itepe Spokojna główka, tacy też mają wzięcie.

buahahahahahahahahahaha ale ćwierć wieku nią była... miała czekać do osiemdziesiątki?" tak czy inazej nie jest dowodem na to że istnieją

Gość IMO13248
Wzięcie mają też seryjni zabójcy i co z tego?

Gość pies kota wyłomota
IMO13248 Aha, jeszcze jedno. Pełno jest "dziewic", które chleją hektolitry spermy, a w d**ę wiecej biorą niż mała kamienica pełna gejów. Ale błonka jest? Jest. Błonka jest? Jest. Żadnej spermy w organizmie? Żadnej. A dupa do mojego własnego użytku. I co? Fajnie wpierdzielać wszystkich do jednego wora? Ech faceci...

Gość pies kota wyłomota
Jajco IMO , jajco

Gość terlemoreleee
Tak, mam sie całkiem dobrze. Nie ide do łozka, z kazdym poznanym chlopakiem po miesiacu znajomosci, widocznie akt seksualny ma dla mnie jakis głebszy wymiar. Nie wiem, po co ten sarkazm...:O

Gość mia_miau_miau
syndykat, ale za to jestem w pelni przekonana, ze warto bylo czekac, ze zrobilam to z odpowiednia osoba i nawet jesli sie rozejdziemy to zawsze bede to dobrze wspominac, a nie jak polowa mlodych ludzi z byle kim i byle gdzie, byle by zdjac z siebie ten ciezar. seks jest piekny, gdy towarzysza mu uczucia, a nie dzwieki klubowej muzy w klubowym kiblu.

Gość IMO13248
Autorko a słyszałaś kiedys piosenkę pt. "Nie wierz nigdy kobiecie"? Dlatego dużo bezpieczniej jest Wasze zapewnienia, między bajki włożyć.

Gość pies kota wyłomota
Autorka słyszała taką piosenkę . Ponadto bardzo ją lubi. A Ty słyszałeś może '' Facet to świnia '' ?

Gość pies kota wyłomota
Dużo bezpieczniej? Bo co? Bo boisz się kolejnego rozczarowania?

Gość IMO13248
Obie piosenki mają w sobie wiele prawdy, Chociaż okreslanie faceta jako świnie, szczególnie za to, że lubi seks jest hipokryzją...

Gość IMO13248
A czemu mam sie nie bać? Podaj mi jakiś powód.

Gość pies kota wyłomota
Nie twierdzę,że facet,który lubi seks jest świnią. Ludzie dajcie spokój...

Gość pies kota wyłomota
IMO13248 A czemu mam sie nie bać? Podaj mi jakiś powód. I tak Cię nie przekonam - jesteś niereformowalny zdaje się

Gość IMO13248
Dziekuje za argumenty. Teraz oczekuję psycholgicznego podsumowania mojej soby.

Gość bubbbba
ja jestem 19 letnia dziewicą. Podobno jestem ładna i zgrabna mam boskie proporcje 0,61 :D) ale nikt mnie nie chce 🖐️

Gość pies kota wyłomota
IMO13248 Dziekuje za argumenty. Teraz oczekuję psycholgicznego podsumowania mojej soby. Z tym to raczej do psychologa bądź psycholożki

Gość bubbbba
mierzysz się od pępka w dół , a potem dzielisz to przez wzrost :D 0,61 to idealny stosunek długości nóg do ciała.

zyje w swiecie dziewic sama tez jestem..mam 21,3maja po 20lat ..2 dziewczyny maja po 25 i jedna ma 23 lata i tez sa.Wiec istnieja zapraszam na wschodnia czesc Warszawy

Gość IMO13248
Co z tego, że masz długie nogi, skoro figura przypomina maskotke michelin...

Laptoch zyje w swiecie dziewic sama tez jestem..mam 21,3maja po 20lat ..2 dziewczyny maja po 25 i jedna ma 23 lata i tez sa.Wiec istnieja zapraszam na wschodnia czesc Warszawy' Ja akurat ze srodmiescia jestem :o

Gość yeeeaaahhh
moja kumpela ma 21 lat i jest dziewica tyle ze przy okazji jest brzydka jak noc :P z tego co wiem wiekszosc juz ma to za soba i to ze nie jest dziewica niekoniecznie oznacza ze daje du*y rzadko teraz mozna spotkac dziewczyne, ktora czeka z tym do slubu, dzis w dzien dobry tvn mowili ze 12% dzieciaków w wieku 12-15 lat zaczyna wspolzyc...szok....

Gość pies kota wyłomota
IMO a ty jaką maskotkę przypominasz ?

Gość bubbbba
nie trafiłeś jestem szczupła dla niektórych aż za 🖐️

Gość IMO13248
A co? Chcesz się w nocy do mnie przytulic?