Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ujujujuj 7888

Ile i jak czesto jedzą wasze 4-miesieczniaki?

Polecane posty

Gość ujujujuj 7888

Bo moj je 5 razy dziennie po ok. 200-220 ml mleka. Przesypia ladnie noce. Waży 6.300

Gość toniulka
moje dziecko ma 3,5 miesiaca i wypija tylko 150ml. i wazy 5790g. a dajesz mu/jej inne posilki poza mlekiem?

Gość ujujujuj 7888
4 miesiace skonczyl w poniedzialek. Dopiero wczoraj dostal po raz pierwszy cos innego niz mleko. marchewke - 1 lyzeczke, dzisiaj tez troche. to tyle jak narazie, powoli do przodu.

Gość toniulka
to duza roznica w naszych dzieciach:) a od kiedy przesypia ci cale noce?

Gość ujujujuj 7888
a ty cos juz dajesz innego? Noce przesypia od skonczenia 2 miesiaca. Bardzo malo przybieral na wadze, dopiero wlasnie od miesiaca zaczal w koncu troche tyć. z tygodnia na tydzien wiecej 300 gr mniej wiecej. az boje sie ze za duzo

Moja jak miała 4 miesiące, to co godzinę pierś chciała. Noce przesypiała od urodzenia ładnie, tylko raz się przebudzała na karmienie. Dopiero jak miała 6 miesięcy, to zaczęła jeść po 5-6 razy dziennie, a pierś tylko rano i wieczorem.

Gość a_mój
jada : -3 razy po 150ml mleka -2 razy mleko+ kaszka o 11 i na noc -od 2 tyg zjada deserek-pół słoiczka. i zacznę wprowadzać obiadki ale to od jutra bo idę na szczepienie do pediatry to skonsultuje wygląda na to, że za mało mleka mu daje ale przybiera normalnie na wadze i się nie dopomina, zawsze je tyle ile mu zrobię. noc przesypiał z jednym karmienie, a od 2 tygodni śpi od 19.30 do 6-7 rano, ale to chyba dzięki kaszce. acha, mój mały ma dokładnie 4,5 miesiąca ;)

Gość ujujujuj 7888
wow to duzo